Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לנטיס 2001 לבדיקה היום.

הלנטיס יד 2 כש2 הידיים זה אבא ובת (אני מכיר אותם)

ממה שאני יודע , בעבר נפל עץ (ענף) על הבגאז האחורי של הרכב(מי היה מאמין אבל זה קרה מסופה בישראל)אבל זה סודר וחוץ מזה הרכב לא עבר תאונות. הרכב נסע רק 57 אלף קילומטר

אשמח אם תעזור לי ותגידו לי מה דעתכם על הבדיקה.

1. מנוע,מערכת קירור,מערכת הצתה -לא תקין , אבחנה- רעשים במנוע+מגלגלות ואבירזרים,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,ריקבון במצבר,לבדוקצריכת שמן בנסיעה

2.מערכת פליטה- תקין

3.סרן קדמי ומערכת היגוי -לא תקין - אבחנה- לתקן זוייות היגוי

4 קפיצים - תקין

5 שילדה ומרכב

ליקויים בעל משמעות גבוה- לא תקין- תיקון תאונה מאחור, תיקון בתא מטען, הוחלפה דופן אחורית מימין

ליקויים בעל משמעות נמוכה- לא תקין - תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב,מעיכות בקורות תחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים, חלודה בתא מנוע

6 מערכת בלמים - תקין

7. צמיגים תקין

8 מערכת תאורה(כולל מצבר) לא תקין צאריך מצבר 1.2008 פנס חזית איתות שבור

9. העברת הכח - לא תקין - נקישה בשילוב ומעבר הילוכים

10.מחוונים - תקין

הערות כלליות יש לברר זמני טיפולים והחלפת רצועת תיזמון -

תודה מראש

פורסם

לפי התוצאות, הרכב היה מעורב בתאונה לא קטנה שנכנסו בו מאחור (לא מאמין לסיפור עם העץ). מעבר לזה, יותר מידי ליקויים לרכב שנת 2001.

ניראה כי הרכב עבר חיים קשים של התעללות והזנחה יומיומית.

בטח שזה לא סביר לרכב שעבר רק 57K ק"מ. אם רכב היה עובר 180-200K, הייתי מאמין שהליקויים סבירים.

אם אכן 57K אמיתיים, אז כניראה את כולם הרכב עשה בעיר ופקקים ובלאי שלו כמו לרכב שעבר לפחות 150K.

מעבר לזה, 57K - זה לא סביר לרכב בן 7 שנים (ובטח עם כזאת רשימה של ליקויים).

לפי דעתי כדאי לבדוק חלופות נוספות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דוקא הסיפור עם העץ אמיתי .. אני שכן שלו וראיתי את זה קורה ,וגם הקילומטרז אמיתי.

הוא רוצה על הרכב מחירון- קיזוז של התאונה ושל הקילומטרז הנמוך(לפי לוי יצחק 9 אחוז יותר )השאלה היא מה המשמעות של "ליקויים בעלי משמעות גבוה" כאשר המכה היא לא מתאונה אלא מנפילת העץ על התא מטען .

פורסם

המשמעות שיהיה לך מאוד קשה למכור את הרכב ואם תמכור זה כבר לא יהיה מחירון. מי יאמין שבאמת הנזק נגרם ע"י עץ?

מה זה משנה אם הנזק נגרם ע"י עץ או משהו אחר? יש פגיעה בעלת משמעות גבוהה. מחיר מומלץ לצרכן כ-10-15 מתחת למחירון.

למה אתה צריך לספוג את הנזק לאוטו מכיס שלך. מעבר לזה. חוץ מתאונה הזאת. מצב הרכב לא מזהיר. מתי פעם אחרונה שכן שלך עשה טיפול?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא כתוב במחירון. אבל מה הטעם לקנות רכב אחרי תאונה קשה ועוד במחיר מחירון או מחיר קרוב למחירון?

פורסם

הרכב עבר תאונה רצינית מאחור,יש סימני פגיעה בתא המטען,לרכב יש קצה שלדה.

אני לא הייתי מתקרב לרכב הזה,לא חסר לנטיסים בכבישי ארצינו מכל הסוגים והמינים

פורסם
על סמך מה אתה אומר שזאת תאונה קשה?

על סמך זה:

ליקויים בעל משמעות גבוה- לא תקין- תיקון תאונה מאחור, תיקון בתא מטען, הוחלפה דופן אחורית מימין

ליקויים בעל משמעות נמוכה- לא תקין - תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב,מעיכות בקורות תחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים, חלודה בתא מנוע

פורסם

הרכב יצא פיקס בבדיקה, חוץ מהתאונה.

אם הוא מוכן להתסדר איתך במחיר אז לדעתי אין מניעה לרכוש את הרכב.

כל הסעיפים, פרט לתאונות כסת"חים נטו.

פורסם

העברת הכח - לא תקין - נקישה בשילוב ומעבר הילוכים

גם זה דבר, שהייתי בודק אותו קצת יותר.

אגב דעתי, חסרים רכבי מאזדה בארץ?

פורסם

ממש לא חסרים לנטיסים בארץ, פשוט הוא שכן שלי ונמאס לי מסוחרי רכב ואני יודע שהאוטו באמת נסע את הק"מ המדובר 50 אלף והאוטו נוסע טוב , לשנת 2001 זה כלום ,רק התאונה בעצבנת,

כשאמרתם להסתדר במחיר איתו לאיזה סכום התכוונתם שאני יוריד אותו אם המחירון 43 אלף

פורסם

אני חושב שב-28-30 אפשר לשקול רכב כזה לקנייה, אבל רק תוך כדי מודעות שיהיה לך מאוד קשה למכור ותמכור כניראה בזול מאוד.

פורסם
אני חושב שב-28-30 אפשר לשקול רכב כזה לקנייה

עם כל הכבוד ויש כבוד, אתה לא חושב שהגזמת ? :roll:

בהתחשב בכך שמצב הרכב תקין למעט התאונה, אני חושב שטיפה הגזמת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...