Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס 99 כשלושה חודשים. בזמן האחרון אני מרגיש שהרכב לא סוחב טוב בעליות. המנוע מתאמץ ומחוג מד הסלד קופץ ל 5אלפיים סלד אבל המהירות מגיעה מקסימום ל 60קמש בלחץ. האם זה הכוח של הרכב או שיש בעייה אחרת? איפה ניתן לבדוק באיזור חיפה.תודה,רונן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיר לא תקוע בהילוך נמוך אבל כנראה שהוא מחליק.

לפני שבאמת חורצים את דינו של הגיר, צריך לבדוק שהאגזוז לא סתום,פילטר דלק לא סתום וכן שהפלאגים במצב טוב לאשורם.

אם כל הבדיקות האחרות תקינות, יש לגשת למכון לגירים אוטומטיים להמשך אבחון וטיפול,באיזורך יש את גירומטיק שנמצא אחרי לב המפרץ פונים ימינה

ומשם ממשיכים בנסיעה בכביש הפנימי.

רק שתדע,שבלא מעט מאזדות כאלו הגיר התפגר כבר באיזור 180-200 אלף קילומטר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אתן דוגמא שתמחיש את המצב:

אני נוסע בעליה ב-D

בקיק הראשון האוטו מגיע לסביבות ה40 קמ"ש ואז שאני מוריד טיפה את הרגל והוא מעביר הילוך מרגישים שנגמר לו הכוח לגמרי , והוא יעלה את העליה רק בקיק דאון שזה אוכל הרבה דלק והוא בקושי סוגר 60 קמ"ש בעליות. זה מאוד מטריד לדעתי מאזדה כזאת צריכה לנסוע יותר ולסגור לי לפחות 70-90 קמש בעליות וחוץ מזה היא צריכה לסחוב לא רק בקיק דאון אלא גם בהילוך גבוה יותר.. מה דעתכם?

פורסם

כן במישור אין שום בעיה... אני פשוט מצפה מהרכב שיסחוב בהילוך שני או שלישי בעליות ולא כל הזמן בשיא הכוח בראשון.. כל פעם שאני טיפה מוריד את הרגל מהגז הוא מאבד המון כוח יותר מידי לטעמי.. למה הסחיבה בהילוך שני או שלישי לא יכולה להיות רצופה? גם כשאני שם HOLD בD ואז הוא נשאר תקוע על הילוך שלישי הסחיבה לא טובה .

זה לאנטיס 99 BJ 1600 סמק

פורסם

גיר מחליק - חד וחלק(תרתי משמע).

תופעה מוכרת ב-323(לאנטאיכס) המופיעה בהדרגתיות בערך בק"מ ה-80-90K. התופעה מתחילה עם החלקה ראשונית בהילוך לנסיעה אחורנית® ואט אט גולש אל ההילוכים הקדמיים.

פורסם

אם תוכלו לתת לי כתובת של מוסך מורשה טוב שיכול לעזור לי באיזור חיפה אודה לכם מאוד.. הייתי במוסך נעמה בחיפה הם טענו שאין שום בעיה..

פורסם
איך קבעת שהגיר מחליק?

הבחור מתלונן על חוסר כח בהילוך מסויים וכל זאת בעלייה, אז היכן הבעייה ( תקלה ) ?

היכן הבעיה? דיסקים שחוקים בגיר.

הבעיה מופיעה בעומס(עליה) - בדיוק הסיפטום לגיר מחליק.

הרי בנסיעה במישור אינך מפתח עומס על הגיר ולא תרגיש בבעיה.

פורסם

מוסך מורשה לא אבחן בעייה כלשהיא .

הרכב כבר מזמן לא באחריות.

אם המוסך המורשה היה רוצה, היה יכול להרוויח כמה אלפים טובים על התקנת גיר משופץ עם חלקים מקוריים מהחברה.

• תוכן חדש...