Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אין בשרשור הזה שום כוונה לפגוע באנשים על רקע מוצאם או בכלל.

אחי הקטן לפני צבא, עובד כמתדלק באלונית בערד.

אתמול יצא לי ליהיות שם, והגעתי לתדלק ולהחליף כמה מילים עם אחי.

הגעתי כשהוא היה באמצע וויכוח עם אחד מהם, שאחי תדלק לו נפט בג'ריקן וההוא סירב לשלם כל כך הרבה כסף. (תדלק לו 7 ליטר, היה צריך לשלם כמעט 70 שקלים.)

אחי כתגובה, לקח את הג'ריקן איתו לתוך סניף אלונית וסירב להביא ללקוח את הדלק לפני שיקבל כסף ביד.

כאן חשוב לציין, שכל ליטר שיצא מן המכונה ואחי לא קיבל עליו כסף, הוא צריך לשלם זאת מכספו שלו.

הלקוח החצוף ניסה לחטוף לו את הג'ריקן מהיד ויש לציין עם הרבה כוח.

מייד החניתי את האוטו במהירות ורצתי לעברו. הבהרתי לו שכדאי לו מאוד לשלם את הכסף אם הוא לא רוצה להסתבך.

"אין לי כסף" ההוא אמר.

"קח את הרגליים שלך, עוף מפה! ואם אני אראה אותך עושה לו צרות אתה תסתבך איתי חזק" עניתי.

אחי עצר אותי ברגע של עצבים לפני שזה ידרדר.

לאחר שההוא הלך, הבנתי מאחי שזה לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה.

אחי עובד שם לא בתדירות גבוהה, בגלל מבחני הבגרות האחרונים שיש לו ובכל זאת הספקתי לשמוע על מקרים שהם מנסים לגנוב את הדלק ולברוח. אין סוף פעמים.

שאלתי, והתברר שמנהל הסניף יודע טוב מאוד על הקונצים האלו שקורים לא מעט. והציע לכל המתדלקים לא להסתבך איתם, אם הם ברחו, על המתדלק להגיע לתחנת המשטרה להגיש תלונה, סניף אלונית יוסיף לתלונה את צילומי הווידאו המוקלטים, ואם אין זו אשמת המתדלק הוא לא יחוייב בסכום התדלוק.

יש פתרון לדבר הזה?

אחי אמר שהייתה מתדלקת בת 17 שהחלה לעבוד שם, ורק בגללם התפטרה, היא לא יכלה לעמוד מולם.

מהבחור הנחמד שמאחורי דלפק אלונית שמעתי עוד כמה סיפורים דומים.

שאומרים לו באינטרקום "מזומן מלא"

ולאחר התדלוק, שהוא דורש כסף הבחור אומר "אמרתי לך פזומט מלא! לא מזומן! אין לי כסף!"

פזומט הוא כרטיס תלדוק שתקף בתחנות דלק של פז בלבד. ולך תתווכח איתו עכשיו.

אמרתי לאח שלי לא להכנס איתם לריבים, ואם דברים כאלו קורים בתדירות כל כך גבוהה שיפסיק לעבוד שם, מקסימום אני אדאג לו לעבודה.

לא מוכן שיום אחד אני אקבל טלפון ואשמע שאחי קיבל מכות ממישהו רק בגלל שניסה לגנוב דלק.

מה אפשר לעשות עם מדיניות יום יומית כזאת?

ניידת משטרה 24\7 לא תעמוד שם. אף שוטר לא יהיה מוכן לעשות דבר כזה.

המצב הזה מרגיז, במיוחד שאין מה לעשות בנושא.

GS300.

פורסם

אכן מצב בעייתי

אני הייתי לוחץ על אחיך לעזוב את התחנה ותארגן לו עבודה אחרת

לא שווה להישאר שם ולהתמודד איתם על בסיס יומי , רק בשביל שחס וחלילה הדברים ייראו אחרת

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפני שבועיים תדלקתי בתחנת דלק שבה דרשו ממני קודם כל לשלם, ואז לתדלק.

לפי הסכום שהלקוח נותן מכוונים את המשאבה ובא לציון גואל.

נראית כמו שיטה טובה להימנע מ"אי נעימויות".

פורסם

שאלתי את אחי למה הוא לא לוקח כסף מראש, אני בטוח שזאת לא תיהיה בעייה.

הוא אמר שג'ריקן, הוא לא יודע כמה ייצא, או שאנשים אומרים לו שהם רוצים מיכל מלא, אז הוא לא יכול לדעת כמה ייצא וחלקם מסרבים לשלם מראש ואח"כ לקבל עודף.

"ברגע שמישהו מחנה את האוטו רחוק מטווח המצלמות ומגיע למלא דלק בג'ריקן, סימן שיהיו בעיות."

GS300.

פורסם

תכל'ס, בעניין החוק, אין מה לעשות.

המשטרה לא מתעסקת עם הבדואים, ולא תקבל מהם שום עזרה רצינית בעניין.

הבדואים הם בעיה בכל מקום שאליו הם מגיעים, בתור אחד שגר באיזור, יש לי אינסוף סיפורים.

אני הייתי עוזב את העבודה, חבל שיום אחד בדואי אמיץ מידי יגיע עם סכין. לא הייתי לוקח סיכונים.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שיקח תרגליים שלו וילך. שום עבודה במיוחד כמה פעמים עבודה במינימום לא שווה לקבל מכות בשבילה!

לא חסרים עבודות כאלו ואחרות לצעירים לפני צבא.

אבי.

פורסם

הוא יעזוב את העבודה. זה בטוח.

אבל מרתיח אותי עצם העובדה שהוא לא יכול לקיים אורח חיים נורמלי בגלל שהם שמים פס על החוק ועל כולם.

GS300.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה להגיד, יש נהלים חדשים, אתה רוצה לתדלק קודם תשלם

אתה רוצה ב50 שקלים ויוצא פחות, תביא קודם 50, אם יוצא פחות תקבל עודף.

לא רוצה לשלם לפני, לא תקבל דלק, מצטער.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כאן חשוב לציין, שכל ליטר שיצא מן המכונה ואחי לא קיבל עליו כסף, הוא צריך לשלם זאת מכספו שלו.

זה לא נשמע לי חוקי במיוחד, העסק הזה. אסור לנקות קנסות משכרו של עובד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוקי לחלוטין! תנאי עבודה של כל עובד ועובד באחת מתחנות הדלק של דור אלון בארץ.

לפי מה שהבנתי הסיפור הולך ככה:

העובד מתדלק לאנשים, במזומן או באשראי, אם זה במזומן נרשם הסכום על הכרטיס שלו.

בסוף היום יוצאת מהמחשב חשבונית של כמה דלק מכר המתדלק במזומן.

הוא משווה את הסכום שיש אצלו לסכום שמופיע בקבלה, אם יש אצלו חוסר, מחובתו להשלים מכספו שלו!

בין אם הוא שכח לקחת כסף על תדלוק, או אם עף לו שטר ברוח.

וזה לא משכרו של העובד. לא מורידים לו מהמשכורת, אלא הוא צריך לשלם על זה מהכסף שלו.

GS300.

פורסם

אין מה לעשות לדרוש תשלום מראש ולהחזיר עודף

לא מתאים להם שילכו לתחנה אחרת

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קודם כל, זה לא חוקי. אי אפשר לגבות ממנו כסף על גניבה.

הייתי פונה לכלבוטק ו/או להסתדרות לבקשת עזרה. עזוב את הדלק, מפקירים כאן עובדים וזה בלתי נסבל.

אם אתה רוצה אני מוכן לעזור בניסוח פנייה למנכ"ל החברה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ויטלי אני עבדתי בזמנו בתחנת סונול בערד, כל הזמן הבדואים היו מתדלקים ונוסעים ללא תשלום. לא פעם ולא פעמיים.

מגישים תלונה במשטרה ומגישים את התלונה למנהל התחנה ובסוף לא משלמים מהכיס שלנו, ככה זה היה אצלנו לפחות

לתדהמתי, אחרי שהיו כמה גניבות כאלה ובאנו להגיש תלונות למשטרה פשוט נימאס יום אחד והם לא רצו לקבל את התלונות יותר!!! :?

פורסם

בצעירותי גם עבדתי בתחנת דלק כעבודה מועדפת. גם אצלי הבני דודים האלה גנבו דלק. ( תדלקו וברחו )

למזלי, ממש אחרי שגנבו לי את הדלק, הגיע סבא שלו ושאל מה מי מו... הסברתי לו והוא שלים על הנכד המזד**ן שלו.

העצה היחידה היא: תשלום מראש! אומרים יפה שזה הנוהל החדש! זהו.

ככה הפסיקו לגנוב לי דלק.

פורסם

הייתי מוציא אותו משם, ויפה שעה אחת קודם. מספיק שאותו ערבי יחזור עם החברים שלו ויחפש את אחיך, והיו דברים מעולם. לעבוד בכזה מקום נשמע לי מסוכן על גבול האובדני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...