Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב דיזל 1.6 - 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עקב קילומטרז שנתי גבוה (40K) ורצון לחסוך בעלויות החלטנו במשפחה על מעבר לרכב דיזל (ההחלטה נעשתה- אין בכוונתנו לרכוש מכונית היברידית או מכונית בנזין וגז).

התקציב - עד 170K, רוצים רכב חדש מהחברה

הכוונה הראשונית הייתה לקנות מכונית מנהלים כך שיש רצון גם קצת להתפנק ולנצל את מירב הסכום...

המועמדות שלנו בינתיים -

i30 1.6 - ביקורות מעולות, לא יודע כמה חסכונית + גם קצת אפורה...

גולף 2 ליטר dsg - מבחן במגזין "אוטו" די קטל אותה

מונדיאו 2 ליטר - קראתי ביקורת קצרה ב"אוטו", לא סגורים עליה ככ...

אשמח לקבל יעוץ מכם על עוד מכוניות שנכנסות לנו לתקציב ו/או חוות דעת על 3 המכוניות הנ"ל

מבקש שאנשים שבאמת מבינים ייענו...

תודה רבה!

פורסם

אתה זקוק לרכב גדול או מסתפק בקומפקטי?

מונדיאו בערך פי 2 בגודל מגולף.

לעניינינו הגולף אוטו נהדר, אני לא יודע אם יש פה מישהו עם הדגם האחרון עם מנוע TDI אבל יש פה מספר אנשים שהתנסו עם הגיר כפול המצמדים של VW ויש הרבה ביקורות חיוביות.

מונדיאו קיבלה תשבוחות מכל מי שבחן אותה, חוצמזה שהיא מפלצת מדובר באוטו מצויין. אני לא קראתי ביקורת על מנוע הדיזל שלה, רק על הבנזין, צריך לבדוק. צריך לבדוק אם בכלל יש במלאי.

עוד רכבים ששווה לבדוק, אוקטביה - לא גדולה כמו המונדיאו אבל מבוססת על הגוף ויש לה תא מטען ומרחב פנים יותר טוב. מגיעה גם היא עם גיר DSG אם אתה רוצה. אני לא יודע אם פאסאט נכנסת לתקציב אבל גם רכב נהדר.

אני הייתי בודק בקבוצת המנהלים את הC5 החדשה, בתור אחד שעתיד לבלות קילומטראז' כזה על הכביש אתה תלמד להעריך את המתלים ההידרופניאומטים של סיטרואן. צריך לבדוק את הדיזל נכנס לך בתקציב, לא יודע.

בקבוצת הקומפקטיות הייתי בודק גם את ה308 החדשה, נראית מצויין, בטוחה, נוחה (ביקורות אומרות שנוחה, אני עוד לא נסעתי). הרכב הזה עם שילוב של גיר ידני הוא גם מאוד חסכוני, לא יודע נתוני יצרן אבל התפרסם בYNET כתבה על שיא בצריכת דלק של 32-1 ק"מ לליטר שנקבע באוסטרליה. ישבתי ברכב באוטומוטור איכות ההרכבה והחומרים נראית משודרגת לעומת הדגמים הקודמים של פיז'ו.

תתחיל בנסיעות מבחן.

פורסם
אתה זקוק לרכב גדול או מסתפק בקומפקטי?

מונדיאו בערך פי 2 בגודל מגולף. >> אנחנו רוצים רכב אמין, מפנק ואיכותי לנסיעות ארוכות. לא משנה לי השתייכות לקטגוריה כלשהיא

לעניינינו הגולף אוטו נהדר, אני לא יודע אם יש פה מישהו עם הדגם האחרון עם מנוע TDI אבל יש פה מספר אנשים שהתנסו עם הגיר כפול המצמדים של VW ויש הרבה ביקורות חיוביות. >> קשה לי לקנות רכב שמגזין "אוטו" קטל

מונדיאו קיבלה תשבוחות מכל מי שבחן אותה, חוצמזה שהיא מפלצת מדובר באוטו מצויין. אני לא קראתי ביקורת על מנוע הדיזל שלה, רק על הבנזין, צריך לבדוק. צריך לבדוק אם בכלל יש במלאי.

עוד רכבים ששווה לבדוק, אוקטביה - לא גדולה כמו המונדיאו אבל מבוססת על הגוף ויש לה תא מטען ומרחב פנים יותר טוב. מגיעה גם היא עם גיר DSG אם אתה רוצה. אני לא יודע אם פאסאט נכנסת לתקציב אבל גם רכב נהדר. >> סקודה מבוססת על פלטפורמת המונדיאו??? | פסאט לא נכנסת לתקציב

אני הייתי בודק בקבוצת המנהלים את הC5 החדשה, בתור אחד שעתיד לבלות קילומטראז' כזה על הכביש אתה תלמד להעריך את המתלים ההידרופניאומטים של סיטרואן. צריך לבדוק את הדיזל נכנס לך בתקציב, לא יודע. >> יש לך מושג מתי היא מגיעה?

בקבוצת הקומפקטיות הייתי בודק גם את ה308 החדשה, נראית מצויין, בטוחה, נוחה (ביקורות אומרות שנוחה, אני עוד לא נסעתי). הרכב הזה עם שילוב של גיר ידני הוא גם מאוד חסכוני, לא יודע נתוני יצרן אבל התפרסם בYNET כתבה על שיא בצריכת דלק של 32-1 ק"מ לליטר שנקבע באוסטרליה. ישבתי ברכב באוטומוטור איכות ההרכבה והחומרים נראית משודרגת לעומת הדגמים הקודמים של פיז'ו. >> כרגע הבנתי שמביאים 1.6 בנזין רגיל ומוגדש בלבד...

תתחיל בנסיעות מבחן.

קודם כל אייל, תודה על התשובה...

דבר שני, אנחנו כרגע עם רכב שכור כך שלחכות ל308 דיזל או לC5 החדשה לא נראה בא בחשבון...

מבין המכוניות שהזכרנו בתוספת הרצונות שלי (אמינות, חיסכון, איכות ופינוק - בסדר הזה) - מה ההמלצה?

פורסם
קודם כל אייל, תודה על התשובה...

דבר שני, אנחנו כרגע עם רכב שכור כך שלחכות ל308 דיזל או לC5 החדשה לא נראה בא בחשבון...

מבין המכוניות שהזכרנו בתוספת הרצונות שלי (אמינות, חיסכון, איכות ופינוק - בסדר הזה) - מה ההמלצה?

בהנחה שרכב קומפקטי יספיק לכם , קחו את הi30 דיזל.

רכב מצויין בסה"כ וישאר לך הרבה עודף בנוסף.

אם לא לכו על אוקטביה.

פורסם

יש גם סיטרואן C4 דיזל ידנית (במידה ואתה לוקח ידני בחשבון) או רכב יותר נוח וגדול ולא אכפת לך שהוא טנדרון אז יש גם ברלינגו דיזל ידנית.

פורסם

אם אתה מעוניין בחיסכון מקסימלי בחר בצרפתיה מונעת דיזל+גיר ידני.

מגאן 1.5DCI

C4 1.6HDI

308.

כולן יתנו לך נסיעה נוחה מאוד, בטיחות גבוהה מאוד ב308 איכות ההרכבה ע"פ ביקורות שונות גם גבוהה במגאן פחות בC4 אין לי מושג וגם מחיר נמוך יותר ביחס לגרמניות.

בנוגע לאמינות- לנו הייתה מגאן במשך שנתיים שצברה 120K ק"מ.

התקלות היחידות שהיו ברכב: מנגנון חלון קידמי של הנוסע שנהרס והוחלף במסגרת האחריות.

מלבד זה שום בעיות חוץ מטיפולים שוטפים עם מרווח גבוהה מאוד של 30K ק"מ בין טיפול לטיפול טיימינג נעשה רק ב120K ק"מ.

ממוצע הק"מ היה 1-22 משולב אפשר לעשות טוב יותר, בבין עירוני עושה 1-30 בלי הרבה בעיות.

אם אתה מוכן להתפשר על צריכת דלק פחות טובה ולקבל יותר נוחות(מבחינת הגיר) לדעתי רכב מבית VW כמו הגולף/סקודה עם DSG הוא גם קניה מצויינת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...