Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. נכנסו לי קצת מים כשניקיתי את מיכל העיבוי לחוטי החשמל ( יש מצב אולי סתם קצר ) וכאשר אני לוחץ על הברקס כל אורות הרכב נדלקים בקטנה.. וכאשר אני מדליק את נורות הדרך אז הברקס דולק תמיד וכשאני לוחץ עליו האור מתחזק..

יש לכם ידע אולי איפה בדיוק החוטים האלה נמצאים של הברקס, אני לומד חשמל אבל לא מכיר יותר מדי את המערכת של הרכב.

ובנוסף תמליצו על חשמלאי רכב באמת אמין לא רמאי חאפר כמו חצי מהאזור תעשיה באשדוד.

פורסם

יכול להיות שעל הדרך, כשטיפלת במיכל העיבוי, גם החלפת נורה אחורית חניה/רוורס?

נסה לפרק את שתי נורות הברקס ולראות אם התקלה לא נעלמת. קורה ששמים אותם כשהן לא סגורות עד הסוף והן מקצרות בין מעגל אורות הבלם למעגל אורות החניה.

פורסם

התקלה נפוצה . זה קורה כאשר מחליפים מנורת 2 מגעים ,ובשגגה מרכיבים מנורה עם מגע 1 . בפנס אחורי חניה/בלם

שבוע טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

חשמלאי רכב מקצועי כבקשתך:

S.O.S שברח' העבודה 15 א.ת קלה אשדוד, טל' 08-8524024 או 052-5655501 ושמו דוד.

כמו חנן, גם אני חושד שדווקא יש קצר או בנורה אחורית או בחוטי אחד הפנסים האחוריים ו/או מחבריהם.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...