Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיבוב על מאזדה RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה נראה לכם שהמוסכניקים בארץ כל כך שונים מהמוסכניקים בחו"ל?

ואני לא מדבר על סדנאות שיפורים טחונות בכסף וספונסרים אלא על מוסכניקים רגילים במוסך של מאזדה, לצורך העניין.

ידע טכני ברמות שונות לגמרי ואיכות העבודה.

לדוגמא באירופה יש הרבה מכוניות שאי אפשר להשיג חלקים שלהם בכלל והם יודעים לשפץ כמעט כל חלק לרכב.

מה שלא עושים בארץ, בארץ מעדיפים לקנות חדש ולהרכיב.

העבודה בארץ ברמה נמוכה יותר והידע הטכני שיש בחו"ל הוא עצום לעומת מה שיודעים בארץ.

S2000

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שכדי לפתוח מוסך בארה''ב לא צריך בכלל ידע.... יותר קל מאשר בארץ.

בגרמניה הפוך: חייבים להיות מומחים למכונאות-חשמל-דיאגנוסטיקה ביחד כדי לקבל אישור לפתיחת מוסך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בארה"ב אם אחרי טיפול מתפרק גלגל/מהלך חיי הרכב הבלמים מפסיקים לעבוד/כל תקלה אחרת שאפשר להכיח כי היא קשורה בדרך כלשהי למוסך המטפל אז תהיה חשוף לטביעות רציניות!

בארץ המוסך יתן לך עץ ריח לרכב וחברת הביטוח תתנער מאחריות.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...