Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אדם זקן חולה ומסכן צריך לנסוע באוטו אם הוא לא יודע לנהוג.

אני מאמין שזה לא פעם ראשונה שלו אם הוא הצליח להתחמק ממך הוא בטח כבר מומחה ועשה את זה להרבה אנשים.

אני לא הייתי מוותר בכזאת קלות הייתי לוקח את המספר רכב שלו ורואה מה אפשר לעשות, חוץ מזה בשביל זה יש ביטוח והביטוח שלו צריך לשלם על זה.

S2000

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הרכב שלו חבוט (למרות שזה לא יכול להעיד על האמת שמתבקשת)

2. מי אמר שהוא חולה באמת? לא חסר נוכלים, ולדעתי העדות לזה היא ההתנהגות הכוללת שלו.

3. שירד מהכביש, אם הוא לא ראה וגם הכחיש, סביר להניח שמחר גם לא יראה וידרוס וגם אז יכחיש.

לסיכום, יצאת פראייר, אבל לא נורא זה ילמד אותך להבא שבכסף אין חברים ובטח שלא אנשים זרים שמתנהגים מגעיל בכוונה תחילה כדי ליפול לך על המצפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יצאת פראייר

לפעמים אני מרגיש שאת המשפט האווילי הזה צריך לכתוב על הדגל במקום המגן דוד.

במקום שאתה רואה פראייר אני רואה צדיק ואם בארץ יהיו קצת יותר פראיירים/צדיקים כאלה ופחות מהאנשים שנהנים לקרוא להם פראיירים, אולי זה יהיה מקום קצת יותר נעים לחיות בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצאתה גבר רחמן .

כל הכבוד , מעצבן קצת , אבל בעוד מחשבה , גם אני הייתי מוותר.

ראיתה את כל התמונה , מה כבר תוציא ממנו , ומה ישאר לו .

אם היה לו , היה רכב יותר נורמלי, מתוחזק, והוא היה נותן פרטים .

עזוב , מצווה , נהגתה יפה

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אף אחד כנראה לא שם לב להתנהגות של הזקן שמתחמק מאשמתו, למה שזה יצא מהכיס שלך? יש לו ביטוח שהביטוח ישלם.

לא היית צריך לוותר למרות שעשית מצווה גדולה וגם אני גאה בך. אני גם הייתי סולח אבל הזקן לא התנהג ביושר וזה מה שמעצבן!

פורסם

איזה מצווה ואיזה נעליים, מה נסגר איתכם?

זה שהוא מבוגר נותן לו לגיטימציה לדפוק רכבים ולא לקחת אחריות על כך?

פותח השרשור, עשית טעות!

הוא התחמק מאשמה מהרגע הראשון שפגשת בו "זה לא הרכב שלך" אח"כ אמר לך שזה שום דבר ותיהיה בריא, לאחר מכן לקח רוק פלאים כנראה וניסה לתקן את מה שהוא עשה, בסופו של דבר שהוא ראה שזה לא הולך לו אמר לך את משפט הקסם "אני חולה עזוב אותי" ו-וואלה עזבת אותו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בנאדם שלא שם לב שהוא דפק רכב, לא משנה מה גילו, לא צריך להיות על הכביש.

במיוחד אם הוא טוען שהוא חולה (זה מעוגן בחוק בתקנה 21).

אם הוא היה באמת חולה ועני לא הייתי תובע אותו על 500 ש"ח, אבל אתה רואה שיש לו רכב ושהוא חנה בקאנטרי, סימן שהוא לא עני, ואם הוא נוהג והולך לקאנטרי, סימן שהוא גם לא חולה.

לדעתי צריך לבקש את המגיע לך, למרות שזה לא מה שימנע ממנו לא לראות מחר ילד בן 7 ולדרוס אותו.

אני לא ראיתי את הבנאדם אז קשה לי להגיד מה הייתי עושה במקומך, אבל לפי איך שנראים הדברים הייתי מבקש את המגיע לי (אם כמה שלא נעים מבנאדם מבוגר).

פורסם

אם הבן אדם היה ישר מודה ואומר חטאתי פשעתי כמו זקן נחמד מילא לוותר אבל לפי מה שאתה מספר איך שהוא ניסה להתחמק בהתחלה ול"זיין" את המוח לא הייתי מוותר לו וגם אני חושב שעשית טעות.

פורסם

תקראו גם לי מניאק - אבל לדעתי עשית טעות .

הזקנים האלה לא צריכים להיות על הכביש .

אספר לכם מקרה שקרה לי : לפני כחודש או חודשיים , חניתי ברמת גן בחניה ברחוב מאוד מרכזי , לפני הרכב שלי היה מקום ממש קטן , בקושי מקום לרכב שלא לדבר על המאזדה דמיו שניסתה להיכנס , עם זקן טרח בתוכה שחשב שאם הוא ילחץ חזק על הגז ויעקם לי עוד קצת את הטמבון האוטו שלי יזוז אחורה ויפנה לו את המקום .

כל כך התעצבנתי באותו רגע (כי יצאתי עצבני כבר מהדואר באותו יום) שפשוט התחלתי לצעוק עליו , פשוט איבדתי את זה .

מצד שני , הוא היה זקן ערירי , שאין לו מושג מהחיים שלו , לכן הרגשתי קצת לא טוב עם זה שצעקתי .

מצד שלישי , מה לעאזעל עושה כזה זקן ערירי שרק דופק מכוניות כל היום ובשלב הבא יכול לדרוס ילד , על הכביש ?!

כשצעקתי עליו , הוא לא הבין בכלל על מה כל המהומה , "מה אתה רוצה ממני" הוא אמר , בתמימות מופלאה .

ויתרתי לו , כי הטמבון שלי גם ככה דפוק וכי אותו זקן גם ככה לא מבין מה רציתי מהחיים שלו .

אולי עשית מצווה , אבל את הזקנים העריריים האלו שאין להם מושג מה הם עושים כשהם דופקים רכב ומעמידים פני חולים (לא יודע אם במקרה הזה הייתה העמדת פנים) צריך להוריד מהכביש לאלתר .

כי כשלאדם זקן אין מושג שהוא פגע בטמבון , כשהוא יפגע בילד הוא ירד מהאוטו ויגיד "אני זקן , אני חולה , אין לי כסף , עזבו אותי" אבל הילד כנראה יהיה מת .

נקודה למחשבה .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יצאתם מפרופורציה לחלוטין.:shock:.

סה"כ מדובר על כמה שריטות בטמבון , איך מזה הגעתם לדריסה של ילד?!

אם היה מדובר על מכה שעלות התיקון שלה הוא משמעותי יותר בשביל זה בדיוק יש חברות ביטוח.

לוקחים פרטים,מעבירים לסוכן שלום על ישראל.

הרי אף אחד לא דופק רכב אחר בכוונה, בשביל זה יש לרכב פגושים, הם נועדו לשם הדברים האלו.

כל מי שגר בת"א לדוגמא יודע שאין מה להתרגש, פעם בשנתיים משקיעים 500 ש"ח וצובעים את הפגושים מחדש.

מי ישמע, פגיעה בשאסי:roll:, קצת להיות אנושיים לפעמים זה לא מזיק.

מנתחים לו את המקרה:

הוא הולך לקאנטרי= יש לו כסף = הוא משקר= בלה בלה בלה.

תהיו אנשים טובים.

under construction..

פורסם
תקראו גם לי מניאק - אבל לדעתי עשית טעות .

הזקנים האלה לא צריכים להיות על הכביש .

אספר לכם מקרה שקרה לי : לפני כחודש או חודשיים , חניתי ברמת גן בחניה ברחוב מאוד מרכזי , לפני הרכב שלי היה מקום ממש קטן , בקושי מקום לרכב שלא לדבר על המאזדה דמיו שניסתה להיכנס , עם זקן טרח בתוכה שחשב שאם הוא ילחץ חזק על הגז ויעקם לי עוד קצת את הטמבון האוטו שלי יזוז אחורה ויפנה לו את המקום .

כל כך התעצבנתי באותו רגע (כי יצאתי עצבני כבר מהדואר באותו יום) שפשוט התחלתי לצעוק עליו , פשוט איבדתי את זה .

מצד שני , הוא היה זקן ערירי , שאין לו מושג מהחיים שלו , לכן הרגשתי קצת לא טוב עם זה שצעקתי .

מצד שלישי , מה לעאזעל עושה כזה זקן ערירי שרק דופק מכוניות כל היום ובשלב הבא יכול לדרוס ילד , על הכביש ?!

כשצעקתי עליו , הוא לא הבין בכלל על מה כל המהומה , "מה אתה רוצה ממני" הוא אמר , בתמימות מופלאה .

ויתרתי לו , כי הטמבון שלי גם ככה דפוק וכי אותו זקן גם ככה לא מבין מה רציתי מהחיים שלו .

אולי עשית מצווה , אבל את הזקנים העריריים האלו שאין להם מושג מה הם עושים כשהם דופקים רכב ומעמידים פני חולים (לא יודע אם במקרה הזה הייתה העמדת פנים) צריך להוריד מהכביש לאלתר .

כי כשלאדם זקן אין מושג שהוא פגע בטמבון , כשהוא יפגע בילד הוא ירד מהאוטו ויגיד "אני זקן , אני חולה , אין לי כסך , עזבו אותי" אבל הילד כנראה יהיה מת .

נקודה למחשבה .

שטויות בשפע...כל הכבוד עשית מעשה נכון, גם אם הוא ניסה לשקר הוא עדיין מבוגר שעשה טעות ואני מבטיח לך שגם מצטער עליה בלי שיצעקו עליו ,לבחור שציטטתי יבוא היום שגם אתה תיהיה זקן ערירי שאין לו מושג מה הוא עושה ואני מקווה כשתדפוק למישהו את הרכב ידפקו לך את הצורה ויקחו לך גם את הרישיון ואז נראה איך תרגיש.

המקרה הנ"ל הוא נקודתי ולדעתי פעלת נכון ,אין ספק שאנשים מבוגרים גורמים להרבה תאונות.

פורסם

נאלץ להסכים עם זיו, תומר ואיתי.

אני לא הייתי מוותר לו - למרות גילו המתקדם ולמרות טענותיו על כך שהוא אדם חולני (לך תוכיח שזה אכן נכון).

גרם נזק? שישלם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפעמים אני מרגיש שאת המשפט האווילי הזה צריך לכתוב על הדגל במקום המגן דוד.

במקום שאתה רואה פראייר אני רואה צדיק ואם בארץ יהיו קצת יותר פראיירים/צדיקים כאלה ופחות מהאנשים שנהנים לקרוא להם פראיירים, אולי זה יהיה מקום קצת יותר נעים לחיות בו.

הפסדתי יותר מידי בחיים כדי לא להמשיך להפסיד עוד.

אם הזקן היה מתנצל ומראה סימנים של אחד שהעניין באמת חשוב לו, היתי אומר כל הכבוד על הוויתור! אבל כשמישהו מולי פוגע לי ברכוש וזה גם לא מעניין אותו, מצטער, זקן חולה או לא, אני לא אשתוק לו רק בגלל החוצפה שלו והזילזול שלו ברכוש שלי.

אני מבחין בין אדם שפגע ובאמת מבין את חומרת המצב אבל אין לו אפשרות לתקן לבין אחד (שלא חשוב אם יש לו אפשרות לתקן או לא) שלא מעניין אותו בכלל מה שקרה.

ובמקרה הזה אני לוקח את העובדה שהוא בכלל לא שם לב (ואפילו הכחיש) שפגע ברכב, ומקצין את זה עוד (כי מדובר בכביש) וחושב על מה היה קורה אם לא היה רואה בנאדם שעובר בכביש והיה מוריד אותו. תסתכל על זה איך שבא לך, במקרה הזה מדובר בפגע וברח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שטויות בשפע...כל הכבוד עשית מעשה נכון, גם אם הוא ניסה לשקר הוא עדיין מבוגר שעשה טעות ואני מבטיח לך שגם מצטער עליה בלי שיצעקו עליו ,לבחור שציטטתי יבוא היום שגם אתה תיהיה זקן ערירי שאין לו מושג מה הוא עושה ואני מקווה כשתדפוק למישהו את הרכב ידפקו לך את הצורה ויקחו לך גם את הרישיון ואז נראה איך תרגיש.

המקרה הנ"ל הוא נקודתי ולדעתי פעלת נכון ,אין ספק שאנשים מבוגרים גורמים להרבה תאונות.

תהיה בטוח שכשאני אהפוך להיות זקן ערירי , אני אוריד את עצמי מהכביש באחריות מלאה .

כדי לנהוג צריך להיות בעירנות מלאה , לא פעם ולא פעמיים לא הייתי בעירנות וכמעט אכלתי אותה - לכן אני אף פעם לא עולה לכביש כשאני עייף \ לא מרוכז .

כביש הוא אחריות - נכון , מדובר ב "כולה טמבון" אבל עצם העובדה שאותו זקן תואר כ "זקן בעל מראה פנים עייף" מעידה על כך שהוא כנראה באמת עייף ושהוא עלול לגרום לתאונה בגלל העייפות שלו .

יש מצבים שפשוט אי אפשר לנהוג וזקנה שגורמת לשיכחה\בילבול\עייפות או אלוהים יודע מה - היא אחת מהם והיא גורם עיקרי לתאונות קטנות או תאונות גדולות , בדיוק כמו אדם שיכור , רק שההבדל הענק הוא שאדם שיכור לרוב גורם לתאונה מחרידה ובמקרה הטוב לתאונה ללא נפגעים .

ואני ארחיב עוד יותר מזה - ביום שאבא שלי לדוגמא , שכיום בן 57 שיבדל לחיים ארוכים , לא יוכל לנהוג הוא יוריד את עצמו מהכביש ואם הוא לא , אני אדרוש ממנו א תזה .

אתה יודע למה ? כי הבריאות שלו חשובה לי יותר מכל אחד אחר ואני לא מעוניין שהוא ימצא את עצמו בתוך עמוד \ רכב אחר וייפגע חס וחלילה וכל זה כתוצאה מחוסר היכולת שלו לנהוג.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...