Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נמכר

חזרתי מחו"ל - אפשר ליצור קשר בה"פ.

יד שלישית – אצלי כמעט 3 שנים. טסט בוצע באוגוסט.

91000 ק"מ (נקנתה עם 53000)

היסטוריית טיפולים מלאה, כל הטיפולים שעשיתי היו במוסך מורשה יבואן.

טיימינג בוצע בפברואר 2006 (צריך להתבצע כל 5 שנים), רצועת אביזרים באוגוסט 2008 (כל 3 שנים). מלבד זאת הרכב עבר אצלי החלפת פולי מנוע, משאבת מתזים, תושבת לדוד אחורי, תיקון מנגנון חלון נהג, ברקסים אחוריים קומפלט, החלפת טרמוסטט, החלפת מצבר (לפני כשנה), טיפול למזגן ותיקון לצינור דוד אחורי (וכמובן – טיפולים לפי הספר, שמן LM סינטטי מלא וחלפים מקוריים).

תוספות –

ג'נטים קלים של לנסו בני חצי שנה ובעיצוב דומה לשל המקוריים (5.8 ק"ג לעומת כ-9 במקוריים).

אזעקת MVP625 של רב-בריח עם שני שלטים בעלי מסך (דו-כיווניים) וטווח של עד 800 מטרים (לא נדרש על ידי הביטוח, שדורש בעצם רק קודנית). עלות של כ-1000 שקלים, הותקנה לפני כחצי שנה.

JVC קאמיליון רדיו-דיסק קורא MP3 שנסגר לחלוטין (הופך שחור) בעת כיבוי הרכב.

דוד אמצעי מקורי שירד מרכב אחר ונמצא אצלי במחסן.

תאונות –

הרכב עבר מכת חנייה קלה מאחור אצל הבעלים הראשון (אני חושב שהיה תיקון קליל לרצפת תא המטען בקצה האחורי שלה), ותאונה מלפנים אצל הבעלים השני. התאונה הייתה במהירות נמוכה ובהחלקה (הרכב הסתבסב ונפגע קלות מאוד גם מאחור). נפגעו רק חלקי פח חיצוניים – הוחלפו מכסה מנוע, שתי כנפיים קדמיות, פגוש קדמי, פנסים קדמיים ורדיאטור – רק בגלל שהיה עליו עיקום קליל שלא פגע בתפקוד שלו. כמו כן הוחלף פגוש אחורי. לצערי אין לי תמונות של הרכב אחרי התאונה – פשוט שכחתי לצלם – אך ראיתי אותו במו עיני מפורק ללא הפגוש הקדמי ומכסה המנוע ולא הייתה שום פגיעה לקורות, כלומר לשלדה. התיקון בוצע אצל המומחים מאוטופיקס בהרצליה וכל החלקים שהוחלפו היו מקוריים וחדשים. מכיוון ששום חלק בשלדה לא נפגע (והעניין נבדק באופן יסודי באוטופיקס) לא נדרשה לרכב ירידת ערך עקב התאונה.

אני מדגיש את העניין הזה מהסיבה הפשוטה שאם הקונה ירצה לקחת את הרכב לבדיקה הוא ישמע את זה בכל מקרה, ויש אפילו סיכוי שהמכון יטען כי יש לתאונה השפעה על הסחירות.

בעיות ברכב –

אני כותב את החלק הזה מכיוון שאינני מעוניין להסתיר דבר מהקונה – שקיפות מלאה, ובתמורה לכך אני מבקש רצינות במשא ומתן – אין לי זמן להתעסק עם אנשים שלא מוכנים לשלם הרבה מעל המחירון.

לרכב יש הגה מתקלף (מחלה של הקליאו) שניתן לסדר בעלות של כ-500 שקלים (וכמה שעות עבודת רפד).

מנגנון חלון הנהג מעט שורק בפעולה.

בולם אחורי אחד התחיל לנזול לאחרונה – לא הוחלף מפאת המכירה ואם אחליף זה יהיה לזוג בולמים אחוריים מקוריים – כאשר יכול מאוד להיות שהבעלים החדש ירצה להחליף רביעייה או בכלל להחליף לקוני, בילשטיין וכדומה, ואני רוצה לתת לו אפשרות לעשות כרצונו.

יש רעשים כמו בכמעט כל קליאו – מאזור לוח השעונים יש צקצוקים לפעמים, וכן בסל"דים ספציפיים (כלומר בתדר מסוים) יש רעש מאזור מערכת הפליטה – זה תקין וניתן לנסוע כך ללא כל בעיה, אני נוסע כך כבר הרבה מאוד זמן.

בנוסף יש מספר קטן של מכות חנייה וקילופי צבע - לא משהו חריג ביחס לשנתון. הרכב עובר שטיפות באופן קבוע ו-וקס מדי כמה חודשים.

לכל אלו ששמעו שמועות על עלויות יקרות בקליאו – נכון, הטיימינג יקר ויש עוד כמה דברים לא זולים, אבל האחזקה הבסיסית מאוד זולה. צריכת הדלק היא 1:12 בנסועה ממוצעת, הביטוח מאוד זול (אני משלם 2300 בערך למקיף ו-1650 לחובה), טסט כ-1200 ואם הטיפולים יבוצעו במוסך לא של היבואן אני משוכנע שניתן לחסוך עוד כסף. העלויות שלי בנסועה ממוצעת של 1200 ק"מ בחודש הן כ-1500 שקל לחודש כולל הכל מלבד ירידת ערך. בהחלט סכום סביר.

פניות – כרגע רק בה"פ. אני מבטיח לחזור למי שיהיה רציני.

מחיר מבוקש (הפעם בלי התחכמויות :wink: ) - 50 אלף שקלים.

אני מאזור המרכז – רמת גן-ת"א-רעננה-הרצליה

רוני

58317133.Picture9604n.jpg

mdc52bf0b53ffd_small.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה!

עקב טיסה לחו"ל אני לא אהיה זמין עד ה-14 לחודש. אפשר לשלוח ה"פ ואני אחזור אליכם. מי שכבר דיברתי איתו - צרו קשר ב-14 לחודש ואפשר יהיה להתקדם, תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...