Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הp2 בתיבה של 60 ליטר פתוחה על 250-+ rms ירעיד לך את האוטו. מניסיון

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי את הסאב הזה מחובר בגישור על ה75.4 והוא בקושי זז...

לא אמרתי שמעתי כי לא באמת שומעים אותו על גישור של 290... הוא רק השלים טיפה את הבאסים החסרים(בתיבה פתוחה)

עדיף תלך על סאב 250-350 RMS עם נצילות גבוהה יותר

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
אורן, תאוריה מעניינת, אהבתי...

בקשר לסאבים יש סאב שלפי הספקים הוא 300WRMS של JBL אני חושב GTO והדגם הוא 1202D שהוא שני סלילים של 2 ככה שהוא יכול להתאים למגבר הנ"ל, מה גם שהוא 93DB או משהו בסגנון, שזה אם אני לא טועה! יותר מה P1,P2,C12,CVR וכל הקטגוריה של המחיר הזה, יש למישהו נסיון איתו ? איך הוא לעומת למשל P2 בעוצמה ? מרעיד כמו שצריך ? (הP2 לא כל כך)

לי יש ניסיון איתו.הוא סאב חזק,נציל מאוד וגם מדוייק.רק מה,לפעמים הוא נמרח קצת יותר מידי(בעיקר בשחורה).

צילמתי אותו כמה פעמים בפעולה,אתה מוזמן להתרשם:

http://www.youtube.com/user/zevelll

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

avk אני באמת רוצה לשמוע את המערכת שלך, אני לא צוחק אני רציני.

לי יש רק ניסיון רע עם JBL אולי פעם אחת אני ישמע סאב שלהם ולא ירגיש אותו.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
avk אני באמת רוצה לשמוע את המערכת שלך, אני לא צוחק אני רציני.

לי יש רק ניסיון רע עם JBL אולי פעם אחת אני ישמע סאב שלהם ולא ירגיש אותו.

מתי המפגש הבא?:-)

ושומאכר,לא שמעת אותו אצלי במפגש הקודם?

נ.ב בזמן האחרון,אחרי אינספור כיוונים ,אני מתלהב הרבה יותר מהקומפוננט מאשר מהסאב,חוץ מהקטע של הטוויטרים.דווקא אצלי הJBL אף פעם לא מאכזבים(יש לי סאב,אחוריים וקומפוננט שלהם).

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...