Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיכיתי ללילה כדי לראות את זה משודר ביורוספורט ובסוף זה לא משודר, מה קרה אני לא יודע.

במקום זה מדברים על טניס.... בעעע.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
חיכיתי ללילה כדי לראות את זה משודר ביורוספורט ובסוף זה לא משודר, מה קרה אני לא יודע.

במקום זה מדברים על טניס.... בעעע.

הסיכום היומי ביורוספורט הוא בלילה של אותו יום (בד"כ 00:30 ו- 02:30) ולמחרת בבוקר (בד"כ 09:30).

פורסם

התחזית היא שיהיה חם ביוון והחום ישפיע כמובן גם על הנהגים. שאלה: האם במכוניות ראלי יש מזגן והאם נעשה במיזוג שימוש במהלך המירוץ? אם כן האם הפעלת המזגן לא משפיעה על תוצאות המקצים?

פורסם
האם במכוניות ראלי יש מזגן והאם נעשה במיזוג שימוש במהלך המירוץ?

יש ורק בקטעי קישור הם משתמשים במזגן.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ראיתי את זה עכשיו ביורוספורט.

מכונית מדהימה האימפרזה הזאת.....:lol::-P

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

שבת שלום

תסמכו על המאסטרו !!!!

נראה לכם שיש לו תחליף ????

קטע 12 -- הוא כבר מקדים את סורדו ב- 12 ש' ,את סולברג ב-25 ש' ואת הירבונן ב-46 ש' !!!!!!!!!!

אלוף אמיתי ! השנה או שהוא ראשון או שהוא ראשון ! אם לא - סימן שהוא לא סיים !!!!

מישל

פורסם
אלון

אין מזגן במכוניות .

הכול כאן !

דובי

לא יודע לגבי זה, דובי. בירדן הנהגים אמרו במסיבת העיתונאים את מה שאמר אלון, וגם בקטעי הקישור היה ניתן לראות שהמכוניות הבכירות נוסעות עם חלונות סגורים, גם במהירות איטית בלי אפשרות לרוח מהפתח שנמצא על הגג. אני חושב שדווקא יש להם מיזוג כלשהו שמכבים בסטייג'ים.

פורסם

בקר טוב

לאחר S-14 ו-S-15 המאסטרו מגדיל הפער ל-דקה +10 ש' מפטר סולברג ו-1:41 דק' מהאח הנינג - הירבונן רביעי 2:54 דק' מלאוב !

יש לציין שלאוב נוהג בזהירות ולא עד הסוף ובכל זאת מתרחק מיריביו !!

מקווה שלא לנחס אותו , פנצ'ר קטן והכל פתוח !! טפו,טפו,טפו !!

מישל

• תוכן חדש...