Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שלחלק היה קצת קושי לנהוג עקב זה שנהגים קודמים השאירו אבק אחריהם.

מה שייצא ראשון כנראה הרוויח.:?

לגבי סבסטיאן, אין פה שום מזל לטובתו, הוא פשוט הנהג הכי טוב כרגע.:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שזלמן מלא גאווה עכשיו.. הוליווד חזר!

חובת ההוכחה עליו - נקווה שיתמיד, זה טוב לאליפות.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
הניג סולברג תיקן במו ידיו את הפורד:evil: וסיים את המירוץ בלי זיוף מנוע

דני, ראית את השידור?

איך אפשר לומר שאלה הוראות קבוצתיות כשהנינג מאבד יותר משבע דקות?!

הרי אם זה היה מכוון הוא היה מאבד שלושים שניות ואוסף את המקום הרביעי, חוץ מזה שהירידה שלו למקום השמיני הקפיצה את סורדו ונתנה לו עוד נקודות יצרן.

נוסף על כך היה אפשר לראות את התסכול האמיתי בפנים של סולברג ומנקרוד ברגע שהרכב החל עם השטויות שלו בצילומי האון בורד.

חבר'ה צריך להבדיל בין הוראות קבוצתיות (לאטבלה והירבונן) ולהפסיק לקרוא 'קונספירציה' אחרי כל בעייה טכנית.

Live standings באתר הרשמי של הWRC לא מספר את כל הסיפור (גם השידורים הדלים של יורוספורט לא, אבל מתקרבים הרבה יותר).

פורסם

A.C שלום לך כן אני מלא באושר ובשמחה, עכשיו מתחילה העונה לפטר, יש אוטו והוא יודע לנהוג, ונכון שיתחיל להראות מה שהוא יודע, ודרך אגב הוא גם כמובן פרגן לאוטו החדש ואמר שיש לו עוד אחוזים להוסיף כשהוא ילמד אותו.

אז בוא ונמתין למירוץ הבא ואני כבר קונה כובעים גדולים כי יש 2 שהולכים לאכול אותם :twisted:

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

עזבו שטויות , זלמן רגיל לאכול אותם , הוא לא יוותר כל כך מהר,ן נשארו הדגלים של פיז'ו וסיטרואן למי שרוצה!!:lol:

מישל

פורסם

:-Dזלמן

הדגלים אצלי מהעסק עבורך ללא חיוב, רק אם אתה מתעטף בהם ורץ בלי בגדים כמו בסקנדינביה

פטר הזאב יכנע לסאב הצנון:wink:

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...