Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בהלם כשקיבלתי את ההודעה. בעיני רוחי כבר ראיתי כיצד אני מערער על התוצאות ושורף עצבים במלחמה בבירוקרטיה.

טוב, כל זה נחסך ממני. כל הבעסה לי. או שלא :-D

מי עוד עבר?

נ.ב.: תודה מיוחדת לארנון, שזרק עבורי איזו מילה אצל אלת המזל :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מזל טוב!!

עכשיו צריך להקריב בתולה לאלת ההמזל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אלעד - מזל טוב

אין על ההרגשה של לעבור משהו חשוב בלימודים.

אני סיימתי את הפרוייקט גמר שלי לפני שבוע, עכשיו יש לי עוד 2 מבחנים ואני מהנדס - מי היה מאמין :shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה רבה.

אתם לא מבינים כמה דם ירקתי כדי להתכונן הכי טוב שאפשר למבחן הזה. בכל התואר שלי לא למדתי כל כך הרבה לקראת מבחן כמו שלמדתי הפעם.

מעבר לכך,השאלות היו מאוד בעייתיות, וחלקן אף לא נכללו בחומר לבחינה, ולכן כל כך הייתי בטוח שנכשלתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יאללה יה חרשן :-)

אני ישבתי 3 ימים בזולה, שעה וחצי - שתיים כל יום - והתוצאה אותה תוצאה :wink:

גילוי נאות - הח"מ הוא עו"ד:lol:

איפה אני מוצא התמחות עכשיו קיבינימט? כל מקום מחפש אחרי מעבר של מקצואית א' גם... ב י ז י ו ן !!!

HFturbo

פורסם

זה כדי שתוכל להתרכז בהשתלמות אקסל מקיפה בזמן הסטאז', ולא בלימודים למקצועיות :lol:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...