Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן קניתי פורד פיאסטה שנת 97, אותו די חמוד...

בקיצור תמיד שאני מניע אותה הטורים גבוהים לאיזה דקה שתיים

בהתחלה חשבתי בגלל צ'וק אוטומטי, אבל זה קורה גם שהאוטו חם...

מה זה יכול להיות?

עכשיו, שאני מנסה להכניס את הרוורס בשביל לצאת מהחניה הוא חורק לי כנראה בגלל שהטורים גבוהים

ניסיתי למתוח את הכבל קלאץ', דבר שלא עזר...

מישהו יכוללהסביר לי מה בדיוק קורה שמה? למה הטורים גבוהים? ולמה הרוורס חורק?

ואם הוא יוכל להסביר לי איך לתקן את הבעיה אז מה טוב...

תודה :)

פורסם

ברוך הבא למועדון טורים גבוהים בפיאסטה!

תן לי להרגיע אותך שיש לפיאסטה שתי מחלות עיקריות:

1.טורים גבוהים ולא יציבים בין אם בנסיעה ובין אם בעמידה. הטורים של האוטו הזה לא יציבים בכלל והכל מזל בעניין הזה.

2.לעניין הרוורס,זו בעיה (אני לא הייתי קורא לזה בעיה כי הגיר אמין בצורה יוצאת דופן)מוכרת בפיאסטות ובחלק מדגמי פורד בכלל הייתה לי אסקורט עד לא מזמן שהרוורס שלה היה גם בעייתי וכמוה גם הפיאסטה הנוכחית. הפתרון הוא לשים ניוטרל וללחוץ על הקלאץ'.

אני ממליץ לך לטפל בטורים ולהשלים עם הרוורס המחוספס.:-)

אייל

פורסם

במידה וכיוון המצמד נכון, והמצמד תקין, הרוורס חורק מכיוון שאתה מנסה לשלב אותו כשגלגלי השיניים בגיר עדיין לא נעצרו.

לפני שאתה משלב לרוורס חכה קודם שתיים-שלוש שניות עם דוושת מצמד לחוצה, או שלב להילוך קדמי כלשהו.

פורסם

לפני שאתה מכניס לרוורס תכניס ראשון ואז ואז תוריד לרוורס, אצלי זה כבר הרגל של שנים.

קודם ראשון ואז רוורס מבלי לעשות עצירות קלאץ באמצע.

בהצלחה.

פורסם

אם הצ'וק שלך מכני אז צריך לראותם אם הוא לא מרים את טורים

ובמידה והצ'וק שלך אוטומטי שמופעל ע"י המים צריך לגעת בגוף הצ'וק

ולהרגיש אם הוא מתחמם.

יכול להיות שהצינורות של המים שמגיעים לצ'וק סתומים וכאשר הוא לא

מתחמם הוא לא משתחרר.

פורסם

בפורד פיאסטה 1997 אין משנק (צ'וק) בכלל כי אין קרבורטור אלא מע' הזרקת דלק.

טפל במוסך או מכון הזרקות דלק טוב בהורדת סבובי הסרק לרמה נכונה וסביר למדי שאז גם החריקה בשילוב להילוך אחורי תעלם או תקטן.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...