Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב זכרוני, אסור לנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה (או בפקק) יותר מ-600 מטר.

זה לזכרוני, אני אבדוק את זה (אלא אם כן לגב' ל' הנאווה יש כבר תשובה ביד).

עריכה: אוקי, על פי פסיקה שמצאתי, כנראה זה 2.4 קילומטר . תקנה 35א אוכפת את עניין נסיעה בנתיב שמאלי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אדלרון - פספסת את הנימה הצינית... אני בדיוק בראש שלך.

לפותח השרשור - אבא שלך הוא לא זה שיקבע את המהירות המקסימלית בכביש, ואם הוא מרשה לעצמו לא לשמור על הימין, אז אין לו שום זכות לדבר על אלה שנוהגים מהר יותר מהמהירות המותרת.

למי שחושב שהאזהרה הזאת לא במקום, תחשבו לרגע על מצב שבו אתם צריכים לזגזג בין נתיבים בשביל להתקדם על הכביש.

עכשיו תחשבו על מצב שבו אתם לא צריכים ואתם נוסעים בנתיב קבוע במהירות המתאימה לכם, מדי פעם נותנים למישהו מהיר לעבור, מדי פעם מאיטים מעט בשביל שמישהו אחר ישתלב בנתיב המהיר.

תנהגו קצת במערב אירופה - אולי תבינו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למיטב זכרוני, אסור לנסוע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה (או בפקק) יותר מ-600 מטר.

זה לזכרוני, אני אבדוק את זה (אלא אם כן לגב' ל' הנאווה יש כבר תשובה ביד).

עריכה: אוקי, על פי פסיקה שמצאתי, כנראה זה 2.4 קילומטר . תקנה 35א אוכפת את עניין נסיעה בנתיב שמאלי.

אין זו פסיקה תקדימית/מחייבת מאחר והיא נפסקה בערכאה ראשונה(ביהמ"ש השלום). גם אני זוכר פסיקה זו ואיני זוכר פסיקה אחרת זולתה.

פורסם
קבלת אזהרה על נסיעה בנתיב השמאלי. מה עושים?

התשובה פשוטה: לא נוסעים בשמאל שלא לצורך - נקודה.

אם יש סיבה שאני באמת כועס על השוטר הזה, הרי שהיא בגלל שזוהי רק אזהרה ולא דו'ח אמיתי.

התופעה הזאת הפכה לנגע פסול בכבישי הארץ, ובמקום לומר תודה שיש שוטרים שבאמת עושים משהו אמיתי למניעת תאונות ולא רק יושבים כל היום עם הממל"ז, אנשים פה מגיבים בצורה אינפנטילית (אני אמנע מלצטט את התגובות הרלוונטיות, אני בטוח שכל קורא בר-דעת יכול להבין לבד על מה אני מדבר).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי הדו"ח מוצדק , צריכים לנסוע רק בנתיב הימני ולא לעכב את התנועה (גם אם אין)

נסעתי הרבה בכבישים המהירים בגרמניה וגם מיטב הפורשה והמרצדס נוסעים בימין גם אם יש משאיות והם נאלצים לנדוד בין הנתיב הימני והשמאלי .

אז בטח שהמיצובושי העלובה :-) של אבא שלך צריכה להיות בצד ימין

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מלתמוך בקולות "התומכים" במתן הדו"ח/האזהרה.

קשה להבין איך אדם נוסע בכביש ושוכח שהוא לא היחיד ששם.

מבלי להתייחס למקרה זה או אחר, אני מאמינה שכל דו"ח על נסיעה בשמאל הוא מוצדק וזאת מתוך תסכול עמוק על כל הפעמים שנתקעתי מאחוריי נהג בשמאל שמיאן לעבור לנתיב הימני ולתת לי להשלים עקיפה.

מי יתן וירבו השוטרים שיתנו דו"חות על נסיעה בשמאל שלא לצורך עקיפה (נסיעה בשמאל לצורך פנייה לא צריכה להתבצע למעלה מכמה מטרים לפני הפנייה שלא בעומס תנועה).

אותו נהג שנוסע בשמאל ולא עוקף לא זאת בלבד שהוא מבצע עבירת תנועה וכופה על נהגים אחרים לבצע עבירות שמפרות את הסדר והבטיחות בכביש, הוא גם אגואיסט שלא רואה אף אדם לנגד עיניו חוץ מעצמו.

אין זה מתפקידו של אף אחד לקבוע את מהירות הנסיעה על ידי חסימת נתיב נסיעה.

כל אלו שמתלהמים פה נגד אותם שוטרי תנועה שרושמים דו"חות על נסיעה בשמאל- אני משוכנעת שהטרוניה נובעת ממעורבותכם במכת מדינה זו והגיע הזמן שתתחילו לקחת אחריות על מעשיכם ולא לבכות כאשר אתם נתפסים.

במילים אחרות: אם אתם לא בעקיפה באותו הרגע, לא עוד שעה לא עוד דקה ולא עוד שבוע, מקומכם בימין.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
לפי חוק, הנתיב השמאלי משמש לעקיפה.

נכון, מדובר בדו"ח מעצבן עם משמעות\השלכות מעורפלות. אנחנו לא היינו שם בשביל לראות אם אבא שלך סתם זחל על 70 קמ"ש (אפילו שזו המהירות החוקית לפי השלט המוצב בתמרור) או באמת היה שם עם גודש תנועה אדיר ושזה באמת לא הזיז לאף אחד.

אפשר להתנחם בעובדה שזו רק אזהרה.

איציק

למיטב ידיעתי בחוק לא כתוב למה משמש הנתיב השמאלי; כאשר יש גודש תנועה בהחלט סע בנתיב השמאלי כאשר התנועה משתרכת עד האופק.

בחוק כתוב שקיימת חובה לנסוע בימין הדרך.

לפותח השרשור: "נסיעה שלא בימין הדרך" זה הסעיף, והקנס עליו הוא 250 ₪ ו-6 נקודות.

באופן אישי, זאת אחת העבירות המעיקות ביותר, ואלו הנוהגים המרגיזים ביותר על הכביש.

:puzzled:
  • תוכן חדש...