Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שקניתי צמיגים חדשים ובלומי זעזועים כדי להבטיח אחיזה

ברצוני לשפר את הכח התקציב עומד על 3.5K אפשר לגרד 4K

מה אפשר לעשות כדי להוסיף כח?

או שמה לחסוך יותר ולחכות

בברכה

בר

פורסם

על קורס נהיגה מתקדמת חשבת? זה שיפור רציני :wink:

אני יכול להמליץ לך על שיפורים שבד"כ מקובלים לעשות ברכב אטמוספרי בלי לבזבז הרבה כסף

פילטר אוויר וצ'יפ מומלץ בכסף הזה אם תמצא צנרת וסעפת רחבה.

S2000

פורסם

אני זוכר איך במגזין בריטי לשיפורי רכב כבר בתחילת שנות ה-90 הייתה טבלה שמפרטת כמה כ"ס אפשר לקבל בשביל 1000 פאונד מכל רכב, ובזמנו הסיירה קוזוורט הייתה המלכה הבלתי מעורערעת..

ולא עשו את זה סתם, כי אם רוצים לקבל יותר כוח - יש המון חשיבות לפלטפורמה איתה מתחילים.

אני אישית לא ממש מצליח להבין איך אנשים מתעקשים לקנות פלטפורמה מסוג אחד, ולנסות להביא אותה למשהו שמעולם לא התכוונה להיות, מה שעולה בד"כ הרבה הרבה יותר, ונותן תוצאות הרבה הרבה פחות טובות. ולא חסרות פה דוגמאות בסגנון:

"קניתי בלנו אוט' ואני רוצה להוסיף לה טורבו", שהן לא פחות מגוחכות מההפך: "קניתי קררה טורבו ואני רוצה להשתיל לה מנוע דיזל של טרנספורטר ישן..".

חסרות פלטפורמות משפחתיות של פולקסווגן/אאודי/סקודה/סיאט עם מנוע שבקלות וזול יחסית ניתן להוציא מהן כוח מכובד עד מכובד מאד? אם המטרה היא רכב מתוצרת הקונצרן, משפחתי, שיתן כוח מהנה וניתן לשיפור - אאודי 2.0 A4 היא ממש ממש לא הפתרון הראשון שקופץ לראש, ואולי היה כדאי מראש לחפש משהו אחר גם במחיר של שנתון אחר.

עכשיו יגיד מי שיגיד - "שמע, זו הערה לא פרודוקטיבית, הבן אדם כבר קנה את האוטו ומחפש את הפתרון הכי טוב במסגרת מה שיש לו..". זה טיעון הגיוני, נכון, אבל בואו לא נשכח שבד"כ אוטו מחליפים כל כמה שנים ממילא, ושנסיונות לשפר רכב כזה יגרמו לזריקת הרבה כסף, זמן ומאמץ לים ולא ממש יספקו את התוצאה אליה הוא מכוון.

לכן אני אומר בפשטות: חסר לך כוח? תחליף את האוטו. יעלה לך פחות ותהיה הרבה יותר מרוצה בסופו של דבר.

ואם לא - תניח לה לנפשה.

HFturbo

• תוכן חדש...