Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, פעם אחרונה שהייתי באווזי סבלתי מ, איך להגיד, בעיות עיכול, במשך שלושה שבועות. מאז אני לא חוזר לשם.

האשם בבעיה, אגב, היה חיידק שמצוי לרוב בצואת עופות (ולא זכור לי שאכלתי צואת עופות באותו שבוע).

מצד שני, עד עכשיו תמיד יצאתי בריא משיפודי התקווה (וגם מפפאגיו, האמת).

"ai motoare capul doare"

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קאררה אם אתה מדבר על פאפגיו בחוצות המפרץ אתה לא היחיד בסיפור הזה.

יש עוד אין ספור סיפורים כמו שלך מחברים שלי שהיו שם ומאינטרנט.

בקסו דה ברזיל באילת אתה באמת מקבל חוויה ברזילאית עם בשר משובח!

פורסם

גם אני הייתי עם חברים בפאפאגיו בת"א וכל הסיפור היה אכזבה אחת גדולה.

בשר על הפנים,יחס אדיש ומחיר גבוה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני בהחלט לא מסכים שבשר משובח לא אוכלים ב"אכול כפי יכולתך".

ואני מאמין שמי שאכל בקאסה דה ברזיל באילת יסכים איתי!

פאפאגיו החליפו כנראה בעלים,המחירים עלו,האף שלהם,והאיכות ירדה וחבל.

פורסם

לא מבין כלום במסעדות, לא מבין כלום בבשר, אבל בעיקר לא מבין למה (ואיך) אנשים מסוגלים להתפוצץ עד אפס מקום.

תמיד אחרי רבע שעה יוצאים שבעים - לא עדיף לאכול משהו קטן וטעים וזהו?

פורסם

להתפוצץ לגמרי זה כיף לפעמים. יש מסעדה שאני אוהב ללכת אליה שמגישה סטייק של 26 אונקיות (731 גרם, כולל בערך 100 גרם עצם), ללכת לשם זה טקס שלם שמתחיל בצהריים, והאכילה עצמה מלווה בתוספות ובירה. מתגלגלים החוצה כי אי אפשר ללכת, אבל זה תענוג צרוף שנזכרים בו עוד כמה ימים אחרי.

עדיין, אני לא עושה את זה יותר מפעם בחודש, חראם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני נאלץ להצטרף לחוות הדעת הרעה על הרשת הארגנטינאית שהוזכרה קודם.

לפני שנתיים אכלתי בסניף התל-אביבי שלהם והיה לא רע בכלל. נכון שהבשרים לא ברמה של דוריס קצבים האגדית וקרובים יותר לרמת מזללה, אבל האווירה והכמות כיסו על החסר, לפחות מבחנתי.

מאז עברו הרבה מים בירדן והרבה פרות בסניפים, ובפעמיים האחרונות שהייתי שם התאכזבתי לחלוטין. שירות גרוע, בשרים שזורמים לאט מדי, חשבון מנופח ללא סיבה הגיונית וכמעט כל הסיפורים שסיפרתם.

באחת מהפעמים הצטרפה אלינו בחורה חביבה ונחמדה שהתאכזר אליה הגורל והיא צמחונית לחלוטין. אני חוזר, צמחונית. כמובן שהבחורה לא נגעה במאומה מהבשרים (או משאר המאכלים שהוגשו לשולחן) ורק לגמה בהנעה משתייה שהוזמנה עבורה וקינוח שקיבלה מאחד החברים האחרים. כשהגיע החשבון, אבוי לבושה, הבחורה חויבה על ארוחה מלאה ומנהל הסניף התעקש כי "ראיתי אותה אוכלת מהצלחת של זה שישב לידה".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצעה אופטימית-משהו לעתיד - אם אתה מתמצא בבשר, למה לא להכין אותו בעצמך?

דווקא החלקים הטובים הם אלה שהכי קלים להכנה (צולים וזהו). כל מה שצריך זה לקנות

את הנתחים היקרים ביותר אצל הקצב היקר ביותר, זה הכול. זה יעלה אפילו קצת פחות.

ומה בדיוק הקשר- ללכת למסעדה זה בילוי, הכל ניתן להכין בבית...

גם אפשר להוריד סרט בבית ולא ללכת לקולנוע.

אפשר לקחת חופש מהעבודה ובמקום ללכת לצימר להשאר סופ"ש בבית, להפליץ באמבטיה ולחשוב שזה ג'קוזי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בקסו דה ברזיל באילת אתה באמת מקבל חוויה ברזילאית עם בשר משובח!

ואני מאמין שמי שאכל בקאסה דה ברזיל באילת יסכים איתי!

1+

מעבר לכך, שלשום בערב גם לי היתה חוויה רעה במסעדת בשרים, או ליתר דיוק: אל גאוצ'ו בבן גוריון פינת ז'בוטינסקי בר"ג.

באתי לשם במסגרת ערב צוות של העבודה. כמובן שהיתה הפתיחה הרגילה עם לחם, חמאת שום ושאר ג'אנק שכל מטרתו היא לסתום את הבטן. אל דאגה, סחבק לא טמבל. אכלתי אולי שתיים-שלוש פרוסות קטנות, את סלט הירקות רק טעמתי, והשארתי מקום בקיבה לפרות מתות. בינתיים, הגיעו אמפנאדס ממולאים בבשר כמנת ביניים. אכלתי אחד, והאמת שהיה טעים מאוד, אז ביקשתי מהמלצרית עוד. המלצרית שאלה אם להביא לי רק אחד, ועניתי לה שאני לא אריב איתה אם היא תביא גם שניים. מקץ כמה דקות היא חזרה כשבאמתחתה... אמפנדה אחד :?

נו מילא, לפחות יש עדיין מקום לפרות.

הזמן המשיך לחלוף, ובסופו של דבר הבשר האמיתי יצא. אך מה רבה היתה אכזבתי כשראיתי שכל פלטה שהגיעה מכילה בעיקר פרגיות וחזה עוף, ואילו חלקן של הפרות בא לידי ביטוי רק בחתיכות אנטריקוט קטנות. אני בחור מנומס, ואמא תמיד לימדה אותי שלא אומרים איכס על אוכל, אז פשוט הורדתי לצלחת שלי שתי חתיכות אנטריקוט קטנות, והשארתי את השאר לחבריי לשולחן, מתוך כוונה להעמיס עוד בצלחת מיד לאחר שהמלצרית תעשה לנו RELOAD. הבשר היה VERY WELL DONE, יבש מאוד, קשה ופשוט לא טעים. והנה, באה הישועה! המלצרית חוזרת!

כבר תכננתי בראש איך אני מסתער על חתיכת האנטריקוט הבאה, כשלפתע המלצרית החזירה אותי לקרקע תוך שהיא שואלת: "אפשר לפנות לכם את הצלחות?"

"מה לפנות?! אני בקושי אכלתי...", אמרתי לה, כשהצער ניכר בקולי.

המלצרית ניאותה לארגן לי עוד אנטריקוט, אך חזרה תוך שתי דקות עם צלחת ועליה חזה עוף, והסבירה שזה הדבר היחיד שנשאר... עבר לי התיאבון.

היה כבר מאוחר בלילה ולמחרת הייתי צריך לקום מוקדם לעבודה, אז נפרדתי מהחברים לשלום ויצאתי מבלי לחכות למנה האחרונה. בדיעבד, התברר שזאת היתה החלטה נבונה, כי החברים סיפרו לי בעבודה שהקינוחים היו אפילו יותר רעים מהבשר עצמו.

ולהלן הודעה חשובה לכל הקרניבורים:

מחר בשעות 11-18 במסעדה של המעדניה רובינשטיין בנתניה יערך פסטיבל בירות ובשר. המזון יוגש במנות קטנות יחסית בסגנון בופה ובמחירים נמוכים, וכן יוגשו בירות רבות מהחבית. אני גם אגיע לשם, ולו רק כדי להעביר את הטעם הרע שנשאר לי מאל גאוצ'ו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם כבר בשר באיזור חיפה, אז אין על הסטייק של יונק. מומלץ וזול.

חילול הקודש!!!

קוראים לזה "הגלידה".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רוצים לאכול בשר טוב בזול, תאכלו במקום זול (כזה שדואג לאוכל ולא לתפאורה) בשר זול. אל תנסו להזמין פילה/אנטריקוט/סינטה ב-9.90, כי זה יהיה זבל.

חתיכות מובחרות הן יקרות, אם הן זולות זה אומר שהן זבל (כמו כבד האווז באווזי שנעשה מאווזים שהתפגרו בפיטום, כשעוד היה מותר לפטם).

כפי שנאמר, אין ארוחות חינם.

לכו לשיפודיה טובה ותאכלו פרגיות/קבבים/לבבות ושות'.

לחלופין, אפשר לחפש המבורגריה טובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
להתפוצץ לגמרי זה כיף לפעמים. יש מסעדה שאני אוהב ללכת אליה שמגישה סטייק של 26 אונקיות (731 גרם, כולל בערך 100 גרם עצם), ללכת לשם זה טקס שלם שמתחיל בצהריים, והאכילה עצמה מלווה בתוספות ובירה. מתגלגלים החוצה כי אי אפשר ללכת, אבל זה תענוג צרוף שנזכרים בו עוד כמה ימים אחרי.

עדיין, אני לא עושה את זה יותר מפעם בחודש, חראם.

ואיך קוראים למסעדה הזאת? =)

אשמח לשמוע על מקומות מומלצים לטרוף סטייק טוב מדי פעם באיזור ת"א...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תגיד לי, אתה מכיר מקום ב"א שמגיש סטייקים שנמדדים באונקיות?

:loco:

ברצינות, לא חסרות מסעדות שמגישות בשר מעולה, אבל כולן, ללא יוצא מהכלל, יקרות עד יקרות מאוד.

אני, את הבשר הכי טוב אוכל אצל אבא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...