Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N.F.S underground

106RallyeBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי מYNET :

שחקן שרכבו נראה טוב יקבל נקודות סגנון כפולות, משולשות או אפילו מחומשות על ביצועיו. יותר נקודות יפתחו שדרוגים חיצוניים יפים ומובחרים יותר ויאפשרו רכישת מכוניות יוקרתיות יותר. חלק מהשדרוגים החדשים יגדילו את התאוצה וכושר הפנייה של הרכב. אפשרות נוסטלגית היא התקנת משנק ניטרו גליצרין, שנותן דחיפה רבת עוצמה במהלך המרוץ.

"היא התקנת משנק ניטרו גליצרין," מה זה רכב מחבלים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2841176,00.html

פורסם

מישהו צריך לבעוט לאנשים האלה בראש ! לבעוט אותם מהבועה שהם נמצאים בה !

אתה לא יודע משהו ... אל תכתוב !

אם הבחור רק היה מבין מה קורה אם באוטו שלו היה מותקן משנק דו ראשי עם דיזות כפולות של 50 כח כל אחת שמזריקות לו ניטרו גלצירין למנוע חם ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
מישהו צריך לבעוט לאנשים האלה בראש ! לבעוט אותם מהבועה שהם נמצאים בה !

אתה לא יודע משהו ... אל תכתוב !

אם הבחור רק היה מבין מה קורה אם באוטו שלו היה מותקן משנק דו ראשי עם דיזות כפולות של 50 כח כל אחת שמזריקות לו ניטרו גלצירין למנוע חם ... :twisted:

בעצם אולי זה צריך לקרות לו, כדי שהוא יבין.

מוסכניק: "אתה בטוח שאתה רוצה להתקין בלון ניטרו גליצרין עם הזרקה יבשה למנוע?!"

הוא: "בטח, אני יסע מהר ככה"

מוסכניק: "בטח, פיצוץ"

פורסם

אם כבר - אז שאלה בנוגע למשחק.

יש אופציה לקנות מכונית במקום להחליף אותה? כי כל אופציות הטרייד אין שלי הן מעאפנות ואני כבר 38 מירוצים עם אותו אוטו (מיאטה..)...

אני מרוצה מאד מהמיאטה, היא חזקה והיא מתנהגת מצוין, רק שאני רוצה לנסות עוד מכוניות..

אם מישהו יעזור אני אשמח..!

תודה

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יש אופציה לקנות מכונית במקום להחליף אותה? כי כל אופציות הטרייד אין שלי הן מעאפנות ואני כבר 38 מירוצים עם אותו אוטו (מיאטה..)...

אני מרוצה מאד מהמיאטה, היא חזקה והיא מתנהגת מצוין, רק שאני רוצה לנסות עוד מכוניות..

תודה

ראלימן

אין אפשרויות לקנות מכוניות, רק טרייד אין, אל תדאג במשך הזמן יפתחו לך עוד אפשרויות....

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

תודה

ראלימן

זה לא כזה סיפור. אם אתה לא משחק על EASY, אתה יכול לבדוק כמה מכוניות כמה פעמים שאתה רוצה. השיפורים שעשית במכונית (כולל החיצוניים) עוברים לאוטו החדש.

פורסם

הכתבה לא נעשתה ע"י YNET אלא אתר משחקים של מפגרים ככל הנראה כל הכתבה ממש כתובה בצורה גרועה...מזל שלא השוו בין זה לDIABLO או משהו :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

תודה

ראלימן

אני כבר בשלב 7ומשהו, והמיאטה זה האוטו הכי מצויין שיש עד עכשיו במשחק (כולל את הS2000 והסופרה) הפניות שלה פשוט מדהימות.

ד"א תנסו לשחק בידני ולא אוטומט ותראו מה זה האצות טובות :)

פורסם

חברה ,

אני לא מצליח להוריד אותו מ KAZZA ,

מי יהיה הצדיק שיעביר לי אותו באי סי קיו ? או צרוב ?

תצרו איתי קשר בפרטי בבקשה .

המון תודה .

פורסם

תודה

ראלימן

אני בערך באותם השלבים, וגם אני בחרתי במיאטה ואני פשוט לא מוצא לה מחליפה! מכל הבחינות, כל החלפה היא ירדה ברמה, וזה כולל אפילו את האימפרזה (דווקא חשבתי שהיא אמורה להיות טובה יותר...) אני מחכה לאיזה סופרה או משהו כזה, אבל בכל מקרה, הופתעתי מעצמי שלא בחרתי בפג'ו! :D

חוץ מזה - רק ידני, אני בכלל לא מבין איך אפשר לשחק בזה באוטומט, ועוד דבר - ב-EASY אני מנצח כמעט תמיד, ב-MEDIUM בקושי... :oops: אז החלטתי פעם לעבור את המשחק ברמה הקלה, ואז לעבור הלאה... בכל מקרה, לא מציאותי, מבאס שאין נזקים למכוניות, אבל כיפי...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני בערך באותם השלבים, וגם אני בחרתי במיאטה ואני פשוט לא מוצא לה מחליפה! מכל הבחינות, כל החלפה היא ירדה ברמה, וזה כולל אפילו את האימפרזה

אני גמרתי את המשחק אם הלנסר (שכיום היה EVO... :twisted: ) תהנה 8)

המשך יום נעים!

• תוכן חדש...