Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי היום בבוקר נסע מכיון קניון חיפה לטירת הכרמל, בכביש קיימים שני נתיבי נסיעה, בגלל שהוא היה צריך לפנות שמאלה לטירת הכרמל הוא נסע בנתיב השמאלי, ניידת סיור של משטרת התנועה שהייתה כנראה צריכה למלא את דוח המכסות שלה עצרה אותו בצד ורשמה לו אזהרה, לפי השוטר נכתב שהוא עקב אחרי האוטו מצומת מת"מ ועד הפניה הצפונית לטירה תוך כדי שאבא שלי נוסע בנתיב השמאלי, ולאחר מספר מטרים הוא עצר אותו וכתב לו אזהרה שנרשמה המסוף המשטרה.

תמצית דברי הנהג רשום : הנהג תירץ , התכוונתי לפנות שמאלה.

עכשיו אני לא מבין פה מה בידיוק הייתה העבירה ואם אפשר לבטל את זה, אבא שלי נהג שומר חוק בלי דוחות ובלי כלום, רשום שאפשר לערער על האזהרה אבל במידה אם הערעור לא יתקבל יוצא דוח תנועה על אבא שלי .

מה עושים ?

תודה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

היית מאמין שלנסוע בנתיב השמאלי ולהיתקע שם גורם לפקקי תנועה, עומסים, עצבים ואפילו תאונות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הדבר היחיד שאפשר באמת להגיד "נכון" על שוטרים ממתנ"א (משטרת תנועה ארצית) זה שהם נוסעים אחריך. הם יכולים לנסוע אחריך גם משמרת שלמה ולא יהיה אכפת להם. הם ייכנסו אחריך לתחנת דלק, יעמדו מאחוריך אם אתה עומד בצד, ייסעו אחריך לכל מקום, ויעצרו אותך בצד רק כשיתחשק להם. במשטרה שהיא לא משטרת תנועה (סיור של תחנות) אין את זה. הסיבה לכך היא שהם נקראים "משטרת תנועה". אין להם עבודה אז הם באופן טבעי מחפשים עבודה, הווה אומר - רוצים לרשום הרבה דוחות (ולידע כללי - אין להם מכסת דוחות ביום), והבעיה היא בראש. כשהמנהלים של המדינה לא יודעים מה לעשות עם הכוחות הגדולים של משטרת ישראל, רק אז מתעוררות בעיות עם האזרחים, ולגבי הדוח שאביך קיבל, אל דאגה, זה רק אזהרה.

Xbox12341

פורסם

הוא לא היה איתו, והם לא מכניסים אזהרה למסוף.

אזהרה נרשמת כמו דוח תנועה רגיל וניתנת ביד בד"כ.

מי שמכניס למסוף זה המזכירה במשרד אחרי שעותק מהדוח חוזר לתחנה.

הטלפון והחתימה זה רק לצורך תיעוד מפגש שוטר אזרח למתן חוות דעת על שירות.

Xbox12341

פורסם

באזהרבה רשום

1.הפעם החלטנו להסתפק באזהרה רשומה, האזהרבה תירשם במאגר המידע במשטרת ישראל

מה שמעצבן שזה ניתן עלידיהם סתם, במקום לחפש עברייני תמנועה אז הם מחלקים אזהרות למי שנוסע בשמאל ושרוצה גם לפנות שמאלה.

מה יהיה עם המשטרה , אפשר לבטל את זה או לברר האם זה הוזן במחשב ?

פורסם
באזהרבה רשום

מה שמעצבן שזה ניתן עלידיהם סתם, במקום לחפש עברייני תמנועה אז הם מחלקים אזהרות למי שנוסע בשמאל ושרוצה גם לפנות שמאלה.

למה סתם אני לא מבין?

אסור ליסוע בנתיב השמאלי לזמן ממושך כאשר הנתיב הימני פנוי,

הרי הוא נועד לעקיפות אז למה אני, אם אני ממהר צריך להיתקע אחרי אחרים שלא יודעים

את החורים בשמאלי? וזאת כולה אזהרה ששאחרי שנתיים כבר לא קיימת,

וזה רק כדי להזכיר שיש נתיב ימני כדי ליסוע בו.

פורסם
באזהרבה רשום

הם מחפשים עברייני תנועה וגם מוצאים אותם,ואז אם זה יום נחמד אז הם נותנים אזהרה ולא דו"ח.

תגיד תודה שאתה לא משלם על זה כסף כי זה אחד הדברים היותר מרגיזים שקיימים בכבישי ארצינו.

אם אבא שלך שומר חוק ונהג למופת כמו שאמרת,אז אין סיבה לדאגה כלל או כלל

פורסם

מהירות הנסיעה בכביש הזה היא 70 ק"מ, אבא שלי נהג 70 קמ"ש אז איפה פה בידיוק מי שנוסע מהר? מי שנוסע מעל קרי הוא עבריין תנועה , לא כך?, מה שאני מנסה להבהיר שהוא לא הפריע לכל הנוסעים מהר כי הוא נסע הכי מהר שאפשר בהתאם להגבלת המהירות

סתם נפלו עליו השוטרים האלו

פורסם

אין שום קשר למהירות הנסיעה,אם הנתיב הימני פנוי אתה חייב לנסוע בו!

אין לך שיקול דעת בנושא.

הוא נסע בשמאלי בזמן שהימיני היה פנוי,נתפס קיבל אזהרה וטוב שכך,פעם הבאה הוא ישקול את צעדיו.

אני יודע מניסיון אישי,שאבא שלי פעם נסע לאסוף אותי מצומת אשדוד,וביציאה מאשדוד באזור י"ג ישנו כביש המוביל לכיוון היציאה הדרומית,כולם אבל כולם נוסעים שם מהר,כי התחושה שם היא של כביש בין עירוני,אבא שלי לא שם לב כנראה או מתוך הרגל נסע שם 72 קמ"ש במקום 50,תפס אותו שוטר על לייזר והוא קיבל דו"ח של 750 שקל!

מיותר לציין שמאז הוא מקפיד מאוד על המהירות נסיעה שלו

פורסם

לפי חוק, הנתיב השמאלי משמש לעקיפה.

נכון, מדובר בדו"ח מעצבן עם משמעות\השלכות מעורפלות. אנחנו לא היינו שם בשביל לראות אם אבא שלך סתם זחל על 70 קמ"ש (אפילו שזו המהירות החוקית לפי השלט המוצב בתמרור) או באמת היה שם עם גודש תנועה אדיר ושזה באמת לא הזיז לאף אחד.

אפשר להתנחם בעובדה שזו רק אזהרה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
היית מאמין שלנסוע בנתיב השמאלי ולהיתקע שם גורם לפקקי תנועה, עומסים, עצבים ואפילו תאונות?

המממממממ..........

אנחנו כישראלים, הכל על ה... שלנו,צריכים לזרום, "אחי" מה אחי" למה 'תה כבד?" כל אחד עושה מה שבא לו אחד נוסע רק בצד שמאל , אחד לא עוצר בשלט עצור ,אחר עוקף על קו לבן, אחד שוטף את האוטו עם צינור האחר זורק חזיזים.

אז לשאלתך ... כן, זה גורם עיכוב בתנועה ועצבים ותאונות דרכים. (אם הוא לא מסוגל לנהוג כמו שצריך .. שלא יהיה על ההגה, אני בטוח שזה לא החוק היחיד שהוא מצפצף עליו).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אין שום קשר למהירות הנסיעה,אם הנתיב הימני פנוי אתה חייב לנסוע בו!

אין לך שיקול דעת בנושא.

הוא נסע בשמאלי בזמן שהימיני היה פנוי,נתפס קיבל אזהרה וטוב שכך,פעם הבאה הוא ישקול את צעדיו.

לא יודע אולי זה לא מה שהתכוונת, אבל מהודעה הזאת אפשר לחשוב כאילו אתה שמח שזה קרה,

כאילו מין שימחה כזאת של "יש עוד אחד אכל אותה"

אני יודע מניסיון אישי,שאבא שלי פעם נסע לאסוף אותי מצומת אשדוד,וביציאה מאשדוד באזור י"ג ישנו כביש המוביל לכיוון היציאה הדרומית,כולם אבל כולם נוסעים שם מהר,כי התחושה שם היא של כביש בין עירוני,אבא שלי לא שם לב כנראה או מתוך הרגל נסע שם 72 קמ"ש במקום 50,תפס אותו שוטר על לייזר והוא קיבל דו"ח של 750 שקל!

אם הוא מקפיד על מהירות הנסיעה, כמו שאתה אומר, איך זה שהוא נסע על 72? מתוך הרגל? או בגלל האנסטיקטים שלו?

לפי דבריך, אפשר לחושב שאתה משווה בין שתי המקרים, למרות שאין כל דימיון בין מקרה א' למקרה ב'.

מיותר לציין שמאז הוא מקפיד מאוד על המהירות נסיעה שלו

משטרה של בריונים.

העיקר לגמור את המשמרת מהר, לא משנה מי נתפוס.

תפסיקו כבר להלל את השוטרים, בואו נגיד ככה שזה לא בדיוק מה שיציל חיי אדם.

במקום לחפש עבריינים רצינים, הם נטפלים לאיש הקטן והשומר חוק.

אני בטוח שגם לכם יצא מתישהו לנסוע על הנתיב השמאלי, כרימנלים!

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

כן, גם אני "שמח" על כך שהוא נתפס על נהיגה שלא בימין הדרך.

בנסיעה שלא בימין הדרך הוא גורם לנהגים אחרים עצבנות יתר(זוז לי כבר מהנתיב!), גורם להם לבצע עברה ע"י כך שהם עוקפים אותו מימין. המרחק שבין סטיה מנתיב לתאונה חזיתית גבוהה יותר בעת נסיעה שלא בימין הדרך, אין לך דרכי מילוט במקרה שרכב אחר סוטה לכיוונך.

אז אזרח שומר חוק הוא לא ואף אחד לא נטפל "סתם". הנסיעה מצמת מת"מ ועד לפניה לטירת-הכרמל היא די ארוכה, כך שנוצר מצב של נהג "רדום" בשמ' אשר גורם להפרעה בתנועה(גם אם הוא נוסע במהירות המקס' המותרת לאותו הדרך).

• תוכן חדש...