Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי שנרגענו ממדליית הארד של שחר צוברי וכן, לראות את דגל ישראל מתנפנף ברוח בסין עדיין מרגש אותי , אבל אנחנו צריכים לחזור לענינים.

סוף שבוע הקרוב אנחנו מגיעים לספרד , לרחובות ולנסיה למסלול חדש לחלוטין, עם קירות בטון מסביב (לי זה הזכיר מאד את מסלול הרחובות בפניקס) .

המגמה בפורמולה-1 היא לקרב את המרוצים לתוך הערים וולנסיה היא המצטרפת החדשה לסבב השנה . אין ספק שזו חוויה מרעננת ונהגי הפורמולה-1 עסוקים, כל אחד בדרך שלו , ללמוד את המסלול.

לכל מי שרוצה בינתיים לראות את המסלול מקרוב -

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בעוד לואיס המילטון היה עסוק בעיקר במציאת התיקים שנגנבו לו מבית המלון בספרד אמר קימי רייקונן לתקשורת שהוא לא חושש מהיתרון שפתח הנהג הבריטי באליפות העולם ועדיין יש לו סיכוי טוב לזכות באליפות העונה.

הנושא החם של היום היה לימוד המסלול בולנסיה ומסתבר שהסרטון ביוטויוב הפך למצרך פופולארי בקרב כולם . מרוץ ה-GT והפורמולה-3 הם שיסייעו לנהגים לדעת קצת יותר על המסלול לפני שירגישו אותו בעצמם.

דובי

פורסם

לפי מה שאני מבין המירוץ הולך להיות ממש ממש מעניין.

ולנסיה , מונזה וסינגפור הם המירוצים שאני הכי מחכה להם העונה

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

עוד לא התחיל האקשן בולנסיה וכבר יש בעיות.

חברת ברידג'סטון שמספקת את הצמיגים לכולם פנתה ל-FIA בכדי לבדוק קטע מסוים במסלול כי לדעת מומחי החברה יתכן והוא יגרום לבלאי גבוה מדי של הצמיגים...טוב שנזכרו היום...

אחרי שלושה שבועות של מנוחת קיץ הפורמולה-1 חוזר ובגדול.

במרוץ הזה, לראשונה העונה, כולם מתחילים מנקודה שווה , לכל הקבוצות והנהגים זו פעם ראשונה על המסלול הזה, מה שמבטיח שיהיה מעניין ובסוף ינצח...? המילטון .

25 פניות יש במסלול הספרדי החדש הזה וכבר מדברים על מהירות של כ-320 קמ"ש בישורת, מדהים. על פי חישובי הקבוצות השונות זמן הקפה יהיה כ-1 דק ו-37 שניות.

אסור לשכוח שלא מדובר בגראן-פרי הספרדי אלא בגראן-פרי אירופה וזהו המסלול החמישי שמארח מירוץ מהסוג הזה, מעין תירוץ לתת למדינה שני מרוצים בתחומה, תירוץ מצויין אפילו, אני בעד. ברנדס-האץ' (כתבתי כבר שזה המסלו האהוב עליי...? ) נמצא ברשימה המכובדת הזו יחד עם נורבורגרינג, דונינגטון-פארק כמובן (זוכרים את המרוץ הבלתי נשכח של איירטון סנה מ-93 ? ) והמסלול הספרדי של חרז . למה אין מסלול איטלקי ? הם לא היו צריכים תירוץ כזה, אצלם למרוץ השני קראו גראן-פרי סן-מרינו...באימולה , ליד בולוניה.

דובי

פורסם

בדיוק כך, שיחקת אותה ירון.

והלוואי ונצפה בקרב כזה גם מחר. אני חושב שלמעט הניצחון של אלזי בקנדה, זו אולי הנהיגה הכי טובה שהפגין בפורמולה-1 ופה צריך לקחת בחשבון שהוא נוהג בטירל , שממש לא נחשבה כאחת מאריות הפורמולה-1 , מול סנה , אלוף עולם במקלארן-הונדה.

בינתיים בולנסיה פרננדו אלונסו הפגים נהיגה מדהימה שהזכירה מעט את יכולתו כאלוף עולם, אבל הגיע קימי רייקונן וקבע את הזמן המהיר ביותר ביום האימונים הראשון בספרד. מי שהפתיע היה ג'נסון באטון שסיים שלישי וכולי תקווה שהוא יצליח גם במירוץ. באטון עצמו אמר כי הגיע הזמן שלו להשתפר והוא בהחלט חושב שמקומו בקבוצת הונדה. הוא אמר זאת בתגובה לשמועות כאילו אלונסו מגיע לשם בשנה הבאה.

דובי

פורסם

ראינו.

השתעממנו.

התפלאנו (או שלא) מזינוק וביצועים פושרים של ראיקונן.

הצטערנו על המנוע המתפוצץ.

דאגנו למכונאי שנפגע.

הופתענו מגביע מקורי של מקום ראשון.

כבר התלחנו לשכוח את המירוץ הלא מדהים הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אוי כמה קיויתי (ולא ניסים...) שיהיה מרוץ מעניין .

לראשונה מזה אני לא יודע כמה שנים , פשוט קמתי אחרי 35 הקפות והלכתי לאכול , חזרתי רק לאחר שהסתיים המרוץ וראיתי אותו מוקלט, מסתבר שלא הפסדתי כלום.

קימי - נו, באמת , כמו שזה נראה עכשיו פשוט נמאס לו והוא לא מסוגל להודות בזה . אני לא אתפלא אם הוא יזם את "פיצוץ" המנוע...:lol:

דובי

פורסם

לא רוצה להיות גס רוח אבל עכשיו נזכרת שהוא נוהג בלי חשק?

מירוץ משעמם...החיפזון מהשטן...

עובר בזמן האחרון משהו לא טוב על פרארי , אלוף העולם עלאק כבר לא נוהג ומאסה מפגין כישורים של מישהו שמגיע לו להיות אלוף.

שמתי לב שהמכוניות של "התותחים הגדולים" לא ממש הסתדרו במקצי האימונים והדירוג. ראיתי בRTL את מקצי האימונים והנהגים הקטנים הפגינו קישורים לא מהעולם הזה. כל הכבוד לווטל!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

דובי,לא יצא לי לראות את המירוץ... ובאופן מפתיע,לא היה שידור חוזר או שפיספסתי,ויש לציין שאף אתר רכב לא נתן סיכום מירוץ או שפיספסתי,

אז מה הייתה התוצאה?ראשון עד שמיני אם אפשר :roll:

תודה מראש,

קובי

פורסם
ויש לציין שאף אתר רכב לא נתן סיכום מירוץ או שפיספסתי

פיספסת :wink:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...