Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומקום חשמלי איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל אם הנושא נשמע אבסורדי אבל אני זקוק לייעוץ.

איך הדבר הקטן כמו קומקום חשמלי לא איכותי יכול לעצבן!

החלפתי כבר פעמיים תוך כמה חודשים:

הראשון היה מפלסטיק (אלקטרו חנן)- אחרי שבוע התחלתי להרגיש שבתוך הקפה ישנן חתיכות פלסטיק.

השני מנירוסטה (MAYER) החליד די מהר.

ראיתי תגובות ל KENWOOD,PHILIPS, MORPHY RICHARDS- יש מי שמשבח ויש לא מרוצים.

אם מישהו יכול לתת לי חברה+ דגם של קומקום באיכות נורמאלית שיחזיק מעמד זמן סביר ולא יזיק לבריאות

(לא משנה לי מאיזה חומר)

עד 400 ש"ח.

תודה לעונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין דבר כזה. כולם אותו זבל שמיוצר בסין,

ההבדל היחיד הוא בעיצוב ובתג המחיר (400 ש"ח??? גוואלד).

קנה משהו ב-100 ש"ח שנראה לך סביר, וסגור עניין,

הוא יתקלקל בדיוק, אבל בדיוק באותה מהירות שבה יתקלקל

קומקום ב-400 ש"ח, אז אם כבר תחסוך כסף.

את הכסף שחסכת תוכל להשקיע בתבונה בקנקן פילטר בריטה,

שיסנן את האבנית, ימנע את המעבר שלה לקפה,

ישבח את הטעם וישמור לך טוב יותר על הקומקום

עד למותו הידוע מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה, בבריטה אני משתמש כבר שנים.

אולי יש משהו ש"פחות זבל"?

עם תקן איכות כלשהו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לכול קומקום שימליצו לך כאן (או שם...), יהיו תמיד תגובות בעד ונגד.

לפני למעלה מ- 7 שנים התחיל הייבוא המאסיבי של החבר'ה האלה המיוצרים בסין, על שלל המותגים המדהימים (American Super, USA made of Gold ומה לא...). רצה הגורל ובדיוק הייתי צריך לרכוש אחד. לאחר שלושה (!) קומקומים שהוחלפו באחריות, הרמתי ידיים וקניתי פיליפס, תוך שאני מקפיד שיהיה רשום למטה Made in the EU. מאז הקומקום עובד מס' פעמים ביום, 7 ימים בשבוע ו- 365 ימים בשנה עם אפס תקלות. המדובר בקומקום פיליפס פשוט, גוף חימום נסתר ותחתית אל - חלד. כמובן שהוא עלה פי 3 מהדרעק הסיני, אבל יצא זול יותר.

פורסם

לפני מס' חודשים רכשתי את ה"קומקום הבריאותי" של קנווד,עלה מאה שקלים וחוץ מפעם בחודש שאני מפעיל אותו פעמיים עם חומץ להוצאת אבנית מהתחתית ועוד 3 פעמים להוצאת הטעם של החומץ אין תלונות.(כל קומקום שהיה לי אי פעם יש צורך לנקות את האבנית מהתחתית כך שזה לא דבר חריג).

פורסם

אחרי מקרה דומה, וסקר שוק נרחב. צמצמתי את זה ל-2 קומקומים של פיליפס.

בסוף קניתי את הפיליפס קוצ'ינה HD 4861.

HD4682.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

אם כבר, יש כאן מישהו שיכול להמליץ על קומקום חשמלי, שכל כולו נירוסטה/מתכת?

אני לא רוצה קומקום עם חלקי פלסטיק.

תודה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם כבר, יש כאן מישהו שיכול להמליץ על קומקום חשמלי, שכל כולו נירוסטה/מתכת?

אני לא רוצה קומקום עם חלקי פלסטיק.

תודה!

תבדוק את הלינק שנתתי בהודעה לפניך.

פורסם

ראיתי בשקם אלקטריק קומקום של קנווד (ע'פ מה שזכור לי) שכולו מתכת, מגיע בצבעים (ורוד זה המלצה) ויש לו יותר לחצנים ממה שיש בחללית אנטרפרייז (תוכל לחשב מסלול טיסה :wink:)

אפשר לקבוע טמפרטורות רתיחה (זה משפיע משמעותית על כמות האבנית) ואפשר להשתמש בו בתור מיחם שישמור טמפרטורה לשבת ובטח עוד מלא אפשרויות כמו חזרה בזמן או שתוכל לשלוח את חמתך לכוכב אחר :lol:)

הוא דיי גדול ככה שלפחות מכיל 2 ליטר

לא יודע אם הוא נכנס ב 400 שח. ייתכן ויותר, אבל אין ספק שזה הקומקום הבא שלי, אפילו אם הוא לא טוב, אני אוהב גימיקים לבית 8)

אקיצר (סלנג נתנייתי) שווה ביקור בשקם אלקטריק, לך עם החברה ככה שאם היא תתחיל להכות אותך אז קח אותה לבהות במדף עם המיקסרים של ה 1000$+

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצטרף לדבריו של ירחמיאל. ניסיון דומה עם 3 קומקומי זק"ש/גולד ליין הביא בסוף לרכישת פיליפס

שיוצר באירופה ומשמש אותנו מעל 5 שנים. מומלץ בחום.

פורסם

כנ"ל בקשר לפיליפס (וככה גם לא חזר מקרה עם אחד הקומקומים עם טעם לוואי מגעיל שלא קיים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...