Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת דאנמייט מחו"ל

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניתקלתי באתר הזה בקיט איטום שלם לכל הרכב,9 יריעות של דאנמייט אקסטרים,במחיר שהוא שערוריתי! 125 דולר.

http://www.sonicelectronix.com/item_1726_Dynamat+Extreme+36%27+Bulk+Pack+-Entire+Car-++-+10455.html#

הדולר נמוך היום אז חשבתי לקפוץ על המציאה,כי קיט שלם כזה בארץ עולה סביבות ה1200 ש"ח.

אם הבנתי נכון מוצר שהוא מתחת ל200 דולר אין מכס.

אז בעיקרון דבר כזה יעלה לי 415 שקל ללא משלוח.

השאלה שלי היא אם לא יעשו לי בעיות במכס להכניס את הקיט הזה לארץ,וחוץ ממכס מה אני צריך לשלם בנוסף?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שזה יוצא משתלם והסיבה שאני חושב ככה היא עקב כך שקיט כזה 9 יריעות שוקל המון , והמשלוח לא יעלה לך זול , מכס וכל ה 33% האלו יעלו בעוד את המחיר ואתה תגיע לסביבות ה 1000 לדעתי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משלוח לחבילה של 10 קילו בערך [כמו הדיינאמאט] תעלה לך בסביבות ה 100 דולר.

125 + 100 דולר , ובמידה שזה יעבור במכס תוסיף עוד 30 אחוז, הגענו ל 300 טיפה.

הגעת לאותו מחיר שהוא נמכר בארץ:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שוקל רק 10 קילו,לפי האתר כתוב שכל הקיט שוקל 22 lbs שזה 9 - 10 קילו.

עם משלוח תוך 4 - 3 ימי עסקים זה יוצא לי בסביבות ה850 ש"ח כולל מכס ,שזה עדיין 350 ש"ח פחות מהארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מי אמר לך 1,200, אבל קיט באלק נמכר בארץ בין 700 ל 1,000 ש"ח.

מה גם שאפשר למצוא בארה"ב דילים הרבה יותר משתלמים לדיינמאט, ודילים עוד יותר משתלמים למתחרים שלו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה שמועה שצ'יפר מוכרים באלק במחיר כזה. אני יודע שהם היו באיזה משבר או משהו כזה, אולי זאת הייתה הסיבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ'יפר כרגע מוכרים את הבאלק ב1200 ש"ח,תסתכל באתר שלהם.

אם אפשר להשיג באלק ב700 וגם ב800 זה מחיר טוב מאוד.

אגב יש משיהו שמוכר קיט דלתות של סקנד סקין דאמפלפייר ב350 האם זה מתאים לאיטום של תא מטען קטן כמו של השרייד?

וחוץ מזה איזה חומר שהוא פחות או יותר כמו הסקנד סקין \ דאנמייט שהוא יחסית זול?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרתי "בזמנו".

אני בטוח שאפשר למצוא באלק במחיר נמוך יותר מ 1,000 שקלים. חיפוש בפורום יעלה שאנשים השיגו מחירים אטרקטיביים יותר לחומרי בידוד.

מתחרים? סקנד סקין, ראאמאט, בי-קווייט. הזמנה גדולה של אחד החומרים הנ"ל מחו"ל יכולה לחסוך כמה מאות שקלים.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...