Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצירת סרטון FLASH לאתר אנטרנט,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליצור סרטון Flash לאתר אינטרנט שאני רוצה לבנות, איזה תוכנה לדעתכם קלה לשימוש ?

משהו שאפשר לעשות בה אנימציות והנפשות לדברים, שלא תהייה מסובכת.

תודה

תמיר

פורסם

adobe flash

התוכנה הראשונה, הרשמית והכי מקצועית להכנת פלאש.

אמנם היא תראה קצת מרתיעה בהתחלה, אבל יש אחלה עזרה וסירטונים שמדריכים אותך איך לעשות בה דברים. אני בטוח שאפשר גם למצוא tutorials ברשת.

פורסם
אני רוצה ליצור סרטון Flash לאתר אינטרנט שאני רוצה לבנות, איזה תוכנה לדעתכם קלה לשימוש ?

משהו שאפשר לעשות בה אנימציות והנפשות לדברים, שלא תהייה מסובכת.

תודה

תמיר

סרטוני פלאש עושים בתוכנת פלאש של אדובי, התוכנה המקצועית ביותר שקיימת בשוק אבל זה לא כזה פשוט צריך ללמוד את זה.

אתה יכול בפלאש לבנות אתר שלם, אתרי פלאש כמעט תמיד נראים יותר טוב מאתרי html רק שהחיסרון היחיד שלהם שלוקח להם זמן מה להטען אבל גם פה תלוי כמה אתה מעמיס עליו בצלחה!

דוגמא לאתר פלאש

http://www.recaro.com/

Honda hornet 600

פורסם

אם אתה לא צריך משהו מסובך מידי (שסביר להניח יהיה לך מסובך גם עם הפלאש המקורי) הייתה קיימת פעם תוכנה בשם swoosh שהייתה עושה אפקטים בפלאש בצורה פשוטה, קלה ומהירה.

תריץ גוגל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב, מצאתי תוכנה קלה מאוד, ממש למוגבלי עכבר עם תו נכה על המקלדת, ויוצא אחלה סירטונים.

Amara - Flash Photo Animation Software

תמיר

• תוכן חדש...