Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שהייתי נכנס להרפתקה שכזו גם אם אכן ה"תאונה" היא נפילת עץ.

בכל מקרה בקש ממנו לראות את דו"ח השמאי שקבע כמה % של ירידת ערך יש לרכב.

לדעתי מדובר על 10-15% לפחות כך שאם תקנה את הרכב ב-35-6 אלףש"ח גג אולי לא תצא מופסד.

הבעיה העתידית היא מכירת הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תשכח את החלודה שמתפתחת לך בתא המנוע.

אם היא עדיין "צעירה" ולא חדרה עמוק לתוך הפח אפשר לטפל בזה בקלות. אם לא זה הולך להיות סיפור רציני.

וזה משהו שמתאים יותר לרכבי אספנות, לא לרכבים ממודל 2001.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בכל מקרה בקש ממנו לראות את דו"ח השמאי שקבע כמה % של ירידת ערך יש לרכב.

לדעתי מדובר על 10-15% לפחות כך שאם תקנה את הרכב ב-35-6 אלףש"ח גג אולי לא תצא מופסד.

הבעיה העתידית היא מכירת הרכב.

דו"ח שמאי הביטוח יראה ירידת ערך של לא יותר מ-5-8% שזהו ירידת ערך לתיקון.

רק שמאי פרטי שאתה לוקח יתן בעבורך ירידת ערך מסחרית למכירה עתידית והיא אכן תעמוד על 10-15%.

כך שלא ניתן להסתמך על דו"ח שמאי הביטוח.

פורסם

ליקויים בעל משמעות גבוה- לא תקין- תיקון תאונה מאחור, תיקון בתא מטען, הוחלפה דופן אחורית מימין

ליקויים בעל משמעות נמוכה- לא תקין - תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב,מעיכות בקורות תחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים, חלודה בתא מנוע

על פי הנתונים פה אין פגיעת שסי נכון? (זה גם מה שהבודק אמר לי ) לא רשום קצה שילדה או משהו כזה ,

מה המשמעות של החלפת דופן אחורית מימין ?מה זה בדיוק

פורסם

לא חסר מכוניות מאזדה, שמורות ובלי תאונות.

בקלות אתה יכול למצוא אחת שלא עברה תאונה.

תחשוב איזה בלגן יהיה לך, כשתרצה למכור אותה

בעתיד..

חוץ מזה, יש סיכוי גבוהה, שבחורף הבאגז' יתמלא

במים, כי הוא איבד את הצורה המקורית שלו.

פורסם
ליקויים בעל משמעות גבוה- לא תקין- תיקון תאונה מאחור, תיקון בתא מטען, הוחלפה דופן אחורית מימין

ליקויים בעל משמעות נמוכה- לא תקין - תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב,מעיכות בקורות תחתית, פגיעות פח ופגמים בצבע, פגושים פגומים, חלודה בתא מנוע

על פי הנתונים פה אין פגיעת שסי נכון? (זה גם מה שהבודק אמר לי ) לא רשום קצה שילדה או משהו כזה ,

מה המשמעות של החלפת דופן אחורית מימין ?מה זה בדיוק

אין פגיעת שלדה.

ישנה פגיעה תאונתית-מסחרית.

החלפת דופן אחורית ע"י חיתוך וריתוך שווה בעיני מסחרית לפגיעת שלדה.

החלפה שכזו מאגדת בתוכה אפשרות לצרות ולחוליים(חדירת מים לתא-מטען, חלודה ורקבונות באיזורי החיתוך).

פורסם

תודה רבה ,

ירדתי מהרכב , עכשיו יש לי לבדוק יאריס של חבר

:)

מקווה לא להטריד אתכם בשאלות תודה

פורסם

יאריס זו בחירה מעולה - בהצלחה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...