Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את כיסא הנהג של המאזדה באחד שגם אפשר לשבת בו בנוחות:evil:. חשבתי על כיסא של קנגו, שזכור לי לטובה מהקנגו המשפחתי הישן שלנו (RT שנת 2000). למעשה הכיסא הוא הדבר היחיד שזכור לי לטובה מהקנגו הנ"ל...:lol:

האם כיסא של קנגו יתאים לרצפה של מאזדה? האם החיבור של הכיסאות לריצפה הוא אוניברסלי?

ואני אאבד את האפשרות של הכיוונון לגובה, נכון?

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היית מלכתחילה מוותר על דגם ליסינג "אקטיב" וקונה את הדגם "קומפורט" הנורמלי לאנשים חיים ולא רובוטים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לכל רכבים חלקים תואמים משלו.

אם הבעיה שלך היא בגב תחתון נסה לחפש מוצרים של ד"ר גב בחנויות שלהם או שתפנה לאספיר מושבים לרכב.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כסא של טנדרון בפרייווט? אתה תזדקק בנוסף להגבהה לגג הרכב אחרת לא תבין למה תפוס לך הצוואר אחרי נהיגה כל הזמן.

מצטרף להמלצה לאספיר, תוכל למצוא שם כסא שיהיה לך נוח לשבת עליו אך עם התענוג מגיע גם המחיר.

פורסם

אם הבעיה שלך היא בגב תחתון

היא לא. הבעייה היא בכל הגב...

אני בחור גבוה ומסתבר שגם קצת רחב. הכסא שנועד להיות נוח לאדם ממוצע, ולתמוך בצידי הגוף בסיבוב מהיר, פשוט נתקע לי בגב בזוויות לא נוחות ומציקות.

אני מצרף תמונה (לא מהאוטו שלי-הכסא שלי מכוונן אחרת-מונמך לגמרי למטה ומשענת מוטית מעט אחורה.כיוונון המשענת לא יעזור כי הטייה קדימה לא תהיה נוחה לי לישיבה ולתפעול האוטו ואפילו ללראות מה קורה מהחלון הקדמי...הטייה אחורה תהיה לא בטיחותית ואני לא מעוניין-לא נוח לי מסיבות אחרות)

בתמונה מסומן:

העליונים-נתקעים לי בכתפיים באזור השחמות(או שכמות, או איך שכותבים את זה).

באמצע- לא נוח לי בצלעות, בצד ימין רוב הזמן, או בצד שמאל(אם אני זז ככה שלא יפריע לי בצד ימין...:evil:).

למטה-לא נוח לי ברגל ימין בגלל העלייה הקטנה והמאד מיותרת הזו. מישהוא יודע למה היא שם בכלל?!

מה אתם אומרים- ללכת לרפד יכול להיות פיתרון ? הוא יוכל לבנות את הכיסא מחדש איכשהוא?

mazda3 seat.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה אתם אומרים- ללכת לרפד יכול להיות פיתרון ? הוא יוכל לבנות את הכיסא מחדש איכשהוא?

רפד רכב זו גם אפשרות, הוא יכול להוסיף או לקזז תמיכות ולהתאים את המושב למידותיך, אך לא בטוח שתהיה מרוצה מתוצאות ואין כמו לשבת על מושב ולראות אם הוא מתאים ונוח לפני העבודה.

• תוכן חדש...