Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחשבון ה-PAYPAL שלי - מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה מעצבנת ב-PAYPAL, האתר נותן לי את ההודעה הזאת בזמן שאני בא לאשר עסקה על סך 71 דולר:

You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.

יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות ע"מ שאוכל לרכוש את המוצר?

דברתי עם חברת כ.א.ל והם אמרו שאין לי שום הגבלה בכרטיס ושאני יכול להשתמש בו חופשי והם לא רואים הגבלות או דברים לחובתי.

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם לי קרה המקרה, בהתחלה שנרשמים לפייפאל מקבלים הגבלה של 100 דולר

אתה צריך לאשר\לאמת את הכרטיס אשראי שלך דרך האתר.

אתה עושה אימות הכרטיס מחוייב ב-1.95$ ובחיוב של הכרטיס אתה מקבל קוד 4 ספרות.

אתה מכניס אותו באתר ואז מעלים לך את ההגבלה.

מקווה שהייתי מספיק ברור

פורסם

אתה צריך לאשר את הכרטיס. אחרי שתאשר את הכרטיס שלך תהיה לך הגבלה של $750 ליום.

(כפי שנאמר ע"י אביתר, בתהליך האישור PAYPAL יחייבו אותך על 1.95 דולר, בשורת החיוב יופע PAYPAL XXXX, במקום האיקסים יופיעו ספרות. את הספרות אתה מקיש באתר של פייפל והכרטיס שלך מאושר.

במידה ויש לך גישה ONLINE לפירוט העסקאות בכרטיס האשראי שלך, תוך יומיים-שלושה זה אמור כבר להופיע)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חייב לשאול שאלה, נצל"ש..

האם אני יכול לבצע קניות עם PAY PAL כאשר יש לי כרטיס שכתוב עליו VALID ONLY IN ISRAEL - כלומר, תקף רק בישראל..?

יש 16 ספרות, והספרות והשם בולטים בכרטיס.

תודה למי שיודע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ממש מוזר. אתמול הצלחתי לאשר עסקה של 300 דולר. שלחתי מייל ל-PAYPAL, אבל עד שהם יחזרו אליי - שלושה ימים, מקווה שהמוכר לא יברח לי :(

עוד רעיונות?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא חייבים לאשר. אצלי לא מאושר (איבדתי את התדפיס ההוא) ואישרתי עסקה של 800$.

לגבי sar55555, כן יכול.

משכנתא זה קל

פורסם

תודה על התשובות פיצ' ויוני.

ועוד שאלה קטנה, בעצם כדי לקנות באי ביי, אני צריך רק להירשם לPAY PAL? אני יודע שהשאלה נשאלה כבר אינספור פעמים, אבל to be on the safe side

האם אני צריך להודיע משהו לחב' האשראי? או לבנק שלי?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תודה על התשובות פיצ' ויוני.

ועוד שאלה קטנה, בעצם כדי לקנות באי ביי, אני צריך רק להירשם לPAY PAL? כן אני יודע שהשאלה נשאלה כבר אינספור פעמים, אבל to be on the safe side

האם אני צריך להודיע משהו לחב' האשראי? או לבנק שלי? לא

12345

• תוכן חדש...