Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפ לWRX 07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מספר שיפורים שהוכנסו ברכב יש צורך ב"כיוון" מחדש של המחשב והכנסת שיפורים מסוימים בתוכנה כדי שתתאים למה שמותכן ברכב.

שמעתי המלצות חמות על בחור ששמו רפי ונמצא בזכרון יעקב, כך שאם יש למישהו רשמים על האחרון שאם יש למישהו רשמים כלשהם .....

*אני מודע לכך שאחריות היצרן מתבטלת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

שלום לשני החברים שענו סתם לידע כללי פרילינג בונה את הציפים ל e&a

והציפים שלו הם רק אוכפי מאפ וקצת שינוי בגדישה לצערי

אני רוצה משהו יותר ספציפי לאוטו עקב שינוי של אינטרקולר חזית טורבו ומשאבת דלק

ואמרו לי על הבחור העונה לשם רפי מזכרון יעקב שמתכנת את האיי סיי יו טק והבנתי שהוא יכול להוציא מהאוטו דברים קצת יותר מדוייקים

ושמעתי שיש עוד בחור בשם פטריק אבל לצערי הוא לא בארץ אשמח אם למישהו יש עוד בחור נחמד שיכול לעזור אשמח ...

ומודה לכולם...

פורסם

פרילינג לא בונה לא מכין וגם לא מבשל לE&A.

E&A הם היבואנים הבלעדיים של תוכנות UPSOLUTE , בניגוד לפרילינג שמוכר צ'יפ כאילו אפסולוט.

תיגש לELI MAX POWER , הוא מתעסק עם הרבה אימפרזות משופרות , בטוח שהוא יכול לעזור לך!

פורסם
שלום לשני החברים שענו סתם לידע כללי פרילינג בונה את הציפים ל e&a

והציפים שלו הם רק אוכפי מאפ וקצת שינוי בגדישה לצערי

quote]

אתה טועה.

פורסם

אם אתה מעוניין בבחור רציני שעבד כבר על כמה וכמה רכבים משודרגים קוראים לו אמיר הוא מחיפה תעשה לו טלפון:054444916

• ספונסר פורום
פורסם

עזוב אותך משטויות.

סע לרפי מזכרון,תעשה ECUTEC תפרד מכ4000 שקלים וזהו,כל השאר ירכיבו לך צ'יפ של חברה כלשהי מבלי להתיחס לשיוניים שעשית.

אורן

פורסם

ESI TURBO גם טועה,למה אתם קובעים עובדה בלי ביסוס?

נגמרו הזמנים של ציפים של חברות...יש גם ציפ קוסטום היום.

מי שרוצה רכב חזק ומכוון כמו שצריך עושה קוסטום אוו מרכיב ניהול מנוע!

• ספונסר פורום
פורסם
ESI TURBO גם טועה,למה אתם קובעים עובדה בלי ביסוס?

נגמרו הזמנים של ציפים של חברות...יש גם ציפ קוסטום היום.

מי שרוצה רכב חזק ומכוון כמו שצריך עושה קוסטום אוו מרכיב ניהול מנוע!

אני אף פעם לא טועה:evil:,תאמין לי.

כולנו יודעים שהיום אפשר לעשות צי'פ קאסטום,האיסיוטק הוא אחד מהם,והנפוץ שבהם,היתרון ברפי היא שהוא מומחה לסובארו,מכיר את הניהול שלהם,ואת השינויים בהם הכי טוב בענף,חוץ ממנו ומפרילינג,(שהוא תותח בפני עצמו,ומומחה בVAG לדעתי) אין בארץ הרבה אנשים שיודעים לבנות מפות נכון.

אי לכך ובהתאם לזאת רפי הוא הבנאדם הכי נכון להגיע אליו עם אימפרזה משופרת.

אורן

פורסם

היום גם E&A בונים לך צי'פ ספציפי לרכב עצמו,עם טיונר מחו'ל שמכוון לך תמפה לפי נתונים שמוקלטים מהמחשב של הרכב ספציפי.

שלפי דעתי אין על הנסיון של הטיונרים מחו'ל,שעברו דרכם מאות מכוניות ופי 3 נסיון מכול אחד פה בארץ.

ויש כבר תוצאות מוכחות פה.

• ספונסר פורום
פורסם
היום גם E&A בונים לך צי'פ ספציפי לרכב עצמו,עם טיונר מחו'ל שמכוון לך תמפה לפי נתונים שמוקלטים מהמחשב של הרכב ספציפי.

שלפי דעתי אין על הנסיון של הטיונרים מחו'ל,שעברו דרכם מאות מכוניות ופי 3 נסיון מכול אחד פה בארץ.

ויש כבר תוצאות מוכחות פה.

תגיד?אתה רציני?

אתה באמת מאמין שאפשר לבנות פות דלק והצתה בלי נתוני און ליין ופידבק על השינויים שנעשו?

אז אם כן תרשה לי לתקן אותך,לא משנה כמה ניסיון יש לאותו טיונר,אם הוא לא מבצע את המפות על האוטו בזמן אמת,ובודק פעמיים אם הכל בסדר,בנסיעה על דיינו או בכביש אין שום סיכוי שתקבל תוכנה אופטימילת.

אורן

פורסם
תגיד?אתה רציני?

אתה באמת מאמין שאפשר לבנות פות דלק והצתה בלי נתוני און ליין ופידבק על השינויים שנעשו?

אז אם כן תרשה לי לתקן אותך,לא משנה כמה ניסיון יש לאותו טיונר,אם הוא לא מבצע את המפות על האוטו בזמן אמת,ובודק פעמיים אם הכל בסדר,בנסיעה על דיינו או בכביש אין שום סיכוי שתקבל תוכנה אופטימילת.

אורן

בטח שזה נעשה בנסיעה ומוקלט ללוגים...יש להם את כול המיחשוב שצריך.

יש עלית מדרגה רצינית בזמן האחרון בכול מה שקשור לטיוניינג פה בארץ,וממה שההינו רגילים.

פורסם
יש עובדות בשטח.

בוודאי שאפשר.

אבל לכוון בזמן אמת יהיה הרבה יותר מהיר,זול,נוח וגם כנראה יותר כח,

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...