Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - מגאן/מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לי מהעבודה רנו מגאן II או מאזדה 3 - שניהם מדגמי 2008.

השאלה מה עדיף ?

אני לא מחפש רכב מירוצים, אלא רכב בטוח, נוח ומאובזר ככל הניתן.

אמינות גם די חשובה. למרות שמדובר ברכב ליסינג - לא מתחשק לי להיתקע איתו כל שבוע.

אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים ...

שמעון

פורסם

למגאן מערכת ESP, למאזדה 3 לא, ובכך בא הקץ על הדיון "מי בטוחה יותר?".

המגאן.

היא גם נוחה יותר מהמאזדה (משמעותית), ומרווחת יותר במושב האחורי.

מבחינת אבזור המאזדה עדיפה, למרות ששתיהן חסכניות מאוד בתחום הזה (וודאי בגרסאות הליסינג).

במגאן החסכון מתבטא בחלונות בהפעלה ידנית במושבים האחוריים.

פורסם

הרנו מרווחת בהרבה מהמזדה,נוחה ממנה לנסיעה ובטוחה יותר - 5 כוכבים במבחני הריסוק ומערכת ESP.

המזדה זריזה מעט יותר ומהנה בהרבה לנהיגה מהרנו.

החסרונות העיקריים של המגאן הם הגה מת ואיבזור די קמצני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המגאן מאוד בטוחה, נוחה ומרווחת. ה-3 יותר מאובזרת וגם סביר להניח שתהיה אמינה יותר, אבל פחות בטוחה ופחות מרווחת.

אולי כדאי שתפרט מה העדיפויות מתוך הדברים שהזכרת.

"ai motoare capul doare"

פורסם
המגאן מאוד בטוחה, נוחה ומרווחת. ה-3 יותר מאובזרת וגם סביר להניח שתהיה אמינה יותר, אבל פחות בטוחה ופחות מרווחת.

אולי כדאי שתפרט מה העדיפויות מתוך הדברים שהזכרת.

נוחות ובטיחות במקום הראשון - אח"כ כל השאר

מישהו מכיר את האבזור שמגיע במגאן בליסינג ?

פורסם

כן. מה אתה רוצה לדעת?

הדברים שראוי לציין הם:

1)מראות ידניות (לא חשמליות). לא נראה קריטי, אבל למי שרגיל למראות חשמליות, זה מרגיז.

2)מזגן רגיל (לא בקרת אקלים).

3)חלונות אחוריים ידניים.

כמובן שיש עוד הבדלים, אם תמקד את השאלה אוכל לעזור לך טוב יותר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

1)מראות ידניות (לא חשמליות). לא נראה קריטי, אבל למי שרגיל למראות חשמליות, זה מרגיז.

זה קריטי אם קיים הפרש גובה אצל בני הזוג ואז כל אחד צריך כל פעם לכוון את המראות. המראה שמאלית לא נורא, אבל לכוון מראה ימנית באופן ידני זה די סיוט.

דבר נוסף שחסכו במגאן זה משענת יד עם תא בין המושבים בקדמיים.

בנוסף לכך, מאזדה 3 מגיעה עם מערכת קול מקורית אינטגרלית (המשלוחים האחרונים קוראים MP3) לעומת מגאן שמגיע ללא מערכת ואז חברת ליסינג מרכיבה את הטייפ הכי זול שקיים בשוק.

פורסם

אצלי מדובר עלי ועל אחותי (הרכב של אבא), היא נמוכה ממני משמעותית ונוהגת ברכב באותה תדירות בערך. זה כבר מגיע לפעמים לרמות שגם אם המראה לא מכוונת, אני עובר על זה לסדר היום וממשיך לנסוע (אם אני לא רואה את זה לפני שיצאתי מהחניה, מה שקורה לפעמים).

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...