Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל פור והמחליפה לדדרה ז"ל תהיה סיטרואן קסארה.

מהקאפה ירדתי מאוד מהר עקב עלויות מאוד גבוהות.

כמוכן חשוב לי להתקדם בשנתון כמה שיותר.

עקב כך שאני עושה ק"מ נמוך בשנה (15K) אז אני גם מתכנן עלייה מ1600 לכיוון ה2000 סמ"ק.

אני רוצה לרכוש את הקסארה 2000! נדלקתי..

מהיכרות עם הרכב (1600 קסארה 2) , הקסארה מאוד נוחה ומפנקת ומציעה תמורה אדירה למחירון הנמוך והדיי מגוחך שלה.

כמוכן עדיפות גדולה לקסארה 2 (אחרי המתיחת פנים).

כבר כמה זמן שאני עוקב אחרי המצב בלוחות הפרסום ורואה את אותן מודעות כבר הרבה זמן והמבחר יחסית קטן.

יש ממה לחשוש או שמצב השוק שלהן פשוט בכי רע ? (לי זה לא מפריע כי סחירות לא עניינה אותי מעולם)

ראיתי בלוחות בשנת 2001 שחלק מהקסארות הן לא EXCLUSIVE , זאת אומרת שזאת הצורה לפני המתיחת פנים (קסארה 1) ?

יש הבדלים בין הדגמים , בין הרגיל לאקסקלוסיב?

האבזור אותו דבר או גם שונה ?

מבחינת הגיר אני משער שעדיין זה אותו AL4...

מה לגבי המנוע ? הוא שונה ?

עוד הארות והערות לגבי ה2000 יתקבלו בברכה :-D

תודה לעונים.

קצת קשור אבל לא ממש,

מבחינת כח הקסארה 1800 עם הגיר ZF, תרגיש יותר חזקה מהקסארה 2 1600 ?

כי הנתוני מנוע דיי זהים עם עדיפות קלה ל1800 הישן יותר.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אם אתה רואה 2000 סמ"ק שהוא לא אקסקלוסיב, רוב הסיכויים שזה דיזל.

קסארה-2 עם מנוע 2 ליטר היא גרסה האקסקלוסיב בלבד. המנוע הוא מנוע ששירת באותה תקופה גם דגמים אחרים (מנוע של 406 דור שני\C5\307 וכד') והוא מנוע מצויין ואמין. המודל של האקסקלוסיב הוא בד"כ 2002.

בעניין ה 1800 עם ZF מול ה 1600 עם ה AL4 (בגרסת ה 110 כ"ס), ה 1600 עדיף.

אני יודע שנדלקת על ה 2000 סמ"ק וההבדלים בינה לבין ה 1600 מורגשים בהחלט, אבל אם כבר היתה לך מכונית עם מנוע 1.6, כדאי שתנסה גם את הקסארה-2 1.6 ע"מ שתראה אם כדאי לשקול אותה בהמשך החיפושים או לא (ע"מ שתוכל להרחיב את החיפושים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם זכרוני אינו מטעה אותי אז הקסרה 1 'התמתחה' לקסרה 2 ב-2003 אבל ישנו שינוי קל גם ברכבים של עד שנת 2000 ואחריו. הדגמים שאחרי שנת 2000 נקראים מילניום.

מנוע 1800 הוא מנוע מעולה וגם הוא שווה בדיקה.

פורסם
אם זכרוני אינו מטעה אותי אז הקסרה 1 'התמתחה' לקסרה 2 ב-2003 אבל ישנו שינוי קל גם ברכבים של עד שנת 2000 ואחריו. הדגמים שאחרי שנת 2000 נקראים מילניום.

מנוע 1800 הוא מנוע מעולה וגם הוא שווה בדיקה.

קסארה 2 נמכרה בישראל מאמצע שנת הדגם 2001 (קרי: בשנת הדגם 2001 תמצא גם קסארה-1 וגם קסארה-2).

מנוע 1800 לא שווה בדיקה, זהו מנוע ישן (אין אותו בקסארה 2) עם 8 שסתומים ובלוק מנוע מאוד רגיש (ה 1.6 ו 2.0 , שניהם עם 16 שסתומים, הינם מנועים מ-א-ו-ד אמינים ובלוק המנוע שלהם לא רגיש בעליל).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא פוזל אפילו לכיוון של הקסארה 1 , רק לקסארה 2..

גם ה1600 וגם ה2000 קיימים ב307,

מה1600 אני מעדיף להמנע , נהגתי מספר פעמים על הקסארה 2 1600.

המנוע סביר ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק.

משנת 2002 אני יודע שכל מנועי ה2000 הם אקסקלוסיב.

השאלה מה הולך בשנת 2001? (כי זאת שנת תפר)

כל הקסארות 2000 הם למעשה אחרי המתיחת פנים ?

או שהיו גם קסארה 1 עם המנוע של ה307 ?

כי ראיתי בלוחות שיש SX 2000 (בנזין)

האבזור שונה בין שנת 2001 ל2002 ?

לגבי הסחירות ,

ראיתי שהקסארות 2000 מפורסמות המון זמן.

זה אמור להדליק נורה או למעשה הוכחה לכך שהסחירות עלובה?

10X

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הוכחה לזה שהרכב על הפנים או שהסחירות עלובה.

כמוך וכמוני יש עוד אנשים שמחפשים; מי שקניתי ממנו את הרכב פרסם את המודעה ב YAD2 ואני קיבלתי בו ברגע SMS לנייד שלי, אחרי 20 דקות הייתי אצלו בבית. אוטו במצב טוב יימכר מהר גם אם השוק שלו חרא (זה רק עניין של מחיר אם האוטו כבר במצב טוב).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

Meishar84, מתוך התרשמות שלי אליך כמו על אוהב מכוניות איטלקיות, אפשר להציע לך לנצ'יה תמה 2 ליטר 16V עם 150 סוסים :twisted:?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער, אבל אני מסרב.

בגלל כמה סיבות:

1)אני רוצה לרכוש רכב כמה שיותר חדש (הדדרה הייתה 96) .

2)לפחות בהתחלה, אם לא בכלל, אני אצטרך לנהוג על רכב נטול קלאץ'.

3)בהמשך ל1, רציתי מאוד קאפה אוטו' אבל מחירי החלפים והאחזקה ישחטו אותי.

4)אני חולם על אלפא 156, אבל אין לי בנמצא 50K לרכב ,המשך נמצא בשורה מספר 3.

ככה שאין שום איטלקיה ראויה לתקציב שלי (בסביבות ה30) בתעמוד בדרישות הנ"ל.

פיאט בראבה ופונטו - מלנצ'יה לא חוזרים לפיאט (למעט הקופה והברצ'טה).

אלפא 164 - ראה סעיפים 1ו3

בגלל זה הקסארה 2000 מאוד קורצת לי.

עלויות אחזקה וחלפים יחסית נמוכות , מחירון נמוך , אמינות טובה מאוד (מהיכרות דיי ממושכת עם קסארה 2 1600 של חבר) , נוחות הנאה מנהיגה ופינוק שלא הרבה רכבים מציעים, יחידת כח טובה ,עיצוב מושך והכי חשוב תמורה אדירה לסכום.

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...