Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 180 אלף שקל..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני בעל איביזה FR 2007 עם צ'יפ , עם המון כח - מרוצה.

כרגע יש אפשרות להשתדרג לרכב חדש (מהניילונים בלבד) עד 180 אלף.

מאוד מתחשק לי המאזדה MX5 , ההסתייגות היחידה שלי היא שאני מפחד להתבאס מידי פעם שיש רק מקום ל2.

חשבתי אם כבר לקנות רכב כזה , אז לפני הקיץ , לפחות שאני יהנה מהגג הנפתח.

זה רכב לא פרקטי , הוא ישאר אצלי שנה גג , אפילו זו הגזמה.

האמת שאין עוד מכוניות מעניינות עד 180 אלף.

הקליאו לא באה בחשבון בגלל הטיפולים היקרים.

והמגאן גדולה מידי לטעמי.

יש לכם עוד הצעות ?

באותו כסף יש אפשרות לייבא גם מחו"ל.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כרגע יש אפשרות להשתדרג לרכב חדש (מהניילונים בלבד) עד 180 אלף.

...

תגיד לי, אתה רציני ?

אתה מדבר על רכב חדש מהניילונים (ואולי בכלל להחזיק אותו זמן קצר) ומפחד מהטיפולים היקרים ?!?

אתה במקרה משליך מעלויות האחזקה של רכב בן 7 על העלויות של רכב חדש ? :roll:

ניר

פורסם

אין לך מה לפחד מטיפולים ברכב חדש- לרנו יש אחריות מלאה ל3 שנים.

במקומך הייתי פוזל לכיוון המגאן או הקליאו עם דגש על המגאן, בל מקרה מציע לך להזמין נסיעת מבחן כדי להתרשם בגוף ראשון.

אופציה נוספת במחיר זה היא האוקטביה RS אך היא בטוח גדולה...

את המיאטה הייתי רוכש רק כרכב שני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקשה קצת הזוייה,אתה מוכן ליקנות רכב חדש ב180K ולהחזיק אותו שנה ,להפסיד כמה עשרות אלפי שקלים ירידת ערך אבל טיפולים ברנו זה יקר? בארצנו לא כל כך אפשר להנות מרכב עם גג ניפתח וגם אני כמו שאר החברים פה חושב שהרנו מגאן תיהיה אחלה אופציה בישבילך.

http://www.motocar.co.il/catalog/רנו/מגאן/2007_ומעלה/ספורט/cars.aspx

פורסם

אם אתה מחפש רכבים מעניינים ב180 אלף שקל אפשר לקחת רכב יד שנייה מכוון שאתה מתכוון להחזיק אותו פחות משנה לא צפוי לך יותר מידי הוצאות על הרכב וגם אולי תוכל לחסוך כמה שקלים מקניית רכב חדש.

אפשר היום לקנות TT מהדור הקודם שנים 2001-2004 ב160 אלף שקל.

אם אתה רוצה רכב חדש שלא יפסיד הרבה כסף זה יהיה סיאט איביזה קופרה R במחיר של 140 אלף שקל אתה יכול לקנות אותה ועוד ישאר לך 40 אלף שקל לקנות דברים אחרים.

S2000

פורסם

אינני מבין כלל את השיקולים שלך בהחלפת רכב בסכומים הללו לתקופה כל כך קצרה.

אתה ממשיך בחוסר הבהירות התמוהה שלך ומודאג מעלות הטיפולים (שלא תצטרך כלל דרך אגב), יותר מאשר אובדן ערך קטסטרופלי אותו תספוג עם קניית רכב חדש.

המלצה חמה, תשאר עם מה שיש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם זה מפחיד אותך, מחירי הביטוח של המיאטה יעשו לך אפילו יותר כאב ראש (במיוחד אם אתה נהג צעיר).

פורסם

אולי שווה לבדוק את הפולו GTI. אם היית מרוצה מהאיביזה ואתה רוצה משהו "דומה אך שונה" :), שווה לבדוק את הפולו.

פורסם

הפולו חלשה משמעותית מהאיביזה ולאו דווקא מתנהגת טוב יותר.

אם כבר, במקום פותח השרשור, הייתי שוקל השתדרגות ללאון FR (ולאור ההנחות בסיאט, אולי אפילו להוסיף קצת לקופרה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם כבר, במקום פותח השרשור, הייתי שוקל השתדרגות ללאון FR (ולאור ההנחות בסיאט, אולי אפילו להוסיף קצת לקופרה).

אתה מדבר על לאון קופרה ? על תקציב של "עד 180 אלף" ?

אולי אם ההגדרה שלך ל-"להוסיף קצת" מעוותת לגמרי (30% תוספת זה לא מרחק שמקזזים עם קצת הנחה וקצת מתיחת תקציב ואגב, אני לא מכיר הנחות מרשימות במיוחד על הרכב הזה).

פורסם
בארצנו לא כל כך אפשר להנות מרכב עם גג ניפתח וגם אני כמו שאר החברים פה חושב שהרנו מגאן תיהיה אחלה אופציה בישבילך.

מעניין, אתה חושב שלמשל בבריטניה, בה נקנות ה-ר-ב-ה יותר מכוניות עם גג נפתח מבארץ (אבסולוטית ויחסית) - אפשר ליהנות יותר מרכב עם גג נפתח?

בטח שאפשר ליהנות מרכב עם גג נפתח בארץ. נכון, ארבעה חודשים בשנה אפשר ליהנות ממנו רק בערבים וחודשיים בשנה מומלץ לא לפתוח ב-20 יום שיורד גשם, אבל זה משאיר עוד המון זמן לגג פתוח (ולא שקונים מיאטה רק בשביל הגג הפתוח).

ולעניין - רכב ספורטיבי חדש ב-180 אלף שקלים שהוא לא מיאטה - מומלץ מאוד לבדוק את הקליאו ספורט החדשה. אם אפשר למתוח קצת למעלה - אז גם המגאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מדבר על לאון קופרה ? על תקציב של "עד 180 אלף" ?

אולי אם ההגדרה שלך ל-"להוסיף קצת" מעוותת לגמרי (30% תוספת זה לא מרחק שמקזזים עם קצת הנחה וקצת מתיחת תקציב ואגב, אני לא מכיר הנחות מרשימות במיוחד על הרכב הזה).

כן, אני מדבר על לאון קופרה.

לא, אני לא מדבר על תוספת של 30%, אלה של בערך 10%.

וזה מבוסס על מחיר ששילם חבר של המשפחה, שכבר חודש+- יש לו אחת כזאת בחנייה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תראו השימוש לשנה הוא אך ורק על המיאטה , מכיוון שזה לא רכב פרקטי , אבל חשוב לי לחוות את החוויה הזו של רכב קבריולט פעם בחיים , ואם עכשיו לא אז אף פעם לא.. ככל שהזמן עובר המיאטה הופכת לפחות פרקטית עבורי.

אני פשוט מחפש חוויה שונה לגמרי מהאיביזה שלי , וכמו שחשבתי , רק המיאטה עונה על זה.

הקליאו ספורט והמגאן הם תחת השם " הוט האץ' " ואין לי ספקות בכלל שהם הרבה יותר מהנות לנהיגה.

אבל זה לא משהו שהייתי מוסיף עליו עוד 80 אלף שקל.

כשאני אומר טיפולים יקרים , אני לוקח בחשבון שהרכב ישאר איתי לתקופה ארוכה מאוד.

הבנתי שגם הטיפולים התקופתיים הם מאוד יקרים לקליאו.

כמה אמורה לעלות המיצובישי ראליארט ?

זו גם חוויה אחרת מהסיאט שלי.. :)

• תוכן חדש...