Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד2 ולא פעם אני נתקל בבעל רכב שהנתונים נשמעים מענינים ולאחר שאלה על משך הזמן שהרכב אצלו מתברר שהוא חודשים בלבד מה שכמובן מעורר תמיהה במיוחד כאשר המוכר טוען שהחליף מנוע קלאצ ועוד , התירוצים הם שונים ומגוונים:

קיבלתי רכב מהעבודה , אני אוהבמכוניות אמריאיות ניסיתי רכב קטן, קונה רכב חדש ,עוזב את הארץ וכו

אם התופעה מוכרת?

מעט זמן אצל המוכר מעורר אצלי תהיה במיוחד כאשר נטען לתיקונים רבים מה שמעלה אצלי החשד שמדובר ברכבים שנקנו במכרז (ולכן בזיל הזול) והמוכר מנסה לעשות סיבוב . אין לי התנגדות לסבוב אך מין הסתם התקלות לא יגמרו היכן שתיקן (לא מדובר ברכב שנשמר וטופל ע"י בעליו)

מכירים תופעה כזו? יש ממה לחשוב? האם אפשר לדעת אם הרכב נקנה בהוצל"פ וכד?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

• תוכן חדש...