Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סופרמיני בתקציב 30K-35K

Tech_N9ne
שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

אומנם הודעה ראשונה שלי בפורום, אך אני חייב לציין שאני קורא את התוכן פה זמן לא מועט וממש נהנה!

אני בן 23, לאחרונה התחלתי לעבוד ואני רוצה לקנות סופרמיני בתקציב הנ"ל, חשבתי על מספר דגמים:

1. פיאט פונטו

2. דיהטסו סיריון

3. רנו קליאו

האמת שהכי נדלקתי על הפיאט, אבל אבא שלי מנסה לשכנע אותי להוסיף קצת ולקנות סיריון בשנתון 2001 בערך

לטענתו לסיריון יש שוק יותר טוב והוא בכלליות אוטו יותר אמין ונוח

האם הוא צודק במה שהוא אומר?

בדרך אגב - חשוב לי צריכת דלק נמוכה, שיהיה שנתון גבוה, נוחות, עיצוב כמובן ושיהיה גיר אוטומט

אשמח לתגובות וליעוץ. אם יש עוד דגמים שאני צריך לחשוב עליהם, אשמח לשמוע!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום וברכה.

מה בדיוק נח בסיריון מודל 2001?:shock:

גם פונטו וגם קליאו יותר נוחות, יותר מפנקות, יותר מהנות לנהיגה וגם יותר בטיחותיות.

הרבה יותר בטיחותיות.

בגלל הדרישה של גיר אוטומטי פונטו עדיפה על קליאו.

נכון, סיריון נחשבת ליותר אמינה אבל אני אישית לא הייתי מתקרב לדייהטסו סיריון עד למודל 2006 (צורה חדשה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו ספייס רכב מבוקש, נכון לעכשיו.

אתה הולך לקנות רכב בתקציב שירידת ערך כבר לא גדולה, בכל הרכבים שציינת.

ההבדלים יהיו זניחים.

בא נראה כמה זמן ייקח לך למצוא פונטו ספייס אוטומטית פרטית ושמורה.

זה כל מה שיש ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=347&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=25000&untilPrice=40000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השבוע שכרנו סיריון וקניתי פונטו. אישתי נהגה על הסיריון וטענה שהוא לא מהנה בכלל. היא מאוד נהנת מהפונטו. פונטו יותר חסכונית. אוטומט תוכל בדגם ELX שהוא אחלה. בגלל השוק תוכל להתמקח ולהשיג פחות ממחירון כך לכשתרצה למכור אותו תפסיד יחסית פחות. כל רכב שתקנה ירד הערך כשתמכור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...