Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך המלצה לסאב אני מתכוון לרכוש לי סאב בשבוע הבא ואני עדיין לא סגור על איזה בדיוק..

התקציבה הוא עד 650 ₪ לא כולל תיבה/850 ₪ כולל תיבה.

הדגמים שבנתינם בכיוון שלי הם:

הHED12 של סרווין וגה שהמליצו לי עליו מאוד

ה- Infinity REF1250W שגם מומלץ!

וה-Mac Audio MAXIMUS 12 שבחנות שהציעו לי אותו במחיר מציע ,

תענו שהוא הסאב שנבחר כמשתלם וטוב ביותר למחירו לשנת 2008 או משהו בסגנון..

הדגמים שאמרו שלא כדאי לקנות (מהחברות שנחשבות טובות..)

הם הCRV12 של קיקר (כיוון שהוא הרבה פחות איכותי מהקודמים)

והV12S של פינקס גולד שלא נותן את התמורה שלו כפי שאמרו לי.)

נ.ב המתקין שאני מתקין אצלו הכול המליץ לי על סאבים של MB QURT וDLS ,

לא מצאתי כאלו בזאפ אז אם יש מישהו שמכיר דגמים טובים שלהם עד 650 שיציין באשכול בקשה.

ההגברה שיש לי היא BA440

תודה ומקווה שלא גרמתי לכאב ראש... :lol:

פורסם

לגבי הCVR, קישקוש.

ודרך אגב ניצחת ולקחת מקום ראשון!

בתחרות פותח ת'רד נולד.

תנסה לרכז את בקשותיך בת'רד אחד. זה גם יותר מסודר, אך בעיקר יעיל יותר לך. אני למשל רוצה ואוהב לעזור אבל אני צריך לרוץ משרשור לשרשור לשרשור רק כי אתה ממש מפצל את אותן שאלות פחות או יותר.

אני מתנצל אם פגעתי, כוונתי חיובית וקבל ביקורת בונה:idea:

פורסם

לא ,לא פגעת ובאמת הייתי פותח יותר מידי נושאים ולכן הפסקתי, זה הנושא היחידי שפתחתי היום,והנושא השני בכול השבוע.

ועובדה שבזכות כל הנושאים שלדעתכם מפגרים הצלחתי לרכוש HU שאני מרוצה מימנו ושהכי מתאים לי ולמדתי הרבה כי אני לא מתמצה ומבין כמוכם , אתם שוכחים שבהתחלה כולכם הייתם ללא הבנה בנושא ולדעתי אין דרך אחרת ללמוד חוץ מלשאול ולהתעניין.

בקשר למפצל שאלות ,רשמתי כאן דגמים שהמליצו דגמים שלא , טווח מחירים דברים שאמר לי מתקין ואת ההגברה שיש לי

אם עדיין לא ריכזתי מספיק דברים בנושא הזה אני לא יודע למה אתה מצפה.. :?

פורסם
ומבין כמוכם.. , אתם שוכחים שבהתחלה כולכם הייתם ללא הבנה בנושא

אני לא מבין גדול עדיין ובכל זאת אני מנסה לעזור כמה שאני יכול, אני לא שוכח כלום, כי גם אני בהתחלה.

סה"כ ביקשתי בקשת ייעול, שאתה תהיה הראשון לגזור ממנה קופון, והנה גם יצא לי חרוזון :-)

פורסם

סה"כ ביקשתי בקשת ייעול, שאתה תהיה הראשון לגזור ממנה קופון, והנה גם יצא לי חרוזון :-)

מה ? קיצר אתה מחוק. :lol: ולפי החתימה שלך , אם אלו הרכיבים שיש לך לא הייתי אומר שאתה כזה מתחיל ביינו לבין עצמו.. :wink:

נ.ב אם כבר אתה מגיב אולי נחזור לנושא הראשוני ותמליץ לי על סאב ?

פורסם

אני מתחיל, האמן לי..

זהו, שמלבד המשפט שאמרתי ושללתי את המשפט בגנות הCVR, אינני יודע, וזוהי הסיבה שלא הגבתי. אני משתדל לענות רק מה שאני יודע ומכיר. אינני מכיר אישית את הסאבים שברשימתך, אך נראה לי כי לא אחטא לאמת אם אומר שבתקציב זה, ההבדלים מינוריים יחסית. ביצעת חיפוש על הדגמים הללו? אני כמעט משוכנע שיקח לך שעתיים לדפדף בתוצאות :-)

פורסם

כפי שרשמתי על הHED12 אני יודע שהוא אחלה , קראתי הרבה דברים טובים עליו כך גם על האינפינטי , על הפוניקס גולד גם פתחתי נושא מזמן ואמרו שהוא לא נותן את התמורה שלו ושהוא הדגם הכי גרוע של פוניקס נ.ב שמעתי גם שהוא נשרף מהר, הקיקר הרבה לא ממליצים לי אומרים שהאיכות שלו הרבה יותר נמוכה לאומת השאר אבל הוא ממש נחמד למחיר שלו

ובקשר למאק אודיו עשיתי מלא חיפושים לא מצאתי כלום עליו , כנראה כי הוא דגם של 2008.

פורסם

אני רואה פתחנו לנו כאן חדר פרטי בצ'אט..

"הפוניקס גולד גם פתחתי נושא מזמן ואמרו שהוא לא נותן את התמורה שלו" - אז למה אתה מתעניין שוב על זה?

"הקיקר אומרים שהאיכות שלו הרבה יותר נמוכה לאומת השאר אבל הוא ממש נחמד למחיר שלו" - אז ענו לך..

הייתי הולך בשקט על המאק אודיו ב700 כולל תיבה.

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=889150

אחלה חנות, אחלה שירות, אחלה אמינות, אחלה מחיר.

[מס' ח-ן הבנק שלי לקבלת האחוזים הוא 12345]

פורסם

לא מתעניין בהם ציינתי שאלו הדגמים שהורדתי מהרשימה שלי , לך תדע אולי אני עושה טעות בזה שהורדתי אותם , תמיד עדיף ליהיות בטוח.

והמאק אודיו בנתיים בנושא הקודם שפתחתי עליו לא הכי מומלץ אבל עדיין לא קיבלתי תגובה רישמית עליו וצייתי שאת הסרוין וגה אני יכול להשיג באותו מחיר והאינפינטי בכלל ב150/100 ש"ח פחות , לכן אני צריך עזרה מאנשים שיותר מבינים בזה מימני.

פורסם

פי 3 של רוקפורד?! אם אני לא טועה אז זה ציטוט מדויק שקראתי פה בכמה נושאים על הסאב של רוקפוד

"הרוקפוד ואיכות לא הולכים ביחד , הם די ברוגז."

נ.ב אם אני לא טועה אפשרי גם להשיג את החדש הסאבים של HERTZ ב650 ללא תיבה ,

אם למישהו יש מוסג על איזה דגם מדובר שירשום כאן בקשה..

פורסם

ואללה תודה סוף סוף תגובה לעניין! רק אני לא מבין למה אין אותו בזאפ ואני גם לא מצליח לימצוא אותו בGOOGLE בחנויות בארץ..

יש לך מושג אפה אפשר לרכוש אותו?

פורסם

לי יש אותו מגבר , ואת האינפיניטי והוא ממש נותן כמו שצריך ("רועי תנמיך כבר את הבאסים !! " סבתא שלי בקומה שישית :) )

אני לא יודע מה לגבי הסאבים האחרים אבל אני ממש מרוצה ממנו. בהצלחה !

פורסם

אחי היה לי את Infinity reference 1240w תראה בזאפ.

הוא כמעט בדיוק עם התקציב שלך.בדרך כלל מוכרים אותו עם תיבה אונברסאלית.

הוא מצויין.לתקציב הזה.

יש לו אחים קטנים יותר זולים תסתכל בזאפ.אני ממליץ עליו בחום.

בהצלחה.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

• תוכן חדש...