Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו הלך לראות אותה?

כן אני.

נסעתי עד לשלומי שבצפון במיוחד:x

כדי לא לעשות פרסום שלילי, את שלי בסוף קניתי ממקום אחר בקצה השני של הארץ :lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
כן אני.

נסעתי עד לשלומי שבצפון במיוחד:x

כדי לא לעשות פרסום שלילי, את שלי בסוף קניתי ממקום אחר בקצה השני של הארץ :lol:

על האוטו בשלומי כבר דיברתי איתך השאלה עם זה אותו האוטו רק שהוא עבר לאיזור המרכז ?

פורסם

כמה מבקשים עליו??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
על האוטו בשלומי כבר דיברתי איתך השאלה עם זה אותו האוטו רק שהוא עבר לאיזור המרכז ?

אכן אותו אוטו, אלא אם כן מישהו גנב את מספר הרישוי של ההוא בשלומי והדביק אותו לזו:lol::lol:

אני זוכר את המספר כי הבחור משלומי אמר לי זה צריך להיות האוטו שלך, מספר הרישוי מאד דומה למספר הטלפון שלך:roll::roll:

מה שכן הרכב בתמונה כרגע ביד 2 עבר קצת טיפולים קוסמטיים, הרכיבו לו גג מה שלא היה כשהוא עמד בשלומי, שווה גם לבדוק את איכות הגג.

חבר מועדון 13925

פורסם

דורון עכשיו אני חייב כזאת גולף. איך היא נוסעת? מה עדיף לקחת גיר רגיל או אוטומט? ראיתי שכמעט לכולם אין מזגן כדי לקנות רכב כזה בלי מזגן?

פורסם
דורון עכשיו אני חייב כזאת גולף. איך היא נוסעת? מה עדיף לקחת גיר רגיל או אוטומט? ראיתי שכמעט לכולם אין מזגן כדי לקנות רכב כזה בלי מזגן?

שלי 84 בלי מזגן, אבל ניתן להתקין לה מזגן, אני כרגע בבירור לגבי מחירים, יש מישהו בנתניה מומלץ, כשיהיו לי פרטים אני אעדכן כאן.

היום קשה מאד להסתדר בלי מזגן, בכמה נסיעות שעשיתי איתה הבנתי שלמרות שהגג פתוח ויש יופי של אויר עדיין לא בר השוואה לרכב ממוזג, את הכיף של הגג הפתוח אפשר ליישם רק בערבים או בעונות המעבר בימים היותר קרירים.

מבחינת נסיעה, כיף אמיתי, רק גיר רגיל, האוטומטיות עייפות קצת בעיקר המודלים הישנים יותר מתחת ל92-3.

הרכב סוחב בצורה מטורפת ושלי רק 1600 עם 5 הילוכים, יש גם 1800.

הנה תמונות של הגולף שלי לפני השיפוץ המתוכנן בקרוב...:lol:

28052008419.jpg

28052008418.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם
אני חושב שאתה טועה, אני מתכוון לרכב הנ"ל.

לפי ידיעתי את הגולף 1 החלו לייצר רק ב74 , וקבריולט ב 79, קצת מוזר שבמודעה נתון 1967 , כנראה התבלבל הבחור.:roll:

:shock:
פורסם

שהיתי חייל היתה לי חיפושית קבריולט ומה שזכור לי ממנה זה הפקקים של תל אביב .עם הגג סגור היה חם מאוד ובלי הגג היתי מגיע לבסיס כמו עגבניה .בגלל זה היתי משתדל לנסוע איתה רק בערב

IMG_0629_2.JPG

• תוכן חדש...