Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לרכוש ממקום מוערך ואמין במרכז הארץ (טריידאין למינהם) סיריון החדשה 06 או פורד פוקוס/מאזדה 3.

להבנתי מהי העיסקה המשתלמת ביותר לסטודנטית שמעניין אותה עיצוב וחשוב החיסכון בדלק(אני טוען שהסיריון עם מנוע ה1.3 ו80כ"ס יספיקו לה יותר מדי)מהי העיסקה הכי טובה/רכב הכי טוב שאפשרי ללכת עליו ולמיטב הבנתי המאזדה 3 1.6 אוכלת דלק בפראות אז הבחירה הראשונה שלי היא:סירוין(המלצות ותגובות על רמות גימור שקיימות בטרייד אין למינהם) והשנייה פורד פוקוס (המלצות ותגובות).

כמו כן גם אשמח לשמוע על מקום אמין במרכז הארץ(חולון,רמלה,בית דגן,ראשון לציון,רחובות,תל אביב) ושלא יקרע לי את הכיס כיוון שאני רוצה תשלומים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אין כזה דבר שוחר ואמין נקודה

אתה יכול לנסות לפנות לטרייד אין הרשמי של דלק מוטורסש נראה טופ מוטורס או משהו בסגנון.

או לילופין לקחת הלוואה בבנק ולקנות רכב פרטי

לא ממליץ לך להתעסק עם רכבים מליסינג,הם פחות מאובזרים,פחות שמורים,וגם לא מטופלים כמו שצריך.

פורסם

אני לא מסכים שצריך לבטל ליסינג לחלוטין. תחשוב שהאוטו היה אצל מישהו פרטי שלא טיפל בו בכלל, והילד שלו קרע את הכביש.. צריך לשפוט על פי ספר טיפולים וכל חברת ליסינג מחזיקה כזה. חוץ מזה היום כ 70% מהרכבים היו ליסינג לשעבר.

שלי אפילו השכרה לשעבר והוא טוב. לא מכיר טריד אין אמין באזור המרכז.

לגבי הרכבים: סיריון זה לא באותה קטגוריה של פוקוס או מאזדה 3. הכי חסכונית בדלק זה סיריון בנסיעה משולבת היא עושה 1:13 מניסיון של אימי. אך הבגאז קטן מאוד, והנסיעה לא הכי מהנה.

פוקוס: צריכה יותר גדולה כמו של המאזדה. נוחות יותר טובה מהמאזדה. אבל מאזדה נחשבת יותר אמינה מבחינת טיפולים.

אם זה לסטודנטית אני הייתי הולך על חיסכון בכסף והולך על הסיריון.(פונטו לא הולך?)

פורסם

בשביל זה מחפשים רכב מידיים פרטיות עם ספר טיפולים,מבצעים בדיקה כמו שצריך ולא רצים לקנות בלי להסתכל על כלום העיקר שאתה קונה ממקום "מכובד"

זה לא עובד ככה.

הדבר היחיד שהייתי ממליץ במידה ונעולים לקנות מליסינג זה ללכת למגרש של חברות הליסינג כי שם הרכבים הטובים יותר שלהם,אם הרכב הגיע למגרש חיצוני זה אומר שישנה בעיה כלשהי ברכב שתקשה את המכירה שלו במגרש של חברת הליסינג.

בכל מקרה לא לוותר על בדיקה ממוחשבת במכון שאתה בחרת וכל התחייבות של המגרש לבקש גיבוי בכתב

פורסם

כמו קודמיי - אני לא הייתי מתקרב לליסנג. מעדיף לרדת שנתון או שנים ולרכוש פרטי מטופל.

מהו תקציבך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסיריון חסכונית באופן משמעותי בהשוואה למאזדה 3.

מנוע ה1300 סמ"ק שלה מספק ביצועים סבירים בהחלט, גם בעיר וגם מחוץ לעיר. אין סיבה לפחד ממנו. מה שכן, לא כולם אוהבים את העיצוב הפנימי הקצת מצועצע של הרכב. תא המטען בהחלט קטן אבל אני לא יודע כמה זה הכרחי לסטודנטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הכרחי באגז' גדול אלא יותר כמו של הסיריון די מספק אותי ואותה.דבר שני הוא שגם הפונטו היא אופציה נאותה אך רק באופציה האוטו' שלה ושוב התקציב הוא בערך כמו של הסיריון שנת 06 כי ב05 זו צורה אחרת (ואני מתכוון לצורה החדשה) אם ישנה אפשרות לפונטו אוטו' מאובזרת בשנת 2003 אלך על האופציה הזו אפילו כי אני לא יודע את המחירון של הפונטו בגרסה האוטו' בשנים 03-04 ואם מישהו יעדכן אותי אשמח גם לגבי הסיריון בשנת 06.תודה ואחכה להמלצות

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם
אני לא מסכים שצריך לבטל ליסינג לחלוטין. תחשוב שהאוטו היה אצל מישהו פרטי שלא טיפל בו בכלל, והילד שלו קרע את הכביש.. צריך לשפוט על פי ספר טיפולים וכל חברת ליסינג מחזיקה כזה. חוץ מזה היום כ 70% מהרכבים היו ליסינג לשעבר.

שלי אפילו השכרה לשעבר והוא טוב. לא מכיר טריד אין אמין באזור המרכז.

לגבי הרכבים: סיריון זה לא באותה קטגוריה של פוקוס או מאזדה 3. הכי חסכונית בדלק זה סיריון בנסיעה משולבת היא עושה 1:13 מניסיון של אימי. אך הבגאז קטן מאוד, והנסיעה לא הכי מהנה.

פוקוס: צריכה יותר גדולה כמו של המאזדה. נוחות יותר טובה מהמאזדה. אבל מאזדה נחשבת יותר אמינה מבחינת טיפולים.

אם זה לסטודנטית אני הייתי הולך על חיסכון בכסף והולך על הסיריון.(פונטו לא הולך?)

אל תבלבל...

הרי אדם פרטי יצטרך למכור את רכושו באיזה יום, וגם לשלם עבור האחזקה עד ליום המכירה, לכן באופן כללי הוא יעשה הכל כדי לשמור על רכבו. (בטוח יש יוצא מן הכלל, אבל די נדיר).

בליסינג הכל הפוך, לאדם שנוהג ברכב פשוט לא איכפת מכלום, הרי הוא לא משלם תיקונים, והוא גם לא ימכור את הרכב.

עדיף להתרחק מהליסינג ולמצוא רכב שמור מהשוק הפרטי.

• תוכן חדש...