Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול עד 60000 לחבר עקשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמתעקש לקנות שברולט אופטרה בגלל מחירו הזול (הוא מצא שנתון 2006 שלא עשתה הרבה בתקציב הזה) ואני מנסה למצוא בשבילו משהו יותר נורמאלי..

בכל מקרה אלו הדרישות:

קודם כל המחיר אי אפשר לחרוג ממנו בכלל. שיהיה מינימום שנת 2003 ושיהיה אפשר להשיג עם קילומטראז נמוך יחסית, אפשר שהרכב יהיה מליסינג או חברה.

הרכב לא חייב להיות גדול במיוחד אבל שלא יהיה ממש קטן

יותר חשוב לו אמינות ונוחות. צריכת הדלק והבטיחות לא ממש מהווה שיקול עיקרי.

ושוב התקציב לא יותר מ60 אלף...

מה אתם אומרים אפשר למצוא משהו בתנאים האלו?

פורסם

ניסיתי להכנס לקו המחשבה של החבר שלך.

אני חושב שפורד פוקוס תהיה הבחירה העדיפה בהרבה.

בנוסף, שיש אופציה מאוד דומה למה שהחבר שלך מצא אבל עדיפה על אופטרה:

יונדאי אלנטרה.

פשוט זה רכב יותר מוצלח עם ירידת ערך פחות גדולה, אמין.

יש מבחר גדול מליסינג משנת 2005 ואפשר למצוא עם קילומטראז' לא גבוהה.

כמובן, יש עוד הרבה רכבים שהם עדיפים על יונדאי אבל כולם יהיו יותר יקרים או יותר ישנים.

רכבים כמו ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה יהיו משנת 2003.

טויוטה קורולה עוד יותר ישנה.

כיוון אחר - רכב אירופאי כמו רנו מגאן, פיז'ו 307 (נוחות יותר מכל מה שהזכרתי עד עכשיו , על אמינות יש חילוקי דעות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פוקוס מה הטווח מחירים שלו?

האלנטרה עדיפה מבחינת נוחות על פני האופטרה?

סובארו אימפרזה המחירים שדורשים עליו ממש גבוהים על רכבים עם נסועה גבוהה.

תודה על העזרה

פורסם

לחבר שלך כנראה לא איכפת אם הוא נשאר בחיים.

זה שהרכב נקרא שברולט זה לא אומר שהוא אחד כזה אלא דייהולט עם כל המשתמע מכך,אומנם הרכבים האלה עברו מתיחת פנים,ואיכות תא הנוסעים השתפרה אבל עדיין מדובר ברכבים עם בטיחות מחפירה ולדעתי לא ראוי שימכרו במדינה שלנו בכלל.

אני במקומו הייתי הולך על כל רכב אחר רק לא דייהולט

פורסם
לחבר שלך כנראה לא איכפת אם הוא נשאר בחיים.

זה שהרכב נקרא שברולט זה לא אומר שהוא אחד כזה אלא דייהולט עם כל המשתמע מכך,אומנם הרכבים האלה עברו מתיחת פנים,ואיכות תא הנוסעים השתפרה אבל עדיין מדובר ברכבים עם בטיחות מחפירה ולדעתי לא ראוי שימכרו במדינה שלנו בכלל.

אני במקומו הייתי הולך על כל רכב אחר רק לא דייהולט

כל מילה במקום.

מסכים לחלוטין.

פורסם

גם אני מסכים אתכם ותאמינו לי שניסיתי לשכנע אותו אבל זה לא מעניין אותו. הוא אומר שהוא לא מוכן לקנות רכב ישן משנת 2001.

אגב הרכב הנוכחי שלו זה דייהו אז זה לא ממש מרתיע אותו.

בכל מקרה אשמח לעוד הצעות

פורסם

אם אופטרה זה מה שמתאים לו אז שיקנה אותה. יש אנשים שנוסעים על כאלו ואני מניח מרוצים.

אם 60K זה זול בישבילו, אולי הוא מוכן קצת להוסיף כסף ולקחת רכב יותר נורמאלי (פוקוס, מזדה 3 למשל) משנתונים שהוא רוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גם אני מסכים אתכם ותאמינו לי שניסיתי לשכנע אותו אבל זה לא מעניין אותו. הוא אומר שהוא לא מוכן לקנות רכב ישן משנת 2001.

אגב הרכב הנוכחי שלו זה דייהו אז זה לא ממש מרתיע אותו.

בכל מקרה אשמח לעוד הצעות

תכנס ליד 2 ותראה מה המחירים שך פורד פוקוס:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=330&FromYear=2002&UntilYear=2005&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אפשר למצוא פוקוס 2004 או אפילו 2005 בתצקיב שיש לו (במיוחד מליסינג).

גם בטיחותי, גם יותר נוח, גם ישמור על המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באופטרה הדבר הטוב ביותר הוא המחיר הנמוך בקניה, אשר מתקזז מהר מאוד עם תצרוכת דלק גבוהה במיוחד.

לא מזמן ראיתי אופטרות אשר עברו הסבה לגז, כנראה שרק כך מגיעים לעלות נסועה סבירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני עם האופטרה עושה בסביבות 11 ק"מ/לליטר. הכל תלוי איך אתה נוהג.

האחות המחפירה של השברולטים הקוראניות מבחינת בטיחות היא האוואו. האחרות בעלות דירוג של 3-4 כוכבים.

פורסם

ו3 כוכבים זה בסדר גמור ב2008 כשכל משפחתית מקבלת 5 כוכבים? (ההבדל במחיר הוא קטן מאד אגב).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ו3 כוכבים זה בסדר גמור ב2008 כשכל משפחתית מקבלת 5 כוכבים? (ההבדל במחיר הוא קטן מאד אגב).

וכמה כוכבים יש למאזדה 3? ואני מדבר על גרסת הליסינג - זו עם 2 כריות האויר... וכמה לליאנה? וכמה ללאנסר? כולן בערך אותו הדבר.

• תוכן חדש...