Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא להתעסק עם המכס :-)

Guest רונאלדיניו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונאלדיניו
פורסם

ביקשתי מהמוכר שיציין מחיר נמוך ויתייג את תוכן החבילה כמוצר המסווג כפטור ממכס (שחל עליו תשלום מע"מ בלבד).

התוצאה: החבילה עלתה לבדיקה. ביליתי שם 3 שעות + עברתי חקירה (יש שם יס"מ. WTF?!) + השחילו לי מע"מ + מכס שהסתכם ביותר מעלות המוצר עצמו + קיבלתי מכתב אזהרה. בדיעבד כבר עדיף היה שיחרימו... ולא - זה לא מקרה פרטי. שמעתי שם אנשים שביקשו לשלוח את החבילה חזרה לשולח בגלל גובה המסים אבל לא נתנו להם. פשוט החרימו כעונש.

img076.jpg

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו יקפצו כל יפי הנפש בפורום ויגידו לך שאתה לא בסדר שניסית להמנע מתשלום מוגזם ומופקע ולמרות שהמדינה מז**נת אותך בכל מקום אפשרי אתה לא בסדר שלא נתת לה לז**ן אותך בקלות גם הפעם.

פורסם
עכשיו יקפצו כל יפי הנפש בפורום ויגידו לך שאתה לא בסדר שניסית להמנע מתשלום מוגזם ומופקע ולמרות שהמדינה מז**נת אותך בכל מקום אפשרי אתה לא בסדר שלא נתת לה לז**ן אותך בקלות גם הפעם.

דווקא בתגובה שלי התכוונתי שאם אתה עושה משהו לא חוקי.. ונתפס.. אז לפחות לקחת את זה בקלילות.

גם אני במקומות שאני חושב לנכון שניתן לחסוך.. אני מנסה.

פורסם

ברגע שיש לי קריאה מהמכ"ס

אני בכלל לא טורח לבדוק מה הם רוצים,

אני שולח על בסיס קבוע חבילות מ EBAY

2-3 חבילות בשבוע,

א.אל תשלח ב EMS (כל חבילה עוברת מכ"ס)

ב.כל פעם שמתקשרים שיש לי חבילה במכ"ס אני אומר להם שאין לי מושג על מה מדובר לא קניתי כלום ואני לא יודע מה זה.

אין טעם בכלל לשלם להם עמלות מוגזמות שבדרך כלל עולה יותר זול להזמין חדש,

מה גם שב 90% מחזירים את החבילה לשולח..

הייתי אומר להם ושאתה לא מכיר את החבילה,מקסימום היו מחרימים

אמרת שבכל מקרה שלימת יותר ממה שזה עלה לך...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

Guest רונאלדיניו
פורסם

לירן, לא קניתי הפעם משהו לראלי.

קטין, ראשית מוזר לי שהמכס מתקשר אליך. בד"כ הם שולחים מכתב. שנית המכס לא גובה "עמלות" אלא מיסים. מע"מ, מכס ולפעמים מס קנייה. העמלה היחידה שידוע לי עליה זה עמלת מחשב וגם זה משהו חדש יחסית. שלישית, מוזר לי שהמכס "מחזיר 90% מהחבילות". על חשבונו?! 90%? רביעית, "השיטה" שלך, אם לא הייתה מבוססת על הבל הבלים, אולי היתה רלוונטית לפריטים סופר-זולים וגם אז, בתור אחד שמרוויח את לחמי בעצמי, לא הייתי מזמין 2-3 לשבוע ומסתכן בהחרמות תכופות. הרבה-קצת יכול להסתכם בהרבה לאורך תקופה. הפעם הבאתי פריט בשווי 600$ (פה הרבה יותר). חוץ מגיאדמניאק אין עוד הרבה אנשים שהיו מתכחשים לבעלות על פריט כזה כשהיו מתקשרים אליו לבוא ולאסוף אותו...

אל תתבאס, אבל לי זה נראה כמו גיבוב של שטויות. מאיפה הבאת את זה?! :-)

לגבי ה - EMS - יש מצב שאתה צודק. לא בדקתי אבל מקור מהימן כבר רמז לי בעבר. תודה על הטיפ.

פורסם

דואר PRIORITY מארה"ב לא היה נבדק במכס עד לפני כשנה.

כל חבילה נבדקת ידנית (מעל לגודל מעטפה).

עמלת מחשב קיימת מאז ומתמיד.

אין למכס שום רשות משפטית למנוע ממך קבלת חבילה ו/או לתת לך קנס במידה והמוכר הצהיר מחיר אחר על החבילה, כאשר אתה בכלל לא ביקשת ממנו להצהיר משהו, במידה וזה המקרה (ולא אתה אמרת לו לעשות ככה וככה, והמוכר צריך לומר שהוא עשה זאת על דעת עצמו) המכתב אזהרה הזה הינו עבירה על החוק.

חבילות שנשלחות ב EMS לא מעוכבות במכס למעלה מ24 שעות ע"פ החוק האירופאי, אלא המכס משולם באופן קולקטיבי, וכאשר יגיע השליח הביתה (הוא יבוא, אתה לא צריך לרדוף אותו) הוא גובה ממך את המכס בעת קבלת החבילה, זה חדש ולכן עדיף לשלוח ב EMS כי אתה חוסך הגעה לת"א או פקס.

זה לא תקף במידה ותוכן החבילה דורש אישור יבוא מכל סוג שהוא.

אה, בלאט, שכחתי לציין, זה עד 1000 דולר ערך מוצר.

פורסם

EMS של הדואר גנבים,

אני מביא חבילות קבוע דרך DHL משלם פעם אחת על המשלוח, וזה מגיע עד הבית כול הפרוצידורה הם עושים,

החבילה האחרונה הגיע דרך EMS ולא כמו ששילמתי לספק על DHL, הם מתקשרים אליי אומרים לי שהחבילה במכס ואני אוכל לקחת, או תמורה 150 שקלים הם יעשו את זה, אמרתי הזמן שלי יקר יותר, שילמתי.

אחר כך הם אמרו שיש בעיה ויש עיקוב במכס, התקשרתי לברר אומרים צריך אישור משרד התקשורת על מכשירי פלאפון, אמרתי מה קשור אני ומכשירים סלולרים, אמרתי להם זה טעות, ביקשו לראות חשבונית ספק, אחר כך אמרו המוצרים שלי צריכים מכון תקנים, אמרתי להם מה מכון תקנים עכשיו, אני כול שבוע מקבל את זה בDHL ולא שומע מהם מילה עד שהשליח מגיע אליי, סיפור מהתחת איתם, אמרו לי צריך להמציא אישורים, או תשלם 430 שקל ונעשה את זה עבורך בקיצור, אמרתי להם המוצרים לא עולים סכום כזה , אני יעשה את זה לבד, עשיתי את התהליך עם מכון התקנים לבד, שילמתי 80 שקלים על האישורים, שלחתי להם וקיבלתי את המוצרים סוף סוף.

עם EMS בחיים אני לא עובד, חאפרים רודפי בצע.

DHL אך ורק משלוחים קטנים.

כנל UPS, DHL עדיפים.

משלוחים גדולים מעלל 200KG עדיף לשלוח עם חברת שילוח פרטית ולשחרר עם עמיל מכס נורמאלי.

תמיר

פורסם

יש את USHOPS, הבאתי דרכם לא מעט דברים, בין היתר את הרמקולים של הרכב והסאב, הם עושים את כל העבודה של עמילות המכס, היתרון שיש להם משלוח ימי שהוא הכי זול שיש, אפילו יותר מהמשלוח הימי שהיה בזמנו בUSPS.

למשלוחים כבדים, כדאי לשלוח דרכם.

הם נותנים כתובת בארה"ב, ומשמה זה מגיע לארץ. החסרון: השירות לקוחות שלהם גרוע, הנציגות ממש אנטיפתיות ועושות טובה שעוזרות, ניתקלתי בנציג שכל הזמן חזר עצמו ולא הקשיב לי בכלל.

חוצמזה זה מגיע עם שליח עד לבית.

http://www.ushops.co.il

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...