Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבחיפוש יש כבר מליון שרשורים על הנושא אבל בכל זאת אני לא מבין משהו יש לי HU של פרימר ואני כימעט בטוח שיש לי רק יציא אחת למגבר עכישו כמו שרשום בכל השרשורים אני צריך מפצל rca וקניתי אותו עכישו לא הבנתי איפה אני מחבר את המפצל( מותקן לי כבר מגבר אחד באוטו) ומה עוד אני צריך לעשות כדי לחבר את המגבר השני?...:? תודה מראש!בן

פורסם

שם את המפצל ביציאה היחידה שיש לך ברדיו דיסק,לוקח שתי RCA,ומושך אחד לכול מגבר.

את השאר אם אתה לא יודע אז לא כדאי שתעשה לבד,חבל לשתישרוף משהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ייאללההה אני מתחרפן זה נשמע כל כך פשוט למה אני מסתבך תסביר לי שניה נכון מאחורי ה HU יש4 כניסות(נקבות) כאלו של RCA וכולם תפוסים אז לאן אני מכניס את המפצל אין לי שום מקום מאחור לחבר אותו ......

פורסם

אם יש לך 4 יציאות RCA (שזה בעצם שני זוגות) אז זה אומר שיש לך 2 יציאות למגברים, לא אחת.

מה שכנראה הולך אצלך היום הוא שיציאה אחת הולכת לערוצים שמגבירים את הרמקולים הקדמיים בעוד שהיציאה השנייה משמשת להגברת הרמקולים האחוריים או הסאב.

מה אתה מעוניין לעשות בסט-אפ החדש? 4 רמקולים + סאב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ככה יש לי מגבר ישן של v12 ומגבר חדש של מק אדיו Z430 על המק מורכב סט קופפננט וסאב בגישור ועל הוי 12 אני רוצה לחבר את האחוריים אז אך אתה אומר שאני עושה את זה. ותודה על העזרה.

פורסם

בן תראה את הדגם של הרדיודיסק ותראה כמה יציאות RCA יש זה אחד ואין לך אחד זה בטוח כי יש לך שם גם שליטה על הסאב 2 או 3 תבדוק לפי הדגם

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

יאללה אני מתחרפן אז עם זה ככה אני לא צריך מפצל RCA ומה שנשאר לי זה להעביר RCA למגבר השני ושוב להריץ את כל החוטים למגבר השני?...

פורסם

אתה לא חייב להריץ עוד RCA כימעט בטוח שיש לך OUTPUT באחד המגברים אז זואת אומרת יציאה מהמגבר למגבר אחר...

אם ככה אז אתה מחבר RCA קצר ממגבר אחד למגבר השני ואם אין לך ובכל זאת בחרתה לפצל...פשוט תפצל ליד המגבר ולא איפה שהרדיו דיסק זה יחסוך לך הרבה כאב ראש...

ואת שאר החוטים כרגיל אם יש לך כבל פלוס 4 גי ומטה אתה יככול לפצל גם אותו (לא ממולץ, עדיף להעביר חדש+בית פיוז חדש...)

וארקה לאותו 0 של המגבר הקודם...

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

נכון יש לי באמת מעין שתיי יצאות כאלו של RCA שאין בהם שימוש שהם מכוסות כאלו ורגע אז RCA אני לא צריך להעביר חדש אז רק את הגי' להעביר

פורסם

כן.. נוראה פשוט למי שיודע אבל אם אין לך ניסיון תזהר .

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

לא מכיר לעומק את המאק אבל בJBL יש יציאה מהמגבר עצמו למגבר נוסף כמו שתואר

היציאות נקראות OUTPUT

תצטרך כמובן גם לפצל את כבל הרימוט והפלוס

את המינוס תוכל לחבר לאותה נקודה שמחובר המינוס של המגבר השני

חשוב להשתמש במפצל ייעודי לפי הגדלים הרצויים (תמצא בכול חנות סטריאו לרכב)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...