Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audison lrx 4.1 VS idmax

גל11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לרכוש מגבר של AUDISON דגם LRX 4.1 למגבר אני רוצה לחבר סט היי אנרג'י וסאב IDMAX

יש לי 2 שאלות :

1.האם המגבר יכול להרים את הסאב הזה?

2. אם כן באיזו קומבינציית סלילים עליי לקחת את הסאב על מנת להפיק את המירב מימנו ומהמגבר.

תודה לכל העוזרים גל

פורסם

לסאב כזה צריך מונו שיתן לפחות 500 RMS כדי שתנצל טיפה מהסאב הנהדר הזה למרות שהסאב הזה מנגן היטב גם עם 200 RMS אך לא פחות

עם אתה רוצה לשלב את שני הרכיבים שציינת עלייך לקחת שתי סלילים של שתי אוהם כך שהתנגדות סופית תיהיה 4 אוהם

כמו שאמר קודמי עדיף שתי מגברים אך עם אתה מתעקש זה לא רע וזה יעבוד טוב רק חבל על הביזבוז שלא תנצל את הסאב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אם הוא מוציא בגישור ב2 אום 800 וואט, אז זה לעניות דעתי מספיק לאידימקס. אתה צריך תצורה של שני סלילים של 4 אום כל אחד (במקרה הזה).

פורסם

הLRX 4.1K בגישור ב 2 אום מוציא 700 RMS זה מה שרשום לי בתעודה של המגבר.

לא חבל לאנוס מגבר כזה עם IDMAX? למרות שאני בטוח שלא יקרה למגבר כלום עדיין לדעתי עדיף מונו לסאב.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

היה לי את הסאב הנ"ל מאוד אהבתי אותו ותקופה ארוכה לא ידעתי מה חסר לי , חבר נתן לי להרכיב ברכב לשבוע ימים סאבוופר של HERTZ MILLE ואני יכול לומר לך שפשוט התאהבתי בו , בגדול אני ממליץ לשמוע לפני שקונים ( קח בחשבון שה MILLE לא זול )

בברכה ,

מייקל.

• תוכן חדש...