Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב! עד עכשיו הייתי מבוטח בשירביט, ולפי מה ששמעתי, היה לי מזל שלא עשיתי תאונות כי פשוט אי אפשר לסמוך עליהם. אני צריך לחדש את הביטוח וחשבתי שכדאי לעבור לחברה רצינית ולהיות בראש שקט. הבעיה היא שאף אחד לא רוצה לבטח רכב בן יותר מ-20 שנה. מישהו יודע לאיזו חברת ביטוח כדאי לפנות?

פורסם

איזה סוג של ביטוח?

אני משאר שמקיף, אחרת לא היו אמורות להיות לך בעיות רציניות.

בכל מקרה, נסה אצל סוכני ביטוח קטנים ולא בחברות הישירות למינהם. כמו כן נסה להרים טלפון למזכירות מועדון החמש ולברר איתם האם הם מכירים סוכנות ביטוח שמתעסקת עם רכבים ישנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין שום בעייה עם שירביט ומנסיון של שתי מכרים :

1)חבר של אבא שלי עשה תאונה אחרי יום קיבל רכב חלופי , אחרי 14 יום קיבל את כל הכסף.

2)חבר שלי גנבו לו את האוטו ,שוב רכב חלופי אחרי יום ואחרי 21 יום קיבל מעל המחירון כי היו לו תוספו (מגנזיום ועוד כמה)

שוב בשתי המקרים לא היו בעיות או ויכוחים ,

יצאתי עמבה

פורסם

תודה על התגובות!

על מקיף לא נראה לי שיש מה לדבר בכלל.

ביקשתי הצעת מחיר ממספר סוכניות לחובה+ג. חלק אמרו שלא מבטחים, והשאר שאלו מיליון שאלות ואז נזכרו שהם לא מבטחים את הרכב.

כנראה אמשיך בשירביט, גם הכי זולים.

פורסם

גם לי יש נסיון טוב עם שירביט. עד היום כל מי שניסה לשכנע אותי לא לבטח שם נופף לי בדו"חות מ2004 על תשלומי פיצויים שהיו שונים לחלוטין ממה שאני מכירה (אחי עשה תאונה ברכב של אמא שלי שבוע אחרי שהיא עשתה אצלם ביטוח. היא קיבלה רכב חלופי במקום ותיקון מאוד מקצועי לרכב + פיצוי מהיר על ירידת ערך).

אף חברת ביטוח היא לא מלאכית, אבל אין סיבה לתת לדעות קדומות ולשמועות כזה משקל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני במקרה עובד בביטוח כך שלא יכולתי שלא להייחס למה שכמה מהאנשים אמרו פה

ידוע ששירביט חברה שאם אין לך סוכן ביטוח קשה להוציא מהם כסף (זה מאוד תלוי, כל עניין לגופו)

וזה לא הגוני מה ש daniel13275 אמר

אין מצב בחיים שהחזירו למישהו כסף תוך 21 יום ובטח ובטח שלא 14 יום

תביעת צד ג' / מקיף לוקחת לפחות חודשיים שלוש עד שחברות הביטוח מגיעות למסקנות

פורסם
אני במקרה עובד בביטוח כך שלא יכולתי שלא להייחס למה שכמה מהאנשים אמרו פה

ידוע ששירביט חברה שאם אין לך סוכן ביטוח קשה להוציא מהם כסף (זה מאוד תלוי, כל עניין לגופו)

וזה לא הגוני מה ש daniel13275 אמר

אין מצב בחיים שהחזירו למישהו כסף תוך 21 יום ובטח ובטח שלא 14 יום

תביעת צד ג' / מקיף לוקחת לפחות חודשיים שלוש עד שחברות הביטוח מגיעות למסקנות

טוב אז אני משקר ! :shock:

יצאתי עמבה

פורסם

שזה, כמובן, שונה לגמרי מכל שאר חברות הביטוח, שישמחו לשלם לך מחירון+20% ברגע שבו תתקשר להודיע להם על תאונה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...