Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10,000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף את הטווינגו שלי לרכב אחר.

התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח.

מה לדעת המומחים כאן (ויש לכם משקל די רציני להחלטה)כדאי או הכי משתלם.

אני חשבתי על טויטה סטרלט(או סטרלק)או על פולו או פיאט פונטו.

מה לדעתכם ראוי או האם יש רכב שכדאי ולא ציינתי אותו ואתם ממליצים אשמח מאוד לשמוע!.

תודה רבה!

פורסם

אפשר לשאול למה אדוני מעוניין להחליף את הטווינגו?

להחליף את הטווינגו ברכב ב-10,000 שקל לא יקדם אותך לשום מקום מאף בחינה שהיא (אמינות, נוחות, צריכת דלק וכו'), אלא אם כן הטווינגו במצב על הפנים.

פורסם

כמו שאמרו מעליי להישאר אם הטווינגו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הטווינגו עושה בעיות במהלך ההנעה והנסיעה בבוקר,ולעיתים לא מניעה לאחר נסיעה עם מזגן בפקקים.

זאת לאחר מספר טיפולים והרבה שעות במוסך וכאן בפורום שלא יודע לאן ללכת עם התקלות הנ"ל.

אבל עזבו את זה,כבר היסטוריה.

יום חמישי בדרכי לבית לאחר העבודה אוטובוס נכנס בי וכנראה האוטו טוטלוס...

אז עכשיו אני ממש ממש זקוק לעיצתכם...

פורסם

במצב שלך הייתי חושב לכיוון הטויוטה אם תמצא שמורה או סקודה פליסיה שתוכל לקחת שנתון יחסית מתקדם בסכום שיש לך להשקיע.

פורסם

יש סטרלט לא שחוטה בתקציב הזה? אם כן, זאת אחלה אופציה לנסיעות עירוניות קצרות.

למה שלא תחפש טווינגו אחרת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...