Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| טיפטרוניק במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם:

נגיד ואני במצב של טיפטרוניק במצב עמידה במקום ואני שם הילוך גבוה מ-1

הרכב יכבה/ ינוע באיטיות ובקושי או יתחיל לנוע מהילוך ראשון ויעבור לשני וכו'?

השאלה ביתר פשטות: האם אפשר להתחיל נסיעה בטיפטרוניק בהילוך גבוה או שהאוטו יכבה....

פורסם

הוא נותן לך להעביר להילוך 3/4/5 כשאתה במצב עמידה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אפשר משני (בכל רכב שאני מכיר...), מיועד להתחלת נסיעה על משטח חלק (קרח למשל) ובעצם מבטל את הכפתור חורף שיש בחלק מהרכבים. אי אפשר מהילוך יותר גבוה, מסיבות ברורות.

פורסם

הוא ממש לא נותן לך מעל הילוך שני.

מה שכן כשאר אתה תעמוד עם האוטו ותעביר להילוך שני עם הטיפטרוניק להילוך שני ותתחיל לנסוע, אתה לא ממש תרגיש את זה כאילו התחלת בהילוך לא מתאים כמו רכב ידני שלמשל תתחיל איתו בהילוך שני או שלישי והוא לא יסחב בהתחלה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אתה דווקא כן תרגיש את זה כאילו אתה מתחיל בהילוך 2 עם רכב ידני ושורף את הקלאץ' בדרך.

מיודע לשטחים חלקים וכו, אל תשתמש בזה סתם - עומס מיותר על הגיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...