Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שבצומת פולג יש פרסומת ענקית של "דוריס קצבים".

האם אני אמור להבין מכך שהם פותחים סניף בנתניה (מן הסתם במרכז יכין, צמוד ל"רובינשטיין" ו"הוטרס")?

מעניין... :twisted:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לי, אתה מכיר מקום ב"א שמגיש סטייקים שנמדדים באונקיות?

:loco:

ברצינות, לא חסרות מסעדות שמגישות בשר מעולה, אבל כולן, ללא יוצא מהכלל, יקרות עד יקרות מאוד.

אני, את הבשר הכי טוב אוכל אצל אבא...

גם אני את הסטייקים הכי טובים, אוכל בבית :)

אין כאן איזה סוד שהופך סטייק במסעדה למיוחד, פשוט כמו שכבר אמרו כאן צריך לקנות בשר יקר וטוב מקצביה טובה, לא לשרוף לו את הנשמה (מדיום עד מדיום וול גג) ולפנק אותו בהכנה עם הרבה חמאה :-D

אבל, וגם את זה אמרו כבר, אכילה במסעדה טובה היא סוג של בילוי בשביל מי שאוהב אוכל טוב - ולא מפריע לי לשלם על ארוחת ערב 200 ש"ח פעם בחודש או קצת יותר...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כבר דובר על זה - אני סבלתי מכל רגע בדוריס. זה אחת ממנות הבשר הגרועות שאכלתי, ובוודאי ביחס המחיר\גרוע הגבוה ביותר (משמע, הרע ביותר). אולי זה ישמע לכם כהגזמה, אבל מצד שני, אני משתדל שלא לאכול בשר בכל מקום - אלא רק כמה מקומות קבועים. כך שאולי זה בסדר ביחס לכלל, אבל על הפנים ביחס למסעדות הטובות.

הכי מוצלח עד היום, מלבד הכנה עצמית, זה NG בנווה צדק. וגם על זה דובר כבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתמול חגגנו יומהולדת לאבי באל גאוצו בבת ים, המחירים סבירים עד גבוהים מעט , מנות הבשר היו מצויינות(הרבה זמן לא אכלתי אנטריקוט עסיסי כמו אתמול) וכמו כן כל מה אכלו אתמול היה מצויין(מצוריסוס ועד אסאדו עגל חלב וכל מה שבאמצא).

פורסם

אתה יודע בכלל מה הייחוד של עגל חלב שאתה אוכל אותו בכזו חופשיות?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אתה לא מבין בבשר. מי שמבין בבשר:

1. לא אוכל "באכול כפי יכולתך". זה מתכון לכמות, לא לאיכות

2. לא אוכל Well done. אין רמה ירודה מזו.

3. לא אוכל בשרים "ברמות שונות".

4. לא אוכל פחמימות עם הבשר.

הלכת למזללה קיבלת איכות של מזללה.

מהסיבות הנ"ל כותב ההודעה לא מבקשר במסעדות כמו פאפאגאיו ושאר חברותיה בעלות ההצעות העלובות האלה...

[לעומת זאת, יש את המסעדות שיודעים בהן להגיש בשר - דוגמת NG, או תיתורה ושם, למרות שזה לא אכול-עד-שתרגיש-שדפקת-את-המסעדה-בעלות-הבשר האוכל שמוגש הוא ברמה מאוד גבוהה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה יודע בכלל מה הייחוד של עגל חלב שאתה אוכל אותו בכזו חופשיות?

דבר ראשון לא אני אכלתי אותו,

דבר שני אני יודע מה היחודיות שלו,

דבר שלישי בתור חובב בשר לא קטן זה יהיה סתם צבוע מצידי להגיד שאת זה בסדר לאכול ואת זה לא מומלץ כי זה לא מוסרי.

אמנם אני אוהב מאוד בעלי חיים אך אני לא האדם שישנה את העולם ואת האנשים שמייצרים סוגי בשר אלו,

אם את מסוג האנשים שאוכלת רק ביצי חופש,לא אוכלת בשר בכלל,לא אוכלת דגים או כל דבר שקשור לסבל של בעלי חיים שיהיה לך לבריאות,אני לא כזה.

שיהיה חג שמח לכולם.

פורסם
דבר ראשון לא אני אכלתי אותו,

דבר שני אני יודע מה היחודיות שלו,

דבר שלישי בתור חובב בשר לא קטן זה יהיה סתם צבוע מצידי להגיד שאת זה בסדר לאכול ואת זה לא מומלץ כי זה לא מוסרי.

אמנם אני אוהב מאוד בעלי חיים אך אני לא האדם שישנה את העולם ואת האנשים שמייצרים סוגי בשר אלו,

אם את מסוג האנשים שאוכלת רק ביצי חופש,לא אוכלת בשר בכלל,לא אוכלת דגים או כל דבר שקשור לסבל של בעלי חיים שיהיה לך לבריאות,אני לא כזה.

שיהיה חג שמח לכולם.

אהבתי את התגובה שלך. צודק במאת האחוזים. אין צורך להתנצל, אני באמת בספק אם העולם יהיה מקום טוב יותר אם תפסיק לאכול את זה (למרות שלא אכלת הפעם).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני מבקש רק לא להעליב את הבשר הארגנטינאי פאפאגיו היא מסעדת בשרים ברזילאית!:-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
אהבתי את התגובה שלך. צודק במאת האחוזים. אין צורך להתנצל, אני באמת בספק אם העולם יהיה מקום טוב יותר אם תפסיק לאכול את זה (למרות שלא אכלת הפעם).

אין לי בעיה עם השקפות עולם של אנשים ואני בטח עושה ואמשיך לעשות מה שאני חושב לנכון רק שאני לא בדיוק אוהד את אותם אנשים שמצד אחד באים ומטיפים לגבי נושאים שונים ולטובת השרשור הנ"ל על איך מייצרים אסאדו עגל חלב ומצד שני בערב אוכלים המבורגר מבשר בקר בבלק בורגר(ואין בתגובה זאת לבוא ולציג את בלו ראי בצורה שלילית כי אני לא מכיר אותה ואולי היא באמת טבעונית ולא נוגעת במוצרים מן החי).

יכול להיות שהעולם כן יהיה מקום טוב יותר אם כולם יחרימו את אותם אלו שמתעללים בבעלי חיים אולם אני אדם מציאותי ואני יודע שמצב כזה שואף לאפס ,ולכן אני מאמין בפשוט להיות אדם טוב גם כלפי הזולת וגם כלפי בעלי חיים,זה שאני אוכל או לא אוכל עגל חלב לא יהפוך אותי לאדם טוב יותר או פחות.

פורסם

עם כל הכבוד אני ממש לא מסכימה אתך.

יש דברים שהמצפון שלי לא מאפשר לי לאכול כמו עגל חלב ופואה גרא כי צורת הגידול שלהם פעוט מעוררת בי חלחלה. בנוסף המצפון שלי גם מאפשר לי להוריד נבוט על כל אדם שאני רואה שמתעלל בבעלי חיים כי אם כבר מוות - לפחות שיהיה מהיר. לדעת שאותו עגל לא יכל לזוז בשום שלב של חייו כי באותה קופסא שגידלו אותו בה הוא גם אכל וגם עשה את צריו אך ורק כדי ששריריו לא ייתקשו - ואללה מבחינתי זה קצת עובר את הגבול.

מה שאתה עושה ומה שאתה אוכל זה עניינך בלבד - אבל אני תמיד יכולה לשאול לדיעה שלך.

אם כבר לאכול בשר טעים בצורה פושעת - פרות קובה - אלו פרות שמגדלים ביפן שכל החיים שלהן מושתתים על שתיית בירה וקבלת מסז'ים כדי שיהיו רגועות ונינוחות. ואללה אם היו עושים ממני סטייק בסוף חיים כאלה, גם אני רוצה לחיות ככה...

הבעיה היא שסטייק כזה הוא די יקר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כבעלים של מסעדה ארגנטינאית יש לי כמה הערות קריטיות:

1.הרשת המדוברת אינה ארגנטינאית ולא מתימרת להיות, יש לנו חשבון ארוך עם צורת ההכנה הברזילאית.

2.אין אפשרות גם לא תיאורטית ובטח שלא מעשית לארוחת בשר כפי יכולתך, לפחות לא בארץ.

לפני חודשיים חזרתי מארגנטינה וגם שם הדבר לא מקובל, למרות שק"ג פילה (לא מומלץ לגריל) עולה 15 ש"ח (לעומת 100+/- ש"ח בארץ).

3. יש מעט מאוד נתחים שנתן לאכול וול דאן, הנתח שאני ממליץ עליו ללקוחות שזו מידת הצליה החביבה עליהם הנו נתח פסטה ברוטב שמנת.

4.שמחתי לראות שהגם שלא נהנית טרחת לציין את הדברים הטובים, מנהג שאינו מוכר במקומותינו.

5. אם אווזי מהווה דוגמא ומופת לאופציה קולינארית אז אין לי מה לכתוב בסעיף 6.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...