Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר שהמאזדה של אחותי הלכה טוטאלוסט[ :bad-word:] היא מחפשת רכב חדש,

יש לציין שאני נוהג ברכב מדיי פעם [נהג חדש בן 18] ואחותי נהגת צעירה [22].

חשבנו לכיוון הגולפים דור 4 [99-04], מהמנועים החזקים יותר [המאזדה הייתה 1600 וזה לא סיפקה במיוחד] אז אני אשמח לקבל חוות דעת על הסוגים השונים [2.0\V5\ג'נריישן וכ'ו]

אחותי רוצה רק אוטומט אז אמרתי שנתפשר שוב על הטיפטרוניק [ממש אהבתי את זה במאזדה].

כמו כן אשמח לקבל עוד המלצות לרכבים עם גיר טיפטרוניק ומראה צעיר, עם דגש על אמינות [לא צריך בגאז' גדול או מרווח מאחורה].

כמובן תקציב, עומד כרגע על 75 אלף ש"ח.

תודה מראש, ניר.

פורסם

אין טיפוטרוניק בגולפים MK4 אלא רק ב 2 דגמים V5 שהוא דגם מאוד לא מוצלח ו TDI.

עדיין לא הבנתי בשביל מה אתה רוצה טיפוטרוניק,אם כבר אוטומט אז אוטומט כל הדרך,כל התיבות טיפורטרוניק למיניהן במידה וישנה בעיה בתיבה הנושא מייקר משמעותית את התיקון.

בגולף בשנתונים האלה מומלץ דגם 2 ליטר אם אתה מוצא דגם כזה עם חבילת ג'נרשיין אז עדיף כי הוא מאובזר יותר ומפנק יותר.

פורסם

שמעתי על הצרות של הV5, להתרחק?

ובקשר ל206XS יש גם גרסאות אוטומט במרכב 3 דל'?

אשמח לקצת יותר פרטים לגביה..

פורסם

הV5 נחשב למזללת דלק סך הכל ולא נותן את מה שאתה מצפה ממנו, פולקסווגן בעצמם הכריזו על המנוע הזה כ"לא המוצלח שבמנועים" ולכן יצורו הופסק די מהר.

בכל מקרה בגולף 2.0 אין טיפטרוניק.

אם אהבת את המאזדה, אז נסה מאזדה אחרת, רק עם מנוע 2.0.

או לחילופן פוקוס עם מנוע 2.0

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבעיה במאזדה שהיא הייתה קשה מדיי ואנחנו גרים באיזור שבונים בו והכבישים על הפנים.

אחותי מסכימה להתפשר על גיר ידני, יש עכשיו יותר אופציות?

מה אתם אומרים על סקודה פביה\פיג'ו 206\מאזדה 2 [תכנס בתקציב אחת מיד 2?]\גולף 1.6?

פורסם

מזדה 2 אין ידני,לא נראה לי שיש משומשות למרות שהכל יכול להיות,מדובר ברכב שמשווק בארץ פחות מ-8 חודשים לדעתי.

השאלה הגדולה כאן האם אתם צריכים רכב משפחתי קומפקטי סגנון הגולף או סופר מיני כדוגמת מזדה 2 או 206 יכולה לספק אותכם?

פורסם

רכב קומפקטי בהחלט מספק, חשבנו על הגולף רק כי היא מוצאת חין בעינינו ולא בגלל הגודל שלה.

פורסם

206xs רכב עם ניהוג המזכיר מעט את העבר המפואר של רכבים קטנים וחמים.

על פיהזכור לי מגיע עם גיר ידני בלבד, לכן ניסיתי לומר שתצטרך לשכנע את אחותך.

וזה יהיה שווה לשניכם.

פורסם

לאחר מחשבות רבות הגענו להחלטה שהמאזדה 3 ספיריט היא הרכישה הכי משתלמת בעבורינו, במיוחד אחרי שהתרגלנו ל3 הקודמת.

רק לפני שאנחנו קופצים על הרעיון, מה ההבדל בצריכת הדלק בין גרסאת ה1.6 הקודמת לבין הספיריט מנוע 2.0 ליטר?

סעיף האמינות הוא זהה אני מניח? יש דברים שאני צריך לדעת ששונים מה1.6 חוץ מהמנוע והאבזור [סאן רוף, ג'אנט גדול יותר חתך נמוך יותר]?

פורסם
הבעיה במאזדה שהיא הייתה קשה מדיי ואנחנו גרים באיזור שבונים בו והכבישים על הפנים.

לאחר מחשבות רבות הגענו להחלטה שהמאזדה 3 ספיריט היא הרכישה הכי משתלמת בעבורינו, במיוחד אחרי שהתרגלנו ל3 הקודמת.

רק לפני שאנחנו קופצים על הרעיון, מה ההבדל בצריכת הדלק בין גרסאת ה1.6 הקודמת לבין הספיריט מנוע 2.0 ליטר?

סעיף האמינות הוא זהה אני מניח? יש דברים שאני צריך לדעת ששונים מה1.6 חוץ מהמנוע והאבזור [סאן רוף, ג'אנט גדול יותר חתך נמוך יותר]?

מצד אחד אתה אומר שהמאזדה הייתה נוקשה מידי עבורכם. מצד שני אתה רוצה לרכוש אחת בעלת חישוק גדול יותר וחתך נמוך יותר.

אתה מודע לעובדה שהרכב יהיה נוח עוד פחות מהרכב הקודם נכון?

!AWDSOME

פורסם

אם אהבתה את המאזדה לך עליה אין ממה לחשוש , גם אם תיקח את ה2.0 הוא גם לא רע ונהדר אך כמובן עם צריכת דלק מעט גבוהה יותר.

עוד אופציה נחמדה היא ה206 שיש אותה בשלל המנועים 1.4 החסכוני והמעולה/1.6 המצויין וגם ה2.0 בגירסאת הGTI המדהימה ובשלל הגירים [האמינים] ידני/אוטומט ויש גם לא הכי הרבה את הטיפטרוניק. :)

Tuning:lol:

• תוכן חדש...