Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מתענין בקניית רכב חדש עבור סבתא שלי, היא גרה במרכז ת"א ונוסעת רק בתוך גוש דן ונסיעות קצרות.

היא צריכה רכב קטן, 3 דלתות (חניה..)

הכי חשובים הם הנוחות הבטיחות והאמינות, אח"כ מחיר ושמירת ערך. והכי פחות חשובים הביצועים וצריכת הדלק.

כמו כן אם מישהו יודע על רכב מהסוג הנ"ל לקנייה ב0 ק"מ מליסינג/חברות השכרה אשמח לדעת.

תודה רבה!!

פורסם

יש לא מעט אפשרויות:

החל מסוזוקי סוויפט, גרנדה פונטו, 207 , קליו

תרדו מעניין השכרה\ליסינג, תרכשו ישירות בסוכנות.

פורסם
יש לא מעט אפשרויות:

החל מסוזוקי סוויפט, גרנדה פונטו, 207 , קליו

תרדו מעניין השכרה\ליסינג, תרכשו ישירות בסוכנות.

אני לא ממליץ על ה207, יש לה אמינות של צרפתית אסלי, וזה כבר מכמה אנשים, וראו את זה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435788,00.html .

המלצה שלי :

מאזדה 2, מכונית בטיחותית בקבוצתה, לא חסר בה כוח, קטנת ממדים, מרווחת למרות זאת, חמודה ויפה ודיי מאובזרת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תשמע הקטע עם ה207 באמת מוזר, קשה לי להאמין שזה תקף לגבי כל מכונית מהדגם הזה אבל זה לא נראה טוב. לכאורה מדובר במכונית מצויינת, בטוחה, נוחה, מאובזרת. המכונית הנמכרת ביותר באירופה שכבר נמכרה בלמעלה ממיליון יחידות. אז מה כל האירופאים דפוקים או שאולי שולחים לנו בארץ את המכוניות הדפוקות.

לדעתי תעשה נסיעת מבחן ברכבים שהוצעו, ויוצעו פה בשרשור. אף אחד לא יכול להעיד באמת על רמת האמינות של ה207 כי הרכב משווק רק זמן קצר בארץ והוא דגם יחסית חדש. כנ"ל לגבי המאזדה 2 שלמרות מוניטין האמינות של מאזדה מדובר ברכב חדש.

שווה לבדוק כאמור את ה207, מאזדה 2, סוויפט (למרות שהיא ללא בקרת יציבות ואני הייתי פוסל אותה), פאביה, אם שכחתי משהו יוסיפו בטח בהמשך.

פורסם

אני לא בטוח שסמארט נמכרת כחדשה.

בדוק גם פיאט פנדה - הרכב הקצר ביותר המשווק בישראל נכון להיום. מגיע עם מנוע 1.2 וגיר רובוטי, בפחות מ-90K. לצרכים עירוניים כמו שתארת הוא מתאים בדיוק.

פורסם

אני לא ההיתי ממליץ על המזדה 2, הכל מפלסטיק בתוך הרכב ורמת הגימור שלו ממש לא בשמיים, חוץ מזה הרכב הוא יותר לצעירים, תלך על הסוויפט להזכירך שזהו האוטו הטוב ביותר לשנת 2007, אני לא חושב שיש בחירה יותר טובה מהסוויפט.

פורסם

סוויפט ללא בקרת יציבות! סבתא שלו שתבלום בחירום על כביש רטוב ותכנס להחלקה תדע לצאת מזה? יתכן אבל אני הייתי דואג לצייד אותה גם בבקרת יציבות.

• תוכן חדש...