Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר הבנתם חשבתי על מאזדה 3 כאופציה לרכב "החדש" שלי.

התקציב הוא 70K

הרכב : מאזדה 3 2.0

הדרישות שלי מהרכב החדש הם:

* ספורטיבי (אני לא מתרגש ממהירות יתר , אבל לא אוהב כבדות ,ההגדרה הנכונה היא "ספורט אלגנט" :) )

*אמינות - קניית הרכב היא הוצאה גדולה , חשוב לי מאוד לא להגיע למוסך בדחיפות . (אני מבין שהכל תלוי גם בבחירה שלי וברכב הצפציפי שאני יקנה)

לאחר כמה בירורים , ראיתי כמה נתונים מאוד מעודדים לגבי המאזדה

* ביטוח - כנהג צעיר מחיר הביטוח יכול להגיע לסכומים גבוהים מאוד - הביטוח למאזדה הוא בין הנמוכים - 5,500 ש"ח בשנה

* עיצוב - כמו שרשמתי אני רוצה רכב ספורטיבי וצעיר , המגנזיום והסאן רוף , בהחלט עושים את הרכב ספורטיבי.

* שנתון 2004 בהחלט מאפשר קנייה בטוחה יחסית.

דבר אחד שאני מפחד ממנו ורוצה את העזרה שלכם הוא : ירידת הערך , כמה הוא צפוי לרדת בשנה?

אשמח לשמוע את התגובות שלכם.

תודה מראש

פורסם

אם אתה קונה מודל 2004 ירידת הערך פחות צריכה להטריד אותך.

אספר לך על הניסיון שלי המאזדה:

אכן רכב יפה וספורטיבי ולדעתי תיהנה ממנו אבל נוחות זה לא הצד החזק שלו.

ולגבי ירידת הערך:אני רכשתי אותו כחדש מודל 2005 ומחירו היה 140000 ומכרתי אותו עכשיו במחיר של 81000 שזה מחיר המחירון.

עכשיו תעשה את החישוב שלך.

פורסם

מנסיון ארוך (100,000ק"מ!)עם מאזדה 3 1.6 אתה יכול להיות רגוע מבחינת אמינות.אני נוסע מטיפול לטיפול.

התקלה היחידה שהיתה לי היא נפילה של הטורים כשהמזגן בפעולה.

ההגה של ה3 2.0 ליטר הוא חשמלי ושל ה1.6 הוא הידראולי. לדעתי דווקא ה1.6 מהנה יותר לנהיגה מהבחינה הזו.

בהצלחה.

חבר,אתה חופר

פורסם

ביטוח למאזדה 3 דווקא מאוד יקר יחסית. 5500 למקיף עבור נהג צעיר זה מחיר הגיוני אבל זה בטח לא נמוך.

ירידת ערך - הסר דאגה מלבך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ביטוח למאזדה 3 דווקא מאוד יקר יחסית. 5500 למקיף עבור נהג צעיר זה מחיר הגיוני אבל זה בטח לא נמוך.

ירידת ערך - הסר דאגה מלבך.

רוני

איזה מכוניות עונות על הדרישות שלי וזולות יותר בביטוח?

• תוכן חדש...