Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומר, אני אפילו לא יודע איך להתחיל להגיב להודעות שלך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר,

היפוך פאזה של הסאב לא גורם לו להתנהג כאילו שהוא מחוץ לתיבה, הוא פשוט פועם באופן הפוך.

הוא עדיין יהיה בתוך התיבה שהוא נמצא בה, אם זאת תיבה אטומה, מבחינת הסאב והתיבה אין לזה שום משמעות.

מבחינת הסאונד - אתה יצרת דיליי, אבל הצליל עדיין יוצא מתוך התיבה.

כנ"ל בתיבה שהיא פורטד.

לגבי התקנת IB - זה לא שהסאב יעבוד כאילו שהוא מחוץ לתא המטען - הוא פשוט מאוד ידחוף את האוויר קודם כל לתוך תא המטען במקום לתוך התיבה. המיקום הפיזי של הסאב נשאר כמו שהוא היה וזה לא משנה אם הפכת את הפאזה או לא.

לגבי ההתקנה שהיתה אצל עופר ברכב הקודם - הסיבה שהסאב הותקן מחוץ לתיבה נובעת מסיבה פשוטה מאוד - לסאב יש נפח עצמי והתיבה היתה קטנה מידי, מוציאים את הסאב מחוץ לתיבה ויש לך תיבה בגודל הדרוש. אחרי זה משחקים עם הפאזות החשמליות והאקוסטיות של הסאב להשגת התוצאה הרצויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לקודמי.

קודם כל עבודה יפה, רואים שיש לכם הרבה כשרון בישום.

אם זאת התכנון לוקה בחסר.

על מנת לעשות התקנה טובה של Infinite Baffle או Freeair במילים אחרות מומלץ להשתמש באלמנטים שתוכננו לכך. ההבדל הוא ביכולת השעייה "בריאה" שמאפשרת ספיגה של הרבה כח על מנת לנצל טוב את כל החלל שקיים בבגאז ובנוסף קונוס שמתוכנן למנוע חוסר יציבות.

יותר מהכל הכי חשוב (כמו שאמרו קודמי) להתקין את האלמנט/ים על פלטה שמפרידה בצורה מלאה בין החלק העליון לחלק התחתון של הרמקול. כך המגנט שפונה לתא המטען מופרד לחלוטין מהחלק העליון של הרמקול שפונה אל חלל הרכב.

בנוסף מומלץ לחפש כל חלל אחר באיזור הכסאות והפלסטיקה שעלול לאפשר מעבר של אוויר מתא המטען אל חלל הרכב.

כל זה נועד על מנת ליצור לך מחלל תא המטען תיבה אטומה בעלות אפסית ורמקול שתוכנן נכון עבור המטרה ידע לנצל את החלל בצורה טובה.

נהוג גם במקרים כמו שאתה התקנת להתקין את הרמקולים הפוך כך שהחלק שפונה לכיוון חלל הרכב הוא המימברנה ולא המגנט, בצורה הזו אתה עדיין משתמש בחלל הבגאז כתיבה.

אצלך הוופרים משתמשים באוויר שנמצא בין הכסאות לבין הפיבר ואני מניח שיש הרבה בריחה של אויר, הבאס שמתקבל הוא לא עוצמתי כמו מה שיכלת לקבל עם היית מבצע אחרת אבל אולי עדיין מספק. ממליץ לך לאטום כמה שיותר בין הפיבר לדפנות הבגאז על מנת ליצור הפרדה מירבית בין החלק העליון לחלק התחתון של הרמקולים.

פורסם

דלת של תא מטען של מזדה 323 שנות התשעים זה לא בדיוק תיבה אטומה :-P

בכל מקרה יצאת מעאפן.

הסאבים האלה של קנווד ממש לא מיועדים להיות פריאייר, זה גם נכון.

אבל שוב - הבניה יצאה סוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בבניה של עופר דותן באיביזה הסאב היה גם הפוך עם המגנט למעלה והוא ניגן לתוך תיבה מתחתיו.

לעופר דותן לא היה איביזה. היה פולו. וכמו שנאמר , מדובר בהיפוך פאזה שאין לו שום קשר לחימום קירור שלא מתבצע למגברים בקונפיגורציה שהתקנת את הרכיבים.

לגבי ההתקנה שהיתה אצל עופר ברכב הקודם - הסיבה שהסאב הותקן מחוץ לתיבה נובעת מסיבה פשוטה מאוד - לסאב יש נפח עצמי והתיבה היתה קטנה מידי, מוציאים את הסאב מחוץ לתיבה ויש לך תיבה בגודל הדרוש

זה אכן יכול להיות פיתרון למאותגרי נפח , אבל לא ממש לא היה שיקול בבחירה להתקין את הסאב בצורה הזו. הבחירה בהתקנה עם המגנט כלפי חוץ הייתה נטו משיקול קוסמטי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמובן, גם זאת סיבה.

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה מואד כל הכבוד

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

מה שהכי חשוב זה הכותרת האינפורנטיבית:)

אני כבר חשבתי על שלישיה עם פריס הילטון ובתמורה לביצועים טובים היא נתנה לכל אחד ג'נסיס אבסולוט:)

פורסם

אני לא מתכוון להגיב לכל הערה או להסביר כל דבר כאן.

כמו שאמרתי בהתחלה זה נעשה בלי תקציב כאשר מוביל הפרואקט זה בן דוד שלי שהיה מתחרה בתחריות סאונד בדרום אפריקה. הוא יודע מה הוא עושה.

"יותר מהכל הכי חשוב (כמו שאמרו קודמי) להתקין את האלמנט/ים על פלטה שמפרידה בצורה מלאה בין החלק העליון לחלק התחתון של הרמקול. כך המגנט שפונה לתא המטען מופרד לחלוטין מהחלק העליון של הרמקול שפונה אל חלל הרכב."

לא הבנתי כלום8)

בכל מקרה אני אשמח לראות עוד עבודות שנעשו בארץ.אני לא ממש מוצא כלום.

וכמו שאמרתי קודם לכן אנחנו רוצים עוד פרואקט אם מישהו מעוניין.

פורסם

הסאבים שם מזכירים את המוראל אילייט 10" שאני מוכר :)

אולי אני גם אאלתר משהו כזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בוא נדבר על הרחבת קוטר הסליל, שינוי מסת הממברנה, ציפויים ושאר ירקות שעשו בין שני הוופרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא, אולי ניר (גרין מונסטר) בקיא במוראל עוד יותר ממני.

הדבר היחידי שמאכזב במורל הוא הניהול של האתר שלהם שהוא מלא במידע מוטעה ולא נכון לגבי הרבה מהסטים שלהם כולל נקודת החיתוך של המיד באילייט.

אבל די, לא רוצה להכנס יותר לוויכוחים האלה, אפילו ניר ממורל עוד לא חזר אליי מאז שהסברתי לו בדיוק על מה אני מדבר איתו בדוטקים.

לא יודע אם הוא התייאש, התעצבן או אולי אפילו אכל את הכובע.

אבל האתר שלהם מכיל טעויות של אנשי שיווק - דבר שהייתי מצפה מ"פומפה" אבל לא מהם, בסופו של יום, אני עדיין חושב שיש להם את הרמקולים הכי טובים בעולם.

מורל שולטים!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...