Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דברתי על נתונים כמו תאוצות. חוץ מזה, אני יכול להתערב איתך שאם תשאל פה בפורום, רוב האנשים יעדיפו את הקאררה על ה-R8. עוד משהו, לשלם על אודי קרוב למיליון וחצי ש"ח נשמע הזוי משהו.

בהאצות, כן (בעיקר כי היא קלה יותר).

מסביב למסלול? ממש לא..

997S is slower on ALL European race tracks(Hockenheim, Nurburgrung GP kurs, Nordschleife, Oschersleben, Monza and on Bedford-UK EVO track) than R8 when measured by ALL major European magazines.

לגבי המחיר;

דבר ראשון - אףאחד לא באמת ישלם 1.4 מליון שקל על הרכב.

דבר שני - אם אתה חושב שה 911 4S יותר זולה - אתה טועה.

היא מתחילה באיזור המליון (1,050,000 ש"ח אם אני לא טועה) - וזה כשהיא "עירומה".

להביא אותה לרמת האיבזור של האודי יעלה בכיף עוד 100-150 אלף שקל.

ככה שבשורה התחתונה, הפרש המחירים לא מאוד רציני.

ועם כל הכבוד לפורשה, לR8 יש ה-ר-ב-ה יותר פוזה. וזה מה שמחפשים רוב רוכשי המכוניות הללו בארץ.

בשורה התחתונה, אם לא הייתה המתנה כלכך ארוכה לR8 (נכון להיום, כמעט שנה(!!!)) היו יותר מ2.5 הזמנות של R8.

(ואני לא רואה הבדל גדול בלשלם 1.4 מליון שקל על אודי מאשר לשלם 1.4 מליון על BMW, מרצדס או פורשה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי לפורשה יש יותר פוזה, אבל זה כבר עניין של טעם.

לגבי נושא השירשור, אכן אוהבת פורשה להפתיע את מתחרייה.:lol:

וחוץ מהשיפורים שהיא קיבלה, אתם יכולים לשים לב שהיא קיבלה מתיחת פנים אחורית וקידמית, יותר מרשימה ויפה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הפוזה של הפורשה זה בעיקר הסמל שלה.

הפוזה של האודי ההיא במראה ההיי-טקי והחדשני שלה (ולא סתם היא זכתה בכמה וכמה פרסים על כך).

להפתיע? את מי בדיוק?

בפורשה מדברים עוד מתחילת הייצור של ה997 (משהו כמו 4 שנים) ש"בקרוב" תגיע תיבת קלאץ'-כפול בסגנון הDSG.

ה"בקרוב" התארך טיפה מסיבות של פטנט רשום וזמני פיתוח, אבל הוא הגיע.

המתיחת פנים, הן מאחורה והן מקדימה, כמעט ולא שינו כלום.

למעלה מ40 ומשהו שנה שה911 לא משתנה יותר מידי מדור לדור, אז ממתיחת פנים אחת לשניה? :lol:

התמכרת לפורשה בגלל העבודה לבית-הספר והיחס שקיבלת בסוכנות, תיגש גם לאודי - הם מאוד נחמדים :D

פורסם

אם אני מבין נכון אז VPDK זה כמו הDSG ? אם כך האם לא נראה יותר מכוניות עם תיבה ידנית ? (כי הPDK יותר מהירה מהידנית כך שהיא אמורה גם להיות יותר יעילה )

בברכה יהודה

פורסם

אני רואה שמכוניות עם קלאץ' כפול תופסות חתיכת תאוצה.

מעניין מתי זה יגיע למכוניות של פשוטי העם יותר.

TFSI Power

פורסם

אני חושב שהשינויים בשנת הדגם הזאת הם מאד משמעותיים לסדרת ה911, השמועה היא שבשנת המודל הבאה השינויים יחלחלו גם לקיימן ולבוקסטר, בקייאן הPCM החדש כבר קיים, ובטח יהיה גם PDK בשנת הדגם הבאה.

חבל שלא פרסמתם את הMINI SITE המגניב שפורשה בנתה - http://www.porsche.com/microsite/911/usa.aspx

נותר רק לספור לאחור מתי אני יחליף את הקיימן שלי במודל 2010 עם כל העדכונים המדהימים האלה.

פורסם
אם אני מבין נכון אז VPDK זה כמו הDSG ? אם כך האם לא נראה יותר מכוניות עם תיבה ידנית ? (כי הPDK יותר מהירה מהידנית כך שהיא אמורה גם להיות יותר יעילה )

אכן, הPDK עובדת באותה טכנולוגיה של הDSG.

אנשים שקונים את הפורשה מתחלקים, לכמה סוגים - אלו שמשתמשים בה ביום-יום, אלו שקונים אותה בשביל הפוזה, אלו שקונים אותה לסופי שבוע בהרים ואלו שקונים אותה למסלול.

מתוכם, בד"כ, אלו שקונים את הגרסאות האוטומטיות הם 2 הסוגים הראשונים, ומה לעשות - נכון להיום, הם הרוב.

מה שיקרה בעתיד הוא שהתיבה האוטומטית הסטנדרטית תעלם ובמקומה יוצע הרכב עם תיבת PDK או תיבה ידנית בלבד.

ואז אותה חלוקה של אנשים, יעשו את החשבון שלהם..

אם הם רוצים אותה ליום-יום לפקקים, סביר להניח שיבחרו בPDK.

אם הם רוצים אותה סתם בשביל הפוזה כשהם יוצאים למקומות מסויימים, לסופי שבוע וכו' - סביר להניח שיבחרו בPDK.

אם הם רוצים אותה למסלול המירוץ או להנאה מהנסיעה בה בהרים, העוד 0.2 שניות בהאצה שלה ל100 לא יהיו מה שיגרום להם לקחת PDK.

הם יעדיפו את התיבה הידנית כי היא תתן להם יותר הנאה ושליטה ברכב.

פורסם

פורשה זאת חברה עם מסורת וותיקה, שמתעסקת כבר הרבה

שנים עם מכוניות ספורט טהורות, והם בעצם יצרו משהו מיוחד מאד,

לא סתם הם לא משנים את העיצוב של ה 911

ולעומת זאת אודי, רק לאחרונה "קפצה למים", בתחום

הזה, ולכן זה אני באופן אישי, מעדיף את פורשה.

מבחינת העיצוב, לפורשה יש פוזה סולידית קלאסית

ולאודי יש פוזה חדשנית, עתידנית ומוחצנת.

פורסם
אני רואה שמכוניות עם קלאץ' כפול תופסות חתיכת תאוצה.

מעניין מתי זה יגיע למכוניות של פשוטי העם יותר.

כל קונצרן פולקסוואגן משתמש בתיבות כאלה, DSG.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בקרוב הDSG יהיה אפילו בסיאט איביזה החדשה.

ובדור הבא של הPOLO.

פורסם

מקדימה לא ראיתי שינוי, מאחורה בכלל לא לטעמי (למה לקלקל משהו יפה?).

למרות שבכלל, אם מסתכלים על הקיימאן רואים שהפרופורציות שלו פשוט טובות יותר משל ה911, שנראית פתאום גבוהה ולא כל כך פרופורציונאלית (מאחורה, איפה ששמו את המנוע).

אני חושב שכל הנסיונות (המצויינים) של פורשה לשפר מכונית ספורט עם מקום מנוע דפוק הם קצת מבוזבזים, הם הרי לא רוצים לזרוק סמל נחשב כל כך כמו ה911.

למה אני מכחה באמת? שיפור רציני לקיימאן.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אכן, הPDK עובדת באותה טכנולוגיה של הDSG.

אם הם רוצים אותה למסלול המירוץ או להנאה מהנסיעה בה בהרים, העוד 0.2 שניות בהאצה שלה ל100 לא יהיו מה שיגרום להם לקחת PDK.

הם יעדיפו את התיבה הידנית כי היא תתן להם יותר הנאה ושליטה ברכב.

למה תיבה ידנית תיתן להם יותר הנאה ? הרי הDSG ואני מניח שגם הPDK נותנות את האפשרות לתיבה ידנית לחלוטין (עד כמה שאני יודע ואולי אני טועה ) . אז מה שאתה מקבל מ PDK/DSG זה יכולת אוטומטית בפקקים , וידנית (בלי קלאטש) במסלול . או שאולי אני מחמיץ כאן משהו ?

בברכה יהודה

פורסם

גיר ידני מעניק תחושה טובה יותר של שליטה והרגשה מהנה יותר באופן כללי, הוא גם הרבה פחות מסובך לתחזוקה שוטפת ושוקל משמעותית פחות. כנראה שהתיבות החדשות עם המצמד הכפול יעילות יותר מהתיבות הידניות ( לפחות בכל מה שקשור בהאצה) אבל זה לא אומר שיפסיקו לייצר מכוניות עם גיר ידני.

פורסם
כאשר מעמידים את ה911 ליד הR8 , זה בערך כמו להעמיד חיפושית ליד TT...

:mm_yeah: +1

או במילים אחרות, כמו שאמרתי קודם, הפוזה של הפורשה הינה -בעיקר- מהסמל שיש לה מקדימה, על הג'נטים ועל גלגל ההגה (ואם בעל הרכב הזמין את התוספת, אז גם על משענות הראש).

• תוכן חדש...