Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר למגבר, קומפוננט וסאב

barak850
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה מיליון פעמים, אבל בכל זאת יש משהו שלא מצאתי עליו מידע

לפי איך שהבנתי בקציב של 2000 בערך בלי התקנה, כדאי לי:

מגבר מאק Z4200

סאב KICKER CVR12

רק שלגבי הקומפוננט כל ההמלצות שראיתי הם רק ל6.5" ולי יש 5.25 - סיאט איביזה 1994

אז אפשר המלצה למשהו באיזור ה500-600 ואולי קצת לחרוג?

וגם בכללית האם כל זה יסתדר עם הHU שלי - PIONEER DEH2050

והמגבר יחזיק לי טוב גם את הקומפוננט וגם את הסאב?

תודה רבה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קומפוננט 5.25 בסביבות 500-600 היתתי ממליץ לך על מורל טמפו או דוטק שקצת יותר יקר אם הוא מתאים לתקציב שלך

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

בתור אחד שגם יש אצלו התלבטות לגבי הקיקר CVR זאת לאור חוות דעת סותרות לגביו,אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

יתרונות וחסרונות שלו ואיך הוא מול סאבים אחרים באותו מחיר.

גם אצלי התכנון הוא הגברה ע"י המאק 4200.

תודה ויום טוב לכולם.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אישית לא יצא לי לשמוע אותו אבל לפי תגובות והמלצות שראיתי הסאב הזה נותן יפה מאוד ולא שמעתי עליו דברים רעים בכלל.

אתה יכול ללכת לחנות ולשמוע אותו ואז לקבוע, לפי דעתי גם הפיוניר טוב 1200 וואט.

אבל מי שמחליטים אלה רק אתם תלכו לחנות ותשמעו אותו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסאב הזה,עם הגברה נכונה,הוא מפלצת באסים.יש אותו לחבר שלי ולשבת אצלו ברכב בזמן שהסאב מנגן שחורה זה דבר שמחייב אטימת אוזניים.לא'דע אבל אם המאק אודיו יפתח אותו כראוי.כמה הוא נותן בגישור?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולכם על העזרה, המגבר נותן 2X600 בגישור 4 אוהם ו4X280 ב2 אוהם

ומישהו מכיר את הסאב MAGNAT TRANSFORCE 1200?

http://zap.co.il/model.asp?model_id=15128

כי הלכתי לאיזה חנות של מערכות והוא מאוד המליץ לי על הסאב הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב.

המלצה שלי חבר,

זה שהמוכר המלי אז SO WHAT

תשמע אתה בעצמך סאבים ,אם אפשר, כאלה שהם בתקציב שלך כמובן ולי זה תבחר

לא יודע איזה עוד סאבים יש לו בחנות למכר ההוא, אך בהחלט יכול להיות שהוא סתם דחף לך משהו יקר

לא זכור לי שראיתי כאן פבורום את הסאב הזה מוזכר אי פעם,שים לב שגם באתר של "זאפ" אין עליו ביקורת, נקודה למחשבה.

בהצלחה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא שמעתי אותו, אבל הוא אמר לי שכשאני יתקין את המגבר אני יוכל לשמוע אותו לפני שאני קונה

ברור שאני ישמע לפני שאני קונה אבל הבעיה היא שאני לא יודע למה לצפות במחיר הזה, לכן רציתי לדעת אם מישהו מכיר אישית את הדגם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיוניר סאב טוב?

CVR מפלצת באסים?

מה נסגר פה?

הCVR עדיף על הפיוניר אבל אין בניהם הבדל שמים וארץ בסך הכול הם די דומים.

לפי בדיקה אישית של CVR הסאב הזה צריך הגברה רציתי לפחות 400 RMS (ישב על ליטנינג אודיו 350.1 ב2 אום והסאב נשמע עלוב).

אני אישית ההיתי לוקח את הc12,רוקפורד P2, פינקס גולד אוקטן ZR.

לגבי מחירים הC12 הכי זול (באזור ה350) הרוקפורד 600 בערך והפינקס באזור ה700 (מחירים ללא תיבה)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הCVR הוא מפלצת באסים יחסית לסאבים עממיים,לא לעומת הFI.מסכים שהוא לא הכי מוזיקלי והוא לעיתים דופק סתם,אבל את החוזק אי אפשר לקחת ממנו.מי שרוצה לעשות רעש בשכונה במעט כסף,זה הסאב בשבילו.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא נכון מי שרוצה לעשות רעש בשכונה עם מעט כסף שם 4 פיואיכס בפיאט אונו על מגבר של דומבוס.

הרי לך מערכת ורכב ב2000 שקל.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורן, תאוריה מעניינת, אהבתי...

בקשר לסאבים יש סאב שלפי הספקים הוא 300WRMS של JBL אני חושב GTO והדגם הוא 1202D שהוא שני סלילים של 2 ככה שהוא יכול להתאים למגבר הנ"ל, מה גם שהוא 93DB או משהו בסגנון, שזה אם אני לא טועה! יותר מה P1,P2,C12,CVR וכל הקטגוריה של המחיר הזה, יש למישהו נסיון איתו ? איך הוא לעומת למשל P2 בעוצמה ? מרעיד כמו שצריך ? (הP2 לא כל כך)

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...