Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שעברתי, מי אשם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

חבל שזה קרה אבל זה קרה אני בטוח 100% שאני לא השם

אבל הצד השני לא מודה

מה אתם אומריםם ?

zfjnzhdgnuzk.jpg

זה הצומת

zkrj1tdelmmd.jpg

זה הנזקק

nzeu33wtnwyu.jpg

אני באתי מיכיון החץץ

cmnzy34mdkdz.jpg

הנהגת אומרת שיסתכלתי על בחורה שהיתה בצד ולא סמתי לב לזהה ככה היא תיתעןן אני חושב שיצחקו עליהה ויש לה עדהה על זהה

לי גם יש עד שראהה הכלל איך שהיא יתפרצה לצומתת והיא עוד ציפצפהה .

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

זה נראה כמו החניון של קניון איילון בר"ג, אני צודק ?

ע"פ מה שניתן להבין מהתמונות, היא יצאה מתוך מפרץ החניה, כאשר אתה נוסע בדרך הראשית, לדעתי היא האשמה, במשפט אתה יכול גם לאמר שלא רק הסתכלת על הבחורה אלא פינטזת, כי זה לא חשוב, הזכות קדימה היא לך.

כל זה נאמר בתנאי שהבנתי נכון והרכב שלך זה הפורד הכחול.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רוב האשמה היא עליה במידה והמיצובישי שלה ובמידה והיה לה תמרור לתת זכות קדימה. אבל כעקרון אין דבר כזה זכות שלך לנסוע כלומר הנהג שיש לו תמרור צריך לתת לך את הזכות .אבל אתה לא יכול לקחת את זכות הקדימה אחרת קוראים לזה נהיגה לא זהירה, אתה צריך לנסוע באותה הזהירות ולהיות מוכן לכך שרכב לא יתן לך זכות קדימה לכן חברות הביטוח אוהבות את המושג אשמה תורמת או משהו כזה.

כמו כן כמו שציינתי אם אין שם תמרור לתת זכות קדימה לך אז בעיקרון האשמה עליך מכיוון שכאשר אין תמרורים בצומת זכות הקדימה היא לרכב הבא מימין כלומר אתה היתה צריך לתת לה לעבור .

היה מקרה דומה בכביש ראשי שבו נהגת "התפרצה אליו" מימין אך לא היה שום תמרור ובית המשפט פסק להתחלק חצי חצי בהוצאות מכיוון שמצד אחד הגיוני שמי שנוסע בכביש הראשי הזכות כביכול שלו אך גם הנהגת צודקת כי היא באה מימין ולא היה לה שום תמרור ולכן הזכות היתה שלה.

פורסם
רוב האשמה היא עליה במידה והמיצובישי שלה ובמידה והיה לה תמרור לתת זכות קדימה. אבל כעקרון אין דבר כזה זכות שלך לנסוע כלומר הנהג שיש לו תמרור צריך לתת לך את הזכות .אבל אתה לא יכול לקחת את זכות הקדימה אחרת קוראים לזה נהיגה לא זהירה, אתה צריך לנסוע באותה הזהירות ולהיות מוכן לכך שרכב לא יתן לך זכות קדימה לכן חברות הביטוח אוהבות את המושג אשמה תורמת או משהו כזה.

כמו כן כמו שציינתי אם אין שם תמרור לתת זכות קדימה לך אז בעיקרון האשמה עליך מכיוון שכאשר אין תמרורים בצומת זכות הקדימה היא לרכב הבא מימין כלומר אתה היתה צריך לתת לה לעבור .

היה מקרה דומה בכביש ראשי שבו נהגת "התפרצה אליו" מימין אך לא היה שום תמרור ובית המשפט פסק להתחלק חצי חצי בהוצאות מכיוון שמצד אחד הגיוני שמי שנוסע בכביש הראשי הזכות כביכול שלו אך גם הנהגת צודקת כי היא באה מימין ולא היה לה שום תמרור ולכן הזכות היתה שלה.

אין שם תמרור.

השאלה העיקרית האם לעשות תביעה??

לפי מה שאתה אומר שאין תמרור האשמה עלי??

:oops:

פורסם

אין כזה דבר "אין תמרור האשמה היא עליך", כשאין תמרור, זה בהתאם לדרך, הדרך אומרת שהיא יצאה מהחניה והייתה צריכה להשתלב לתנועה, כלומר היא אמורה לתת זכות קדימה.

דעתי: גש לתקן את הרכב, עם החשבוניות אתה מגיש תיק בתביעות קטנות, סביר שאח"כ יהיה פשרה, אבל לפחות תקבל חלק מהכסף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
פשוט. לא?

ואני יוסיף מזה לאאא!

הכלל שאתה אומר זה נכון לגבי עם היא היתה נוסעת ישר אבל לא בפניה!

פורסם

מה שאמרתם לגבי תמרורים נכון לגבי צומת. כשאין תמרור זכות קדימה לבא מימין. כאשר רכב יוצא מחניה/תחנת דלק/שביל עפר/מוסך וכו' לכביש, זה לא נקרא צומת, ועליו לתת זכות קדימה לנוסעים בכביש אליו הוא יוצא.

מכיוון שאיתי לא תאר ממש את מה שקרה בדיוק אני נאלץ לנחש שהוא נסע בכביש והמיצובישי יצאה מהחניה שהיתה בצד ימין שלו ופגעה בו. לדעתי האשמה שלה.

פורסם

הכול נכון ותלוי במקרה, רק הכביש שהוא נסע עליו עושה עלי לפחות רושם שגם נכלל ככביש בתוך החניון, ולא כמו שיש כביש רגיל ויציאה אליו מתוך חניה של בניין למשל.

ולכן לדעתי לפחות עדיין ברגע שלא היה לו תמרור היה עליו לתת לה לעבור ואל משנה אם היא רצתה לנסוע ישר או לפנות.

פורסם

גם לי זה נראה ככה. אבל זה שהכביש מוביל לחניות לא הופך אותו למשהו אחר - זה עדיין כביש שנוסעים בו, והכביש הוא לא חלק מהחניה.

פורסם
מה שאמרתם לגבי תמרורים נכון לגבי צומת. כשאין תמרור זכות קדימה לבא מימין. כאשר רכב יוצא מחניה/תחנת דלק/שביל עפר/מוסך וכו' לכביש, זה לא נקרא צומת, ועליו לתת זכות קדימה לנוסעים בכביש אליו הוא יוצא.

מכיוון שאיתי לא תאר ממש את מה שקרה בדיוק אני נאלץ לנחש שהוא נסע בכביש והמיצובישי יצאה מהחניה שהיתה בצד ימין שלו ופגעה בו. לדעתי האשמה שלה.

כן אחי זה בדיוק מה שהיה אני נסעתי בכביש ישר והיא פנתה שמאלה

• תוכן חדש...