Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכבים בחינם ?! אמין ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתר http://www.winwin.co.il/ww/c/cartesting/Default.aspx?Z=C&TZ=Computest

מציע בדיקת רכבים למפרסמי מודעות חינם

וגובה כסף על כל מודעה (שרכבה עבר בדיקה) 22 שקלים

מה אתם אומרים זה עדיף מבדיקה שאני ישלם עבורה 400 שקל

האם היא בכלל אמינה ?

דוגמה למה שהבדיקה מראה

http://www.winwin.co.il/WW/C/Cartesting/Viewer.aspx?Z=C&TZ=computest

והאם יש הבדל בין הבדיקה במכון לזאת

בקיצור מעוניין לדעת על זה הכל :)

אגב אני חדש ושמי אפי ואחלה פורום8)

פורסם

קרא את התקנון שלהם

כמה דברים בולטים:

1. המוכר לא מקבל עותק מדו"ח הבדיקה, הם מפרסמים אותו באינטרנט בין אם תרצה ובין אם לא.
  2. כל מי שרוצה לראות את הדו"ח (מוכר או קונה) צריך לשלם 22 ש"ח כדי לראות את דו"ח הבדיקה. לפי התקנון אפשר לצפות בדו"ח עד 3 פעמים ואסור להעתיק אותו.
  3. כתוב שם שהם לא מתחייבים שהדו"ח זהה לדו"ח שמקבלים במכון הבדיקה
  4. כתוב שם שהשירות לא כולל אחריות ל-6 חודשים כמו שבד"כ מקבלים ממכון בדיקה.

שני הסעיפים האחרונים הם קריטיים מבחינת הקונה, לדעתי. בלעדיהם הבדיקה לא שווה הרבה.

ועדיין, אני חושב שזה שירות נחמד מאוד. הרבה יותר זול כקונה פוטנציאלי לשלם 22 ש"ח כדי לקבל דו"ח בדיקה ראשוני מאשר לקפוץ לראות רכב ולעשות בדיקה ראשונית בעצמך. ככה אתה יכול לבדוק רכבים מרחוק וכאשר תזהה רכב שבאמת יש סיכוי שתרצה לקנות תלך לראות אותו ולעשות לו בדיקה מלאה.

פורסם

לפי דעתי רעיון מצויין ומקווה שיצליח , כל דבר שווה את מכוני הבדיקה שלוקחים 400 שקל וכל הרכב יוצא זבל לאחר שנכנס לבדיקה היות והם חוששים מתביעות

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
קרא את התקנון שלהם

כמה דברים בולטים:

1. המוכר לא מקבל עותק מדו"ח הבדיקה, הם מפרסמים אותו באינטרנט בין אם תרצה ובין אם לא.
  2. כל מי שרוצה לראות את הדו"ח (מוכר או קונה) צריך לשלם 22 ש"ח כדי לראות את דו"ח הבדיקה. לפי התקנון אפשר לצפות בדו"ח עד 3 פעמים ואסור להעתיק אותו.
  3. כתוב שם שהם לא מתחייבים שהדו"ח זהה לדו"ח שמקבלים במכון הבדיקה
  4. כתוב שם שהשירות לא כולל אחריות ל-6 חודשים כמו שבד"כ מקבלים ממכון בדיקה.

שני הסעיפים האחרונים הם קריטיים מבחינת הקונה, לדעתי. בלעדיהם הבדיקה לא שווה הרבה.

הציטוט הנ"ל אינו מדויק:להלן העתק של הסעיף הבעייתי.

"6. ידוע לי כי צורת הדו"ח ומבנהו כפי שמופיעים באתר אינה בהכרח זהה לדו"ח שתקבל ממכון הבדיקה."

דיברתי עם המכון ועם אתר WINWIN . מדובר בבדיקה מלאה כפי שמקבלים בתשלום מלא. פרט ל - אחריות, עמוד הסיכום של הדוח שאינו מופיע באתר, והסברים בעל פה שלא ניתנים. כמו כן תוצאות באתר לאחר 10 ימים מהבדיקה.

לאור זאת איני רואה סיבה בהייותי קונה לשלם 420 ש"ח על בדיקה עם אחריות.

האם למישהו יש נסיון חיובי / שלילי עם הדוחות האלה?

(אני לפני קנייה של רכב שאמור לבצע בדיקה זו).

• תוכן חדש...